Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jan Spoelstra

21-02-195821-01-2022
   Uit ons leven maar nooit uit ons hart, een bijzonder mens, een bijzonder leven. Wat zullen wij zijn humor en lach missen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • reactie 30
    Bas Bosma

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Bas - Velserbroek

    9 februari 2022

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Jan, vandaag werd ik door Hans even 15-20 jaar terug in de tijd gezet. Ik hoorde van hem dat je er niet meer bent. Ondanks dat we elkaar al zo lang niet hebben gezien, raakte het mij en deed het pijn. Veel te vroeg, dacht ik. Nu dat ik papa ben van 3 kids realiseer ik mij pas wat een enorme bijdrage jij hebt geleverd aan het leven van zovelen. St. Nicolaas, Velsen. Die lach van je! Zal ik ik nooit vergeten. Rust zacht Jan. Ik heb mooie herinneringen aan je. Ted

    Ted - Kopenhagen, Denemarken
    29 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • Bedankt lieve Jan
    reactie 28   |   niet OK
    Lieve Jan,
    Bedankt voor alle hilarische momenten en mooie tijden bij Rkvv-Velsen. We gaan jouw heerlijke humor en luidruchtige aanwezigheid zeer missen vriend!
    Rust zacht(L)
    Kevin

    Kevin - Velserbroek
    28 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • Bedankt Jan!
    reactie 27   |   niet OK
    Beste familie van Jan,
    Heel veel sterkte de komende tijd. Het was een hele mooie dienst om naar te kijken. Ook heel goed vanuit huis te volgen. Ik ben blij dat buiten het werk om er ook hele leuke en herkenbare herinneringen met Jan zijn geweest. Hij had het ook heel vaak over de jongens van het voetbal....
    Geniet van alle mooie verhalen de komende dagen en jaren. Dat zal altijd wel blijven.
    Met vriendelijke groet,
    Niels Kemerink

    Niels - Assendelft
    28 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 26   |   niet OK
    Lieve allemaal,
    gecondoleerd met het overlijden van Jan . Zo ontzettend verdrietig dat zo’n geweldige lieverd er niet meer is . Zoveel jaren onze voetballende kinderen Wouter en Thijs aangemoedigd, met Jan langs de lijn als teambegeleider . Langs de lijn, op de tribune , Jan kwam altijd naar ons toe . Zoveel zitten praten , gelachen , gezellig een biertje gedronken op de club of op de verjaardagen van de jongens . Zoveel goede herinneringen. Wat zullen we hem missen . Heel veel sterkte en liefs ..
    Ineke en Erik van Hofwegen

    Ineke - Velden-Zuid
    28 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 25
    Robert Hendriks

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Robert - Amstelveen

    28 januari 2022

   • Bedankt Jan!
    reactie 24   |   niet OK
    Beste nabestaanden,

    Mijn oprechte deelneming. Heel veel sterkte toegewenst met het verwerken van het verlies van Jan.
    Ik heb zeer goede herinneringen aan Jan. Begin jaren '90 stond Jan als leider samen met trainer Frans van der Horst aan het roer van een heel gezellig en goed B1-team bij RKVV Velsen.

    Het is 30 jaar geleden, maar ik kan de namen van ons team nog zo opnoemen; Bas Dortmundt, Colin van de Merwe, Andre Freeze, Willem Lansbergen, Arjen Schop, Herman Berg, Arthur Koster, Sebastiaan Hoek, Maurice Thijssen, Justin Stuy, Mathijs van Wel, Chris Bottelier, Robert Jumelet.
    Het was een geweldig leuk en fanatiek team met een goed mix van harde werkers, jongens met grote snelheid, jongens met techniek en sommige met een groot talent en scorend vermogen. Het was een geweldige tijd.

    Binnen en buiten de lijn gingen we goed en leuk met elkaar om; ik herinner me vele uitstapjes, onder ander naar toernooien in binnen en buitenland, grote clubactie feestavonden, weekendjes CenterParcs enzovoort.
    Het was altijd gezellig en Jan regelde, samen met Frans, alles. Het was supertof.

    Ook in het veld waren we een goed team. We speelden in de B-junioren Hoofdklasse van Haarlem en dat seizoen speelden we het klaar om met onze eeuwige rivalen HFC Haarlem en Koninklijke HFC af te rekenen. Ook goede teams met goede voetballers erin.
    Dat seizoen gaven we niets weg en stonden aan kop tot en met de laatste wedstrijd op de voet gevolgd door Koninklijke HFC. Ik herinner me de spannende kampioenswedstrijd uit bij HBC in Heemstede die we alleen maar even hoefden te winnen om kampioen te worden.
    Jan en Frans waren mogelijk nog nerveuzer dan wij. De spanning was zo groot dat we die laatste wedstrijd niet konden winnen, het bleef gelijk. Nu hing het af van het resultaat van Koninklijke HFC of we ons kampioen van het district Haarlem mochten noemen.

    Gelukkig morste Koninklijke HFC ook punten in de laatste wedstrijd. Het kampioenschap en de promotie het seizoen daarop naar de interregionale competitie waren een feit.
    Wat was iedereen blij en vooral trots. De champagne kurken schoten in de lucht en Jan kreeg een welverdiende champagne douche. Ook het seizoen erna werd het weer leuk. Het is een prachtherinnering aan een toptijd.

    Nu mijn 2 kinderen zelf voetballen en ik ook teamleider ben geweest, zie ik nog meer in hoe belangrijk het is om als teamleider de boel goed te laten draaien.
    Dat is niet vanzelfsprekend, daar moet je een beetje geluk bij hebben, maar je moet het vooral leuk vinden om te organiseren en om het gezellig te maken.
    Daar was Jan echt een goed voorbeeld van. Ik weet dat hij de afgelopen jaren nog lang belangrijk is geweest voor zijn geliefde voetbalclub.
    Hij en zijn markante lach zullen erg gemist worden.

    Met vriendelijke groet,
    Colin van de Merwe
    IJmuiden

    Colin - IJmuiden
    28 januari 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 23
    Jeannette Stelling

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jeannette - Grootebroek

    28 januari 2022

   • reactie 22
    Marc en Mary Bosman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Marc en Mary - Santpoort-Noord

    27 januari 2022

   • reactie 21
    Nathalie Van Dijk

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Nathalie - Amsterdam

    27 januari 2022

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.