gedenkplaats van

John van Spierenburg

22-12-195115-06-2011
   Tot ons grote verdriet is na een ziekbed veel te jong overleden onze zeer markante collega, mededirecteur en –oprichter van i³ groep

   JOHN VAN SPIERENBURG

   Bij de opbouw van ons bedrijf heeft John zich gekenmerkt door zijn gedrevenheid en zijn voortdurende drang naar vernieuwing.

   Zijn tijd in het hier en nu is voorbij. Wij zullen zijn unieke persoonlijkheid, zijn creatieve geest, voortdurend optimisme en onvermoeibaar enthousiasme missen.

   Alle medewerkers van i³ groep wensen Vonn, Lot, Jonas en Lotte veel sterkte toe met het dragen van dit verlies.

   i³ groep
   Vianen

   In memoriam

   De vierde dimensie – column John van Spierenburg in het magazine ‘op koers’ ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van i³ groep

   De vierde dimensie is een begrip uit de theoretische fysica en is een extra onafhankelijke verplaatsingsrichting in de ruimte. Tijd is te interpreteren als een vierde dimensie. Deze extra dimensie is voor driedimensionale wezens, zoals wij allemaal zijn, niet waarneembaar. Toch wil ik proberen dit vanuit het i³ groep perspectief aan te tonen.

   Tien jaar geleden werd bij Motel Van der Valk de naam i³ geboren. Niet gewoon i³, vaak verward met de 3 oprichters, maar i³ dus. Integrating – Information – Infrastructures.

   Geen platte tweedimensionale dozen verkopen, maar inhoud geven aan datgene wat je verkoopt. Daarmee wilden we ons onderscheiden en de tweedimensionale markt veroveren. Een “oudere jongere” droom! Naast storage oplossingen van de bekende leveranciers keken we al in een vroeg stadium naar partijen als 3Par, FalconStor, DataDomain en Nextra (huidige IBM XIV). Soms was dit stadium nog té vroeg, daar hebben we ook weer van geleerd. Inmiddels zijn dit door de markt geaccepteerde oplossingen – dus we hadden het toen wel bij het rechte eind.

   Baanbrekende oplossingen hebben we in de beginperiode bij grote klanten geïmplementeerd die anno 2010 nog steeds operationeel zijn. Dit is de vierde dimensie. Tijd!

   Oplossingen die de tand des tijds hebben doorstaan. Gedegen en toegespitst op datgene wat de klant wenst. Hiermee smeed je een goede klantrelatie. Een vierde dimensie om trots op te zijn.

   Auteur: John van Spierenburg – juni 2010

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Chris van der Drift
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Chris van der Drift - Veenendaal
    23 december 2016
    reactie 5
   • Lustrum zonder feest
    reactie 4   |   niet OK
    "Ik lust rum en gedenk daarmee vandaag John"

    Ray Kramer - Mijdrecht
    15 juni 2016

    Deel deze pagina:

   • Wil Van Beek
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Wil Van Beek - Rotterdam
    16 juni 2015
    reactie 3
   • 2015
    Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Wat vliegt de tijd zeg.
    Ik ben je niet vergeten John....

    Chris

    Chris - Veenendaal
    15 juni 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Vier jaar geleden alweer
    reactie 1   |   niet OK
    Het is alweer 4 jaar geleden dat John overleden is. Ik herinner me hem als een altijd positief ingesteld en zeer sociaal meelevende persoonlijkheid, wat hij ook tijdens zijn ziekte uit bleef stralen.
    John, het was me een eer jou gekend te hebben.
    Groeten, Ray Kramer

    Ray Kramer - Mijdrecht
    15 juni 2015

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie