gedenkplaats van

johannes verezen

15-09-191011-03-1945
   Mijn lieve vader ik heb zoveel liefs van je gehoord,dat je bij de kinderwagen zat te huilen,om maar niet naar duitsland te hoeven gaan.Je wilde mij niet alleen laten,maar je moest van mijn moeder gaan.Anders zou ze je verraden,ik heb altijd veel van je gehouden. Ik heb je zo erg gemist,waar jij overleden ben de plek heb ik bezocht en zo lang ik leef zal ik er altijd zijn.Je was zo muzikaal zelf muziek schrijven,je hebt heel veel gemist.Ik hoop als de tijd er is dat ik dan bij je kan zijn,liefs je dochter joke ik hou van je.

   Overige informatie
   Ik zou graag in kontakt komen met een goed medium,die mij misschien wat kan vertellen hoe en wat er is gebeurd.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • joke verezen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    joke verezen - rotterdam
    25 augustus 2017
    reactie 7
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 6   |   niet OK
    Lieve pa,eindelijk weer een berichtje ik zou je zo graag in rotterdam willen hebben,dan kon ik je vaker bezoeken.Maar het is mij niet gegund,oorlogsgraven stichting wil er niet aan meewerken,dus kan ik nooit naar je toe.Het leven is zo oneerlijk,ze hebben totaal geen begrip voor de nabestaanden.Maar ik zal je nooit vergeten,hier moet ik het maar mee doen.Ik denk altijd aan je,ik ga naar een goede paragnost om met je in kontakt te komen,misschien krijg ik dan wat rust.Nu pa ik zal je nooit vergeten,jammer dat we nooit samen hebben kunnen genieten.Pa ik hou heel erg veel van je,je dochter joke.

    joke verezen -
    26 juli 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    Wilt u contact met mij opnemen in verband met een reactie op uw oproep in ons kwartaalblad betreffende uw vader. Ik gaf eerst mijn verkeerde emailadres op, dat moet zijn harry.wols@kpnmail.nl

    Harry wols -
    8 maart 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    Beste Joke. We hadden uw oproep over uw vader in 'Ons Charlois' ons kwartaalblad geplaatst. Daar is een reactie op gekomen, maar we weten u niet te bereiken. U bent geen donateur onder de naam Verezen en het verzoek is dat u mij via email wil benaderen.Ik heb daarom uw naam maar via Google benadert, vandaar...

    Stichting Charlois -
    8 maart 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Papa ik mis je nog steeds,naarmate ik ouder word denk ik heel veel aan je.Ik wil dat de onderste steen gauw boven komt om te weten wat er precies met je gebeurd is.Eerder zal ik niet rusten,de waarheid moet boven water komen al is het heel lang geleden.Ooit zal ik het weten,tot ziens pa ik hou van je.Je dochter joke.

    joke -
    3 november 2008

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    joke,je verhaal ontroert me enorm,wat een fijne vader had je wat ontzettend jammer dat jullie niet samen door het leven konden gaan.
    ja joke,zoek een medium in het week blad vriendin staan er ook weleens sessies beschreven door twee erkende en zeer goede mediums doe het zo kun je met je vader in contact komen(eindelijk),sterkte meid met je al zo lange verdriet van het missen van je pappa.

    franny -
    22 december 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    dag Joke,
    Wat een triest maar ook een innemend verhaal,mijn vader staat ook op deze site(fred ketelaar)ik ben ook met een medium aan de slag gegaan ik heb er een paar gehad, maar wie wel erg goed was is gerard heuting komt uit Den Haag, hij heeft het altijd erg druk,als je hem wil vinden moet je even onder google zijn naam in tikken en dan rolt hij er vanzelf uit.Ik hoop dat hij jou vragen kan beantwoorden.En ik hoop dat je er dan in beetje in kan berusten ,kijk missen blijf je hem altijd maar misschien komt alles dan een beetje op zijn plaats succes ermee .liefs nancy dochter van overleden fred ketelaar.

    nancy -
    21 november 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie