gedenkplaats van

Johan Hordijk

30-08-195521-02-2005
   Je ging zo onverwachts dood papa.. Waarom? Waarom kon je niet langer blijven... Tijd voor afscheid was er niet,zelfs niet om een ruzie bij te leggen.. Nu wordt ik gekwetst door de gevoelens omdat we nooit de ruzie bij gelegt hebben. `k heb gezegt dat het me speet maar toen was je er al niet meer... dromen achervolgen me please papa vergeef me. Misschien is het een beetje raar om te vertellen dat een kind ruzie had met der vader. het is nou dat ik het zo gewilt heb, want ik miste hem enorm maar hij had me gekwetst en daar was ik boos om. Sorry zeggen kan niet meer daar is het te laat voor. Dromen achtervolgen me en bezorgen me een schuld gevoel.

   Overige informatie
   m,n vader kreeg op de nacht van 20 op 21 feb. een hartstilstand niemand kon hem nog helpen. Het was heel onverwacht en een echte schok. Allemaal heel erg bedankt voor jullie medeleven vindt het heel lief.. bedankt john zou je hem naar Tamara_love38@hotmail.com willen sturen?

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve Tamara,
    De ruzie met je vader is niet meer belangrijk. Van waar je vader nu is bekijkt hij het heel anders, hij kijkt dieper. Laat het maar los; als het anders om was geweest zou jij het ook niet willen dat je vader zichzelf zou kwetsen met schuld gevoelens, toch?
    Je vader houdt nog steeds van je, liefde gaat niet dood, is eeuwig!
    Veel sterkte!

    Patricia -
    27 augustus 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 16   |   niet OK
    lieve tamara
    ik weet uit ervaring dat het heel vervelend en naar is als je ruzie heb met je papa/mama en dat ze dan zo plots overlyden. myn nicht heeft dat ook gehad met myn ome henk. van de ene op de andere was hy er niet meer. hartstilstand! wat er dan alemaal door je heen gaat is met geen pyn te beschryven, en je maakt je zelf alleen maar verwyten. maar doe dat niet!! het kan nooit zo erg zyn geweest dat je je vader dood hebt gewenst toch!! ouders vergeven hun kinderen ALTYD!!!!
    heel veel sterkte meissie!!!

    natasja -
    5 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Tamara,

    Gecondoleerd met het overlijden van je lieve vader.

    je had ruzie met hem en kon het niet meer bijleggen, maar weet, dat er zoveel kinderen weleens ruzie met hun ouders hebben en dat ouders dit het kind vaak al vergeven voordat het uit is gepraat.
    Ouders begrijpen hun kinderen zonder woorden.......en vergeven snel.
    En reken erop, dat je vader je dit allang vergeven hebt, je hoeft je dus niet schuldig te voelen, dit kon je toch ook niet voorzien????

    Denk met blijde gedachten aan je paps, hij zal ook nu nog bij je zijn en je leiden in het leven.

    Yvonne -
    2 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Lieve tamara,,Ik wil je heel veel sterkte wensen,ik vind het jammer dat je nooit de ruzie met je vader heb kunne bij legge,je weet dat ik er altijd voor je ben en je kan altijd alles tegen mij zeggen,ik vind het heel leuk als ik je kan helpen,zodat je je verdriet makkelijker kan verdragen..
    Veel liefs Wendy,Miranda,richard en samantha,,K hou van je

    wendy -
    1 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 13   |   niet OK
    denk ook wel dat het voor m,n pa goed zat maar voor mij niet...

    Tamara Tamara - utrecht
    1 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    dank u wel vindt het heel lief dat U zo aardig voor me bent en toen m,n pa opgebaard lag heb ik hem gezegt dat het me spijt... toch heb ik de dromen nog.. en nu ligt m,n tante ook opsterven dus... naja gaat nie al te best `k weet ook wel ergens diep in me dat m,n pa niet meer boos was maar ja kweet et ook niet...

    Tamara Tamara - utrecht
    1 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 11   |   niet OK
    Lieve Tamara,
    Graag wil ik je mijn medeleven uitspreken.
    Het is ontzettend moeilijk je lieve papa zo ineens te moeten verliezen.
    En dan je gevoel,na een meningsverschil.
    Maar lieve Tamara,dit komt bij ieder kind en ouder voor,een meningsverschil,
    dat is normaal,helaas was het voor jou nu een verkeerd moment,maar jij wist ook niet dat je papa,zo ineens van jou weg zou gaan,normaal was het weer uitgesproken en waren jullie weer dikke maatjes.
    Maar lieve Tamara jou Papa weet wel dat jij heel veel van hem houd en heeft je allang vergeven,hij is niet boos,want hij houd ook veel van jou.
    Kom je werkelijk niet met je verdriet verder,probeer dan hulp te zoeken,die jou kunnen helpen,want die dromen zijn ook naar.
    Heb je al eens gedacht over een medium ?
    Ik heb mijn dochter van 27 jaar afgeven met de geboorte van haar eerste kindje,het was een meisje,ze heet Eline en is nu vier jaar,ik had het zeer moeilijk,en kon haar dood niet begrijpen en niet aksepteren.
    Nu ben ik bij een medium geweest,en mijn dochter Lea*gaf mij veel door,waar ik veel steun aan had,het blijft moeilijk,maar het geeft veel steun.
    Lieve Tamara ,weet dat je papa heel veel van je houd.
    Heel veel sterkte en een dikke knuffel.
    Je kent mij niet,maar ik moest na het lezen van je verhaal dit even kwijt.
    Heel veel liefs,Annie Kanzler

    Annie Kanzler -
    1 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 10   |   niet OK
    Lieve Tamara, in de beste gezinnen komen ruzies voor! Meestal hebben we het geluk om ze weer goed te maken, soms is dat niet zo. Ik geloof, nee ik ben er vast van overtuigd, dat jouw papa weet dat het goed is nu en al lang niet meer aan die ruzie denkt. Denk aan de goede dingen meid!!

    Jacqueline Vroomen (Zus van *Ger Hiemerda)

    Jacqueline -
    1 maart 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 9   |   niet OK
    Lieve Tamara,
    Wat vreselijk dat je je vader moet missen. En nog erger dat je met zo'n schuldgevoel rondloopt. Blijf hier niet mee rondlopen meid, maar zoek hulp. Misschien kun je die vinden via de volgende site: http://natural-body-balance.nl/ Ik ben bij haar geweest en heb er veel aan gehad.
    Liefs, Edith.

    Edith -
    28 februari 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    lieve tamara
    maak je zelf geen verwyten. ik weet zeker dat waar je vader nu zit,hy je heeft vergeven! ouders vergeven hun kind altyd!!
    sterkte meissie

    natasja -
    28 februari 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie