gedenkplaats van

Jan van Loon

28-05-197220-08-2016
   Op 20 augustus 2016 is door een noodlottig ongeval plotseling van ons weggenomen mijn levenspartner, mijn innig geliefde zoon, onze geweldige, lieve broer, zwager en (oud)oom

   Jan van Loon
   (Jan Jacob Otto)

   Geboren te Nederhemert op 28 mei 1972
   Overleden te Paramaribo Suriname op 20 augustus 2016

   Xaviera van Bossé

   O.A. van Loon–van de Werken
   J. van Loon (in liefdevolle herinnering)

   Wouter van Loon (in liefdevolle herinnering)

   Joke Bouman–van Loon
   Peter Bouman
   Madelon en Dick
   Jonne-Marie

   Coby van Loon
   Clement Pelgrom
   René en Nancy, ♡
   Charlotte en Martin, Milan

   Anja van Veen–van Loon
   Wijnand van Veen
   Claudia en Martien, Thomas
   Niels en Roos

   Romana Kross

   Suriname Hesdy van Bossé en Kathleen Joseph

   Correspondentieadres: Maasdijk 84, 5317 KS Nederhemert

   Gelegenheid tot condoleren en afscheid nemen op zaterdag 27 augustus van 19.00 tot 21.00 uur in het ouderlijk huis van Jan, Maasdijk 84 te Nederhemert.

   De begrafenis vindt plaats in besloten kring.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Beste Jan,
    reactie 12   |   niet OK
    Dit komt als een ongelooflijke schok. Ik vond het vreemd dat ik deze Kerstmis niks van je hoorde. We zagen elkaar niet dikwijls, maar hielden toch vast aan een traditie: elk jaar zagen we elkaar 1 keer, maar dan wel steeds "goed": een ganse dag.

    Het waren steeds speciale dagen, een traditie die we onderhielden bijna 20 jaar. Dit jaar, wetende dat je in Suriname was, mistte ik je. En toen ik vandaag dit vond, stokte de adem me in de keel.

    Je was een van de meest bedachtzame mensen die ik kende, en een goede vriend. Goede vrienden erken je doordat je de draad weer kan oppikken waar je die vorige keer liet liggen, doet er niet toe hoe veel tijd er tussenin is verstreken. En dat was bij ons steeds het geval.

    Ik wens alle sterkte toe aan familie en vrienden.

    Jan, je was een fantastische kerel. Ik zal je missen.
    Kris - London
    14 januari 2017

    Deel deze pagina:

   • Rust zacht Jan
    reactie 11   |   niet OK
    Rust zacht Jan,

    Ik heb je ervaren als een zeer positief ingestelde persoon.
    Ik zal je missen!!

    Jorgen - Paramaribo
    31 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Beste Jan,
    reactie 10   |   niet OK
    na onze studietijd hebben we helaas geen contact meer gehad. Toen mij het verschrikkelijke nieuws bereikte via een wederzijdse studievriend kon ik het niet geloven. Een aantal weken geleden was in nog in Suriname, helaas wist ik toen niet dat je je daar gevestigd had.

    Jan, till we meet again.

    Tevens wens ik de familie en vrienden alle sterkte toe in deze moeilijke tijd

    Met respectvolle groet, Ton Vink

    Ton - Rotterdam
    30 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Anita Pietrykowska
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Anita - warszawa
    29 augustus 2016
    reactie 9
   • Beste Jan,
    reactie 8   |   niet OK
    We kennen je niet persoonlijk maar zijn uiteindelijk wel familie.
    Het was een schok om te horen dat je overlijden op deze wijze plaats heeft moeten vinden.
    We wensen alle familieleden heel veel sterkte met dit verlies.
    Simon en Changita Bennis-Joseph

    Simon - Nieuw-Vennep
    29 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Beste Jan,
    reactie 7   |   niet OK
    Vol energie was je hier bij ons. Zo hebben we je altijd ook gekend. Tot het laatst nog. Ik heb heel veel van je mogen leren en we konden het uitstekend vinden met elkaar. Ik wens je alle rust toe in het hiernamaals.

    Mariska - Paramaribo-Suriname
    27 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Dag Jan
    reactie 6   |   niet OK
    Jan, we hebben jou leren kennen als huisgenoot van Andre Lie., mijn neef. Je was een gezellige, spontane, enthousiaste en altijd een goed lachse gozer. Wat was het fijn om te horen dat je het naar je zin had in Suriname en dan dit vreselijk nieuws. Onbegrijpelijk onwerkelijk dit. Je zal niet vergeten worden rust zacht. Wij wensen de familie veel sterkte met dit grote verlies.
    Rose van der Kubbe - Chan

    Rose - Rotterdam
    26 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve oom
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve ome Jan,

    Jij was voor mij een hele bijzondere oom. Betrokken, geinteresseerd en voor mij heel speciaal. Wat is het dan ook fijn om te horen dat je 6 neven en nichten voor jou ook heel bijzonder waren. Je vrienden vertelden ons hoeveel je van ons hield en dat je heel veel vertrouwen in ons had.

    Stiekem wisten we allemaal dat we een bijzonder plekje in jouw hart hadden. Want wat we ook deden en waar we ook voor kozen, jouw steun hadden we. Je stond altijd klaar met hulp en advies en in veel gevallen volgden we jouw raad op.

    De afgelopen jaren heb je me geregeld laten weten hoe trots je op me was. Zo stuurde je me na het behalen van mijn Master het volgende: ‘Je hebt het echt verdiend meid, geweldige prestatie! En ik ben blij dat ik nu met pensioen kan en het stokje aan jou kan overdragen. The sky is the limit!’

    Dat ‘The sky the limit’ is, heb jij meer dan eens bewezen. Je hebt zoveel bereikt in je leven, zoveel gezien en zoveel meegemaakt. Je genoot van je leven in Suriname en had je familie in Nederland altijd een beetje bij je. Doordat we regelmatig contact hadden bleven we op de hoogte van jouw leven daar en jij van dat van ons. Des te moeilijker is het om te beseffen dat de berichtjes en telefoontjes van jou niet meer zullen komen. Ik ga je missen lieve oom.

    Madelon - Aalst
    26 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Tot ziens...
    reactie 4   |   niet OK
    Beste Jan,
    ik heb je na onze studietijd nog een keer mogen ontmoeten. Na al die jaren was je nog steeds de goedlachse genieter van vroeger, in voor een plagerijtje en genietend van het moment. Ook in Suriname lachte het leven je toe en genoot je er in volle teugen van.
    En dan dit...
    Dit zijn de dingen waarover je in de krant leest, die andere mensen van veraf overkomen. Niet de dingen die zo dicht bij huis komen dat je er kippenvel van krijgt.
    'Oneerlijk' is het eerste wat in mij opkwam toen ik het hoorde. Maar dat is het niet; het had niets met eerlijk of oneerlijk te maken. Het gebeurde gewoon, op een achteloze dag, ergens op een weg, ergens in Suriname. En dat is nu juist wat het zo vreselijk maakt: er is geen 'waarom', er zijn alleen maar de kille feiten en de arme nabestaanden.
    En toch... ze zeggen dat er hierna iets is. Ik heb er altijd moeite mee gehad, maar merk nu dat ik het een prettig idee vind. Wie weet doen we toch nog dat biertje dat er steeds niet van gekomen is. En daarom: Tot ziens, Jan!
    Het ga je goed,
    Sean

    Sean - Hilversum
    26 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   • Thank you Jan
    reactie 3   |   niet OK
    Jan and I were colleagues and enjoyed many days traveling together and working together when he worked for a US based company. We became dear friends when he joined us on a cycling trip with the Boy Scouts and rode down the Pacific Coast of California. He was a gracious host when I came to visit him and gave of his personal time to show me what a wonderful country the Netherlands was.
    I will dearly miss the quarterly chats we had on the phone after we stopped working together. His upbeat, positive view of life's challenges always cheered me up. May God provide peace to family members and loved ones left behind. We were all blessed to know a good man, dedicated worker, and just a good person in many ways. Janooo you will be missed by me and my family!

    Kris - USA
    25 augustus 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie