Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

John Leenders

Overleden op: 28-01-2014
   JOHN LEENDERS

   Dinsdagavond 28 januari 2014 werd bekend dat John Leenders thuis was overleden. Volkomen onverwacht en op locatie Brandenberg komt dit nieuws dan ook keihard aan.

   John begon begin jaren negentig op het Brandenberg College en al snel werd ontdekt dat hij vele talenten bezat en dat er alles aan gedaan moest worden om hem in vaste dienst te kunnen nemen. Hij had vanaf het begin o.a. de taak het verzuim en te laat komen van leerlingen te registreren en de ouders in te lichten. Mede dankzij zijn persoonlijkheid bleef hij desondanks een vertrouwenspersoon en praatpaal voor veel leerlingen, waarmee je ook een grapje kon maken. Het verbaast dan ook niets, dat er nu al geschokt is gereageerd door vele oud-leerlingen, die soms nu zelf ouder zijn van een Brandenberg leerling.

   Het omgaan met de jeugd had hij ook geleerd bij zijn functies in de tafeltenniswereld, want hij werd een van de belangrijkste trainers voor de jeugd in Limburg en behaalde met zijn teams zelfs Nederlandse kampioenschappen.

   Sinds het begin van zijn loopbaan op Brandenberg is John enorm gegroeid in zijn takenpakket en verantwoordelijkheden. Hij werd belast met het boekenfonds, was de contactpersoon voor externe bedrijven, heeft een groot aantal stagiaires de kneepjes van het vak geleerd en was de leidinggevende van het team van facilitair personeel. John was zeer plichtsbewust, maar kon ook goed opkomen voor zijn eigen rechten en die van zijn team. Hij heeft dan ook heel wat jaren in de Medezeggenschapsraad gezeten namens het Onderwijs Ondersteunend Personeel.

   Maar we herinneren John vooral als een zeer aimabel persoon, steeds behulpzaam voor alle collega’s en in het bezit van een groot organisatorisch talent. Het team verliest een supercollega.


   John, rest in peace.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.