Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jeroen Boeters

31-07-198330-04-2021
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Too soon
    reactie 35   |   niet OK
    Jeroen, Boeters, grote vriend zoals je altijd zei. Ik heb nog steeds veel moeite met het feit dat je niet meer onder ons bent, dat ik geen belletje meer kan verwachten diep in de avond om gewoon even stil te staan bij het leven in het moment. Vind het nog steeds onbegrijpelijk dat het zo is gegaan. Heb lang stil gestaan bij wat ik hier zou moeten schrijven, alsof met mijn woorden een kans zou bestaan om je weer terug te halen. Het hier en nu en tijd maken voor vrienden was een terugkomend thema. Vooral genieten, van de kleinere dingen maar ook oog hebben voor een groot doel en daar keihard voor gaan. Vanaf groep 8, die bijeenkomst in de kerk , tot het heden heb je mijn waardering en respect. Harde werker, grote vriend, het ga je goed. Ik zal kleine James te zijner tijd graag vertellen wie zijn vader was. Hoop dat jij en Tom elkaar hebben gevonden.
    Aan de nabestaanden heel veel sterkte met het verdriet.

    Arshia

    Arshia - Zoetermeer
    24 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Jeroen,
    reactie 34   |   niet OK
    Woorden zijn nu voor ons moeilijk te vinden. Als wij elkaar spraken des te meer altijd fijn, opbouwend, meedenkend, lol. Niet te bevatten het bericht. Familie, collega’s, iedereen heel veel sterkte. Ik ga onze zakelijke en persoonlijke contact missen.
    Roland van Drunen.

    Roland - Schiedam
    21 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Koos Carla en familie gecondoleerd ik vind dit heel erg voor jullie ik wist niet wat ik hoorde woorden schieten mij te kort jullie hebben al zoveel meegemaakt ik wens jullie heel veel sterkte in deze tijd. Je neef Jan en marian Boeters

    Jan - Honselersdijk
    12 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 32
    Nienke Broekhuizen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Nienke - Oegstgeest

    11 mei 2021

   • reactie 31
    Thom en Inge Van der Kroft

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Thom en Inge - Zoetermeer

    10 mei 2021

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Beste familie,
    Het is niet te bevatten dat Jeroen op zo'n jonge leeftijd is overleden.
    Ik kan niets anders doen dat jullie veel sterkte en steun toewensen voor deze en komende periode.
    Joy den Hartog.


    Joy - Berkel en Rodenrijs
    10 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Beste familie,
    Wij zijn erg geschrokken van het bericht van het plotseling overlijden van Jeroen. Wij wensen jullie allen veel sterkte de komende tijd.
    Pim Veth en zijn moeder Corinne Brandenburg

    Corinne - Rijswijk
    10 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • Hey Jeroen
    reactie 28   |   niet OK
    ..ik sprak eigenlijk altijd met Tom en met jou was t meer een hoi en hoe is t. In de dienst van Tom leerde ik hoeveel jullie voor elkaar betekenden en als Tom je zo mocht, dan ik toch ook? Je kwam met James op de fiets naar je moeder en ze was niet thuis. Ik bood je een biertje aan en was er op voorbereid dat je m zou afslaan. Had ik beter opgelet had ik geweten dat je een kans op gezelligheid nooit zou afslaan. We hadden een fantastisch gesprek en ik mocht een glimp van jouw karakter ervaren. Het is dieptriest dat je zo vroegtijdig moest vertrekken, maar zelfs in ons korte contact heb je mijn leven positief beinvloed. Net zoals je broer Tom. Het is dieptriest dat James zonder jou moet opgroeien, maar fantastisch dat jij zn vader bent en hij jouw genen heeft. Het is dieptriest dat Nathalie zonder je verder moet, maar fantastisch dat jij in haar leven was. Het is dieptriest dat je moeder je moet missen, maar fantastisch dat je 37 jaar haar leven hebt verrijkt Het is dieptriest dat je vader je moet missen, maar fantastisch dat jullie zoveel samen hebben gedaan. Ik heb al 45 jaar een vader, maar het enige dat ik met hem kan delen is onze achternaam. Over Wouter kan ik niet zoveel zeggen, die ken ik niet goed genoeg. Maar Wouter, ik wens je alle sterkte in de hele wereld. Jeroen, als je al zoveel indruk hebt gemaakt op een buurman was jouw aanwezigheid in deze wereld het meer dan waard. Ik hoop dat je moeder gelijk heeft en je boven met Tom een biertje drinkt. Goeie reis mooie man.

    Sander - Delft
    10 mei 2021

    Deel deze pagina:

   • reactie 27
    Roeland Tetteroo

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Roeland - Delfgauw

    10 mei 2021

   • Jeroen...
    reactie 26   |   niet OK
    De leukste tijd op het Stanislas was de tijd met jou en alle vrienden toen..de avonturen.. en natuurlijk Tom..jouw broertje ...heel veel gedachtes en veel woorden die ik zou willen delen maar het gaat nu om jouw naasten en liefste..held Jeroen...helden Jeroen en Tom! Heel veel sterkte en kracht voor jullie. Liefs Vijitha Berkhoff

    Vijitha - Delft
    9 mei 2021

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.