gedenkplaats van

Jim Sloot

06-09-195515-09-2019
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Ethelka Arkenbout
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Ethelka - Voorburg
    25 september 2019
    reactie 34
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Lieve Jim,
    Wat ga ik je missen. Nooit meer op het bankje voor de deur een bakkie doen.
    Niemand weet waarom geluk soms wegwaait.

    Dikke kus Dinah

    Dinah - Den haag
    24 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Ongeloof....
    reactie 32   |   niet OK
    Niemand had dit verwacht zo plotseling ben je heen gegaan. Woorden schieten tekort bij het verlies van iemand die je zo dierbaar is.
    Wij leven intens met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze droevige tijd.
    Hou vast aan de mooie herinneringen????

    Claudia Donald Samir en Sergio????

    Claudia - Nieuwegein
    22 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 31   |   niet OK
    Drie weken geleden stonden wij nog te kletsen over houtrust, de cateringservice en 't zaalvoetballen. Vol strijd en positiviteit vertelde je over de operatie die je moest ondergaan.
    Zo sterk, zoveel doorstaan, helaas heeft 't niet zo mogen zijn.
    Lieve Jim, rust zacht!
    Voor de nabestaanden: heel veel sterkte & kracht toegewenst in deze moeilijke tijd!
    Liefs Jessica

    Jessica - Den Haag
    21 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Ons afscheid.....lieve Jim
    reactie 30   |   niet OK
    Ik ken Jim uit de tijd dat hij klant was bij ven we gaan dan zeker 26 jaar terug in de tijd! Mijn man kent hem via zijn werk en Virgil, regelmatig poetste hij jim’s auto en dan bracht hij steevast iets te eten mee. We spraken over hoe hij gerechten maakte welke ingrediënten en wij lagen aan zijn lippen...een heel lieve man in onze ogen! Altijd vrolijk en optimistisch.
    Trots op zijn familie en kleinkinderen en het was altijd super leuk als hij bij ons kwam bezorgen. De schrik was dan ook erg dat Virgil ons het trieste nieuws vertelde dat Jim was overleden.
    Wij wensen de familie dan ook heel veel sterkte toe met dit grote verlies wij gaan hem missen maar hij leeft voort in onze gedachten en we zullen met Virgil mooie herinneringen ophalen aan zijn pa en voorbeeld.

    Liefs Peter en ellen

    Peter en ellen - Den haag
    21 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Jim,

    Wat ik vooral wil zeggen...is dat t een verdriet is dat je niet meer onder ons bent....maar wat ik eigenlijk wil uitschreeuwen is dat je voor mij en geloof zeker zovelen zoveel lol en plezier ons leven hebt gebracht via de Houtrust....dat wanneer we aan je denken er niks anders dan een lach op mijn gezicht verschijnt en een en een hart vol warme herinneringen....Het is eigenlijk onmogelijk om een kutgevoel te hebben als ik aan je denk.....ik wil voor alle familie mijn condeolances aanbieden....maar vooral de dankbaarheid dat ik deel heb kunnen uitmaken van jou leven in de Houtrus en de lessen die je meegaf vanaf een scheef biertje recht te tappen, het fijne pouleren hahaha...de mooie feesten waar iedereen zich t schompes werkte......maar als alles over was gewoon niet wilde vertrekken vanwege de gezelligheid teamspirit en t nagenieten.....wat heb jij daarin moeten schipperen met die stel malloten als ons....t mooie was je was de grootste ervan....met een hart van goud een eigenwijs karakter en een visie...Ben je dankbaar voor die collega's en vrienden die je hebt gebracht en vooral de vreugde en de lach die je nog steeds brengt.....Ik hoop dat je daarboven
    ze even hard laat lachen en gek maakt...
    Vaarwel Jim

    Bas Iddi

    Bas - Den Haag
    21 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 28   |   niet OK
    Ik herinner met de tijd nog zo... pa sloot kwam met die grote rooie Mercedes bus voorrijden bij de Nutsschool. Ff spelen met Vir was altijd top. Fietsen in die bus en hop voorin naast die grote baas die als een vrachtwagenchauffeur door de stad scheurde naar de Pletterijstraat. Thuis bij Vir altijd ff bapao opwarmen die klaarstonden in de koelkast die noooooit leeg was. Stond er nah nog een stukkie spekkoek..?
    Warme herinneringen. Zaten we heerlijk indonesisch te eten toen ik zei: hmm wat lekker die smaak.. ik kan het niet thuisbrengen.. Zegt Jim; jooh laat je t toch lekkah hier!! (In het ooo zo heerlijke Haags) . Iedereen dikke tranen van ‘t lachen. Daarna ging pa liggen op die rooie sofa. Nita en Vir altijd ff ruzie, ik hoor hem nu nog schreeuwen vanuit de huiskamer!
    Houtrust ja wat waren dat tijden. Vond het altijd prachtig daar mee te helpen, paar centjes bijverdienen, maar vooral het gevoel bij de familie te horen. Zelf heb ik nooit een vader om me heen gehad, maar tering wat had ik graag een pa zoals hem gehad. Daarom besef wat een gouwe tijden dat waren. Schoolfeestje van de Nutsschool? Tuurlijk! En dan stonden er wat vage figuren voor de deur, kwam Jim ff polshoogte nemen en met een vriendelijk maar toch wel duidelijk gebaar makend dat ze op moesten pleuren. Ja er kwam wel iemand aanlopen, daar wilde je geen ruzie mee.
    Jullie gaan hem onwijs missen, maar hoop dat alle lieve woorden en vele vele goeie herinneringen van zoveel mensen , de pijn wat verzachten..
    sterkte! Lieve familie Sloot.
    Gabor Blom

    Gabor - Den Haag
    21 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Jim en Virgil
    reactie 27   |   niet OK
    Beide waren jullie mijn teamgenoot en keeper. Beide prima gasten. Helaas is Jim ons veel te vroeg ontvallen. Ondanks dat we mekaar lang niet gezien hebben, word jij nu al gemist. Vincent en fam. Sterkte!

    Jacques - Den Haag
    21 september 2019

    Deel deze pagina:

   • Kenneth de Haan
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Kenneth - Rijswijk
    21 september 2019
    reactie 26
   • De Mus ... een Titaan met een hart van goud!
    reactie 25   |   niet OK
    Gigant! Reus! Titaan! Dat ben jij! Niet alleen in voorkomen, maar ook in kracht en toewijding voor je werk, familie en vrienden. Hoe mooi was dan ook juist de bijnaam "de mus" die je kreeg van vir en dus ook van mij. Wat hebben we een lol gehad met zijn allen. Wat ga je gemist worden, je humor, je wijze raad (of we het nou wilde horen of niet als eigenwijze pubers) de warme en veilige plek die je altijd bood ook al zagen we elkaar een tijd niet of had ik er een puinbende van gemaakt. Je bent een held en ik ben trots en dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen.
    Je mag zeker trots zijn op je mooie gezin van je lieve vrouw tot je fantastische kinderen en kleinkinderen. Jij bent altijd in hun en ons hart!
    Zie je later fijne vent, geniet ff van je rust tot we je weer komen vervelen ... heb je verdient!
    X
    Paul (Anne, Zoë, Maud, Sam en Suus)

    Paulus - Den Haag
    21 september 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie