gedenkplaats van

Jeroen Bosman

15-11-198108-06-2017
   Ik ben omdat wij zijn stond in onze ringen geschreven, maar nu zo voelbaar in mijn hart geslepen. Een ziel zo groots dat je niet meer hier kon zijn maar voor eeuwig en altijd zullen wij verbonden zijn. Zielsveel hou ik van jou lieve Jeroen, zoals het zielsveel pijn doet om zonder jou aan mijn zijde door te moeten gaan.

   Liefs Wendy

   Voor steun en kracht voor nu en later is het fijn om zoveel mogelijk herinneringen en condoleances met Wendy en Liv te delen. Zij vinden dit erg fijn en dit zal hun beide veel steun gaan geven in deze moeilijke periode. In het bijzonder voor Liv omdat het als ze ouder is heel erg fijn is als ze zoveel mogelijk herinneringen van haar vader heeft.

   Alle steun en liefde kunnen ze beide nu erg goed gebruiken voor nu maar ook voor later. Dus alle reacties in welke vorm dan ook zijn zeer welkom. Gebruik Memori om uw herinneringen met hun te delen (bijvoorbeeld foto's of mooie verhalen over en/of met Jeroen. Uiteraard mag dit ook persoonlijk per post, het adres van Wendy en Liv staat in de rouwkaart.

   Wendy en Liv zijn jullie hier enorm dankbaar voor.

   (De reacties op deze pagina zijn niet zichtbaar voor andere, deze kunnen alleen door Wendy gelezen worden)

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Zo jong.. te vroeg..
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve Wendy,

    Omdat ons contact verwatert is heb ik je lang niet gesproken.. vanavond hoorde ik pas van het verlies van je man en vader van jullie dochter... verschrikkelijk.. hartverscheurend... woorden schieten te kort.. ik heb Jeroen maar een paar keer gezien.. wat een lieve jongen was het.. onze lieve heer plukt altijd eerst de mooiste bloempjes zegt mn oma altijd.. in dit geval moet ik haar weer gelijk geven.. och meisje toch.. wat een verdriet voel ik met je mee... de 2 belangrijkste mannen uit je leven abrupt verdwenen... Liv heeft een paaar goede bescherm engeltjes gekregen.. maar wat een gemis en verdriet... heel veel stertke ... en gecondoleerd...

    Liefs,

    Marloes Krul

    Marloes Krul - Zevenbergen
    28 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   • Gerda Kuijstermans
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Gerda Kuijstermans - Roosendaal
    24 juni 2017
    reactie 55
   • Marloes Hessels
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marloes Hessels - Goirle
    24 juni 2017
    reactie 54
   • Johan Plug
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Johan Plug - Voorhout
    22 juni 2017
    reactie 53
   • Johan Plug
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Johan Plug - Voorhout
    22 juni 2017
    reactie 52
   • Babs Groskamp
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Babs Groskamp - Papendrecht
    21 juni 2017
    reactie 51
   • Wouter Schuitema
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Wouter Schuitema - Breda
    20 juni 2017
    reactie 50
   • Ingrid de Visser
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ingrid de Visser - Veghel
    20 juni 2017
    reactie 49
   • Lieve Liv....dochter van een fijne papa
    reactie 48   |   niet OK
    Lieve Liv (en dappere Wendy),
    afgelopen zaterdag was ik bij de crematie van jouw lieve papa. In het gastenboek schreef ik namens mezelf, mijn vrouw Esmeralda en mijn kinderen Lukas, Jasper en Jasmijn dat me de woorden op dat moment ontbraken, maar dat ik er op een later moment op terug zou komen. De crematiedienst van jouw papa heeft me veel inspiratie gegeven.

    Jouw mama Wendy is mijn jongste nichtje (en die ken ik dus goed). Jouw papa kende ik helaas niet zo heel erg goed. Daar is afgelopen zaterdag echter veel verandering in gekomen. Jeetje......wat had ik jouw vader eigenlijk heel erg graag veel beter hebben willen kennen. Eigenlijk ben ik heel mijn leven al op zoek naar die ene beste vriend. Afgelopen zaterdag had ik het gevoel dat ik deze eindelijk gevonden had......maar helaas wel heel erg veel te laat.

    En lieve lieve Liv, wat heb jij een dappere en fijne mama. Ademloos heb ik afgelopen zaterdag naar jouw moeder (mijn kleine nichtje) Wendy zitten luisteren. Wat heeft zij jouw papa, mooi, eerlijk en oprecht beschreven. En wat heeft zij ook heel erg eerlijk het diepste van haar wezen laten horen, zonder hierbij de moeilijke zaken uit de weg te gaan. Wat heeft zij een ongelooflijk respectvol betoog gehouden (mede namens jou) en wat ben ik.......ongelooflijk trots op haar!!

    Ook de muziek van de dienst vond ik hartverscheurend mooi. Ik heb dan ook besloten om het liedje "Fathers en daughters" van Michael Bolton voor jou te gaan vertalen, zodat je een begrijpbare versie hebt die je kunt bewaren. Ik zal deze zou ver-/hertalen, dat je het liedje later misschien zelfs kunt zingen als je er behoefte aan hebt. Zodra ik het liedje klaar heb, kom ik langs om deze persoonlijk aan jou te geven, want ja.....jou wil ik ook graag wat beter leren kennen lieve kleine meid.

    Wat een mooi mens was jouw vader......en wat een dappere sterke vrouw is jouw moeder. Als jij het beste van beiden meekrijgt, wordt jij een pareltje van een mens, waar de wereld nog veel plezier van gaat hebben.

    Heel veel sterkte lieve Liv (en geef je mama ook een dikke kus van me),

    groetjes Stef (niet mama's grootste......maar een net iets grotere neef!!)

    Stef Broos - Roosendaal
    19 juni 2017

    Deel deze pagina:

   • foto's Beach volleybal afdeling Stadsingenieurs breda 9 jul 2015
    reactie 47   |   niet OK

    gemeente Breda afd SIB - Breda
    19 juni 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie