gedenkplaats van

janet Lange

20-11-195415-12-2000
   Janet heeft in haar leven veel tegenslagen te verduren gehad zowel op lichamelijk gebied maar vooral op geestelijk vlak. Ze heeft gevochten om zin in haar leven te krijgen en de wil te vinden om door te gaan. Alles heeft ze er aan gedaan maar op een gegeven moment was het voor haar genoeg. Zij was van mening dat dit leven niet het leven was wat zij wilde leven. Vanaf dat moment begon de zoektocht naar de juiste manier om er mee te kunnen stoppen, ze heeft jaren van psychologische onderzoeken gehad en op een gegeven moment was alles rond, op 15 december 2000 zou zij haar laatste dag beleven. Het was voor haar een enorme opluchting dat er een datum was geprikt en dat ze niet nog een kerst mee hoefde te maken.
   Op 15 december 2000 is ze in het bijzijn van een arts, haar zusje (mijn moeder) en beste vriendin na het innemen van medicijnen gestorven. Ieder mens heeft recht om te leven maar ik ben van mening dat ook ieder mens het recht heeft om te sterven als hij of zij dat wil. Daarom, lieve Janet, ben ik zo trots op je. Jij hebt gekozen voor jezelf!!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Wat en zware keus moet dit zijn geweest.
    Toch fijn dat er een arts bij was.
    Klinkt gek misschien, maar je hebt ook mensen die voor de trein of een flatgebouw afspringen.
    Ik wens jullie heel veel sterkte toe.
    Ik jullie ook totaal niet maar heel veel kracht.
    Gerda

    G. Feekes-Bakker - Den-Haag
    2 juli 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Ik steek een kaarsje op voor Janet en ik hoop dat zij nu de rust en vrede die zij zo zocht, gevonden heeft.
    Ik wens jullie veel sterkte, ook met de afwikkeling van de justiciele zaken.

    Lisette, moeder van *Patricia Ortigosa-Hertoghs -
    8 januari 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    De bovenstaande lieve woorden zijn van mijn dochter.Graag wil ik hier iets aan toevoegen.Het moment is daar dat ik een leeftijd heb die Janet nooit heeft mogen bereiken, dat is een heel raar gevoel.Ouder zijn dan je oudere zus! Op dit moment denk ik weer veel aan haar, haar verjaardag is zojuist geweest, de kerst is weer in aantocht en een nieuw jaar begint straks.Wel voor mij, niet voor haar.Ik hoop dat ze de rust heeft kunnen vinden in het hiernamaals, iets waar ze erg in geloofde.Die rust wordt haar hier op aarde nog steeds niet gegund. Na 5 jaar is justitie nog steeds bezig om te onderzoeken of de juiste weg wel is bewandeld voor haar overlijden.Bianca en ik willen zo graag dat Janet de rust wordt gegund die zij zo heeft verdiend. Dan kunnen ook wij haar een plekje geven, letterlijk en ook in ons hart. Janet, ik houd van je

    Marjan -
    23 november 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie