gedenkplaats van

Jim Mulder

04-08-200206-07-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • reactie 272
    Leone van Ruijven

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Leone - Naaldwijk

    17 september 2020

   • reactie 271
    Jack Solcer

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Jack - Schiedam

    3 augustus 2020

   • reactie 270
    Suus van Leeuwen

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Suus - Naaldwijk

    3 augustus 2020

   • Foto’s Jim
    reactie 269   |   niet OK

    Erwin - Naaldwijk
    26 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 268   |   niet OK

    Er zijn geen woorden voor dit grote verlies. Wij wensen jullie alle sterkte en liefde toe in deze tijd.

    Erwin, Annemarie, Dylan & Quinty


    Erwin - Naaldwijk
    26 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 267
    Camiel Dillo

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Camiel - Naaldwijk

    26 juli 2020

   • reactie 266
    Ronald Zwinkels

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ronald - Poeldijk

    21 juli 2020

   • reactie 265
    Ivo Verboon

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Ivo - Den Haag

    21 juli 2020

   • Een enorme levensgenieter ....
    reactie 264   |   niet OK

    Lieve Jim,
    Ruim anderhalf jaar geleden kwam je voor het eerst bij ons over de vloer. Vanaf dat moment sloten we jou in ons hart. Je kwam altijd binnen met jouw vriendelijke groet:
    ‘Hoe is het met u?’
    ‘Goed hoor, wil je wat drinken?’
    ‘Ja, doe maar een watertje’.
    Het voelde meteen vertrouwd met jou.
    We koesteren gelukkig mooie herinneringen. Je was altijd behulpzaam, ‘Kan ik wat doen?’ Niets was te gek, tafel dekken, groeten snijden, afruimen, drinken inschenken, broodjes maken. Je deed het allemaal gewoon.
    Na het eten kwamen vaak de spelletjes tevoorschijn of het netje werd over de tafel gespannen en we speelden tafeltennis. Je vertelde dan trots dat je altijd meedeed aan de tafeltennis competitie op de basisschool. Wat je ook deed, de overwinning was (bijna) steevast voor jou. Met Sinterklaas en Kerst was jij ook gezellig van de partij. Surprises, gedichten, dobbelen, overal was jij voor in.
    Wat ons vooral is bijgebleven is de trip naar Bern. Anouk kocht 2 kaartjes voor de wedstrijd ‘Young boys – Feyenoord’. We maakten er een paar fijne dagen van. Het was geweldig om jouw passie voor de club te mogen delen. We liepen mee met de supporters. Er werd gezongen, Feyenoord liederen klonken door straten van Bern, we liepen rond met kippenvel. We voelden en deelden de passie voor jouw cluppie Feyenoord.
    We genoten niet alleen van de liefde voor de voetbal, maar ook van jouw liefde voor Anouk of nog beter gezegd; Jullie liefde voor elkaar. Jullie gingen helemaal op in elkaar, hadden dikke lol, konden elkaar uitdagen, elkaar verstaan met een half woord, konden samen goed praten, strijden met spelletjes, elkaar aanvullen en elkaar vooral ook vrij laten.
    Lieve Jim, je laat een enorme leegte achter. We hebben je leren kennen als een sportieve, slimme, sociale jongen met veel talenten. Je komt uit een enorm warm en liefdevol nest. Dat straalde jij aan alle kanten uit, vertelde daar vol trots over. Over je ouders, Jacky, je opa's en oma's, je vrienden....
    Je genoot enorm van het leven, als een spons zoog je alles om je heen op. Je nam niet alleen van het leven, maar je heb ook enorm veel gegeven; Vreugde, liefde, trots, passie, loyaliteit, lol en je was heel trouw.
    Jou te moeten missen is vreselijk voor ieder die jou lief heeft. Gelukkig zijn er veel mooie herinneringen en leef je voor altijd voort in ons hart.
    Liefs, Ab, Claudia, Mijke, Anouk, Sjors ...en Sam


    Fam. - Den Haag
    19 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Over Jim
    reactie 263   |   niet OK
    Bianca, ik ben de moeder van Simone Blankman, die bij Jim in de klas zat in 6-vwo. Je zou me nog kunnen kennen van de zwangerschapsgym, waar wij ooit, in 2002, in dezelfde groep zaten. Jij kreeg Jim en ik Simone. Ik vond het heel bijzonder dat zij uiteindelijk bij elkaar in de klas terecht kwamen op het vwo. Het leven brengt mensen op de één of andere manier en langs omwegen altijd weer samen, dat blijkt. Hoewel ze beiden met andere vrienden omgingen in de klas, was de verbijstering en het verdriet er bij Simone niet minder om na het bericht over het ongeval en het overlijden van Jim. En als moeder beleef je dit mee en probeer je je continu te verplaatsen in hoe jullie, als ouders en zus, je moeten voelen bij dit gemis. Ik denk dat er nog een heel zwart stuk zit tussen het je proberen voor te stellen en de harde werkelijkheid. Ik hoop dat jullie op de één of andere manier een weg zullen vinden om dit uiteindelijk een plek te geven. Mooie herinneringen aan Jim dragen hier vast en zeker een steentje aan bij. Simone vertelde dat ze tijdens de herdenking in de klas merkte dat iedereen eigenlijk wel een verhaal over Jim wist te vertellen. Haar eigen herinnering was die van die keer dat Jim ineens dierengeluiden begon te maken tijdens de les. Omdat er wat mensen mee gingen doen, dreigde de boze docent iedereen met straf. Waarop Jim zei dat hij begonnen was en dus de enige schuldige was. "Want zo was Jim". Mooi he. Ik heb deze herinnering als tekstschrijver voor Groot Westland ook beschreven in een stukje voor de komende editie (woensdag 22-7) over de diploma-uitreiking van Hoogeland, waarbij de gemengde gevoelens hoogtij vierden. Ik hoop dat de redactie het integraal plaatst, want vond het zo'n mooie anekdote, die alleszeggend is over het karakter van Jim. Heel veel sterkte en kracht gewenst Bianca, ook voor je man en dochter.

    Rianne - Monster
    18 juli 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie