gedenkplaats van

John Peeters

04-09-195613-09-2015
  • 4 september 1956 - Bingelrade
  • één zoon en één dochter
  • Resie Peeters-Cuijpers
  • Beheerder Energie centrale - AZM
  • wielrennen
  • Neil Diamond
  • Kaylie

John Peeters werd geboren in Bingelrade op 4 september 1956. John was vanaf 1985 werkzaam bij AZM als Beheerder Energie centrale. Hij had een relatie met Resie Peeters-Cuijpers. John en Resie trouwden op 29 juni 1978. John had één zoon en één dochter: Ralph en Joyce. Op sportief gebied stak hij zijn energie in wielrennen. De laatste woonplaats van John was Brunssum.

speech Collega's op de crematie van Pap:

AZM-speech

In memoriam

Lieve Resie, Joye, Ralph. Beste Aanwezigen.
Als collega van John wil ik namens alle collega’s even stilstaan bij dit enorme verlies van een bijzonder mens.

Nog geen drie weken geleden werden John en Resie gevraagd om naar het AZM (de energie centrale) te komen. Want er was toch iets te vieren!! John was op 1 september 2015 30 jaar in dienst bij het ziekenhuis. Toch iets om even bij stil te staan. Zo’n lange periode. 4 september was John jarig, het was gewoon een feestweek.

In 1985 begonnen in het toenmalige ziekenhuis St.Annadal. Alle technische medewerkers werkten toen vanuit het ketelhuis. In het nieuwe AZM was dit anders. Techniek zit op het Noordelijkste punt van het hoofdgebouw en de energie centrale het meest zuidelijks. John zat daar op een eiland, zijn eiland zijn energie centrale. Op zijn kantoor met zijn pijp in de mond had hij alle techniek onder controle. Hij zij weleens: Als de pijp uit mijn mond valt moet je me aanstoten. Onderweg in de auto naar een cursus met collega’s viel de pijp uit zijn mond. Hee John wakker blijven. Mwaa alles onder controle.
Wanneerhij ’s avonds of ’s nachts door mij werd gebeld over een storing. Ja mit miech…..
Zeeuw wat mot je…Hoe urgent de storing ook was John bleef altijd rustig. Had Alles onder controle. Hij was een vraagbaak voor een ieder. Ook bracht hij regelmatig wafels mee door Resie gebakken. Hij was een zeer gezellige en op en top gedreven vakman. Heel erg jammer dat hij het ‘’renovatie project’’ van ‘zijn’ energie centrale niet meer tot het einde kan begeleiden.
Wielrennen was zijn grootste passie. Aan de hand van de truitjes en outfit wist hij precies wie er langs kwamen tijdens een cours. Hij spaarde de outfits ook en ging zelf ook fietsen. Alleen de Laatste outfit, van de Cofely cours hangt nog op zijn kantoor in de energie centrale. Deze zullen we koesteren als souvenir als herinnering aan een zeer bijzondere en fijne collega.

Lieve Resie, Joyce, Ralph en allen die hem dierbaar waren, heel veel sterkte toegewenst namens alle collega’s bij het verwerken van dit verdriet.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Ralph Peeters

Help dit bericht te

verspreiden