gedenkplaats van

Joka Duijvesz

06-05-196113-01-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • verrassend veel pit!
    reactie 24   |   niet OK
    Ik kan mij mijn begin tijd bij de Dienst ICT nog goed herinneren. Het contact met Joka was minimaal, want ik niet veel financiële zaken te regelen. Mijn eerste echte contact met Joka was dan ook tijdens het Dienst ICT tennis toernooi (het laatste met Ronald). Ik kon (en kan nog steeds) niet zo goed tennissen en ik kende niet iedereen even goed en wist dus ook niet wie dat wel kon. Ik ben wel sportief en ging er dan ook vol in. Ik was dan ook iets te vroeg en enthousiast aan het juichen toen ik het eerste punt van de wedstrijd maakte door na een rustige bal van Joka op mij naar het net te rennen en een punt te maken. Ze zal daarna wel hebben gedacht dat ze voor niks rustig met mij aan gedaan had, want daarna was ze dat zeker niet meer ????. Ze heeft mij alle hoeken van de baan laten zien en wist de bal zo te plaatsen dat ik er net niet bij kon. Ik weet nog dat ik dacht, die heeft verrassend veel pit! En hoe harder ik ging lopen, hoe scherper die ballen over het net kwamen. Heerlijk gelachen hebben wij tijdens dat dubbelspel (overigens het hele toernooi).
    John

    John - Eindhoven
    20 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Wat was je altijd positief na al deze zware behandelingen. Wij hebben grote bewondering voor je gehad. Wij wensen Geertjaap en Rozan heel veel sterkte.
    THeo en Hennie.

    Hennie - Eindhoven
    20 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Positeve herinnering
    reactie 22   |   niet OK
    Lieve Joka,
    Mijn laatste herinnering aan jou is het afscheid van Geert-Jaap. Je sprak nog zo positief, maar helaas heb je de strijd niet kunnen winnen. Ik wens Geert-Jaap en Rozan heel veel sterkte met de verwerking van het gemis en het verdriet.

    Maria


    Maria - Weert
    20 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Joka
    reactie 21   |   niet OK
    Lieve Joka,
    We kennen elkaar van de nadat onze kinderen geboren zijn. We zijn elkaar blijven zien soms minder soms meer. Maar we hadden altijd fijne gesprekken over van alles en nog wat vooral onze kinderen. Ik herinner me als een fijn warm persoon . Heerlijk nuchter, gewoon, puur en zachtaardig. Altijd klaar staan voor een ander. Ik zal onze bezoekjes missen en jouw hierin het meest.
    GeertJaap, Rozan en zussen van Joka heel sterkte de komende tijd.

    Marian - Nuenen
    20 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste Joka,
    reactie 20   |   niet OK
    Wij beide hebben jou als collega meegemaakt. En fragiele en toch zo'n sterke vrouw tegelijk.
    Behulpzaam, heel precies met een no nonsense mentaliteit. En wat kon je goed en fanatiek tennisen!
    En nu ... ben je veel te vroeg gegaan, Joka, en velen zouden je gaan missen.
    Lieve Rozan, Gert-Jaap en nabestanden, onze gedachten gaan nu naar jullie uit. Wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd om steun in elkaar te vinden.
    Rust zacht lieve Joka!
    Diana en Ion

    Diana - Eindhoven
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Gewaardeerde collega Joka,
    reactie 19   |   niet OK
    Mijn tijd samen met Joka op TU/ e.
    mijn eerste kennismaking met Joka was op 1 september 1981, toen zij mij de weg vroeg naar het gebouw, waar we moesten zijn om te tekenen voor vaste dienst op de toen Technische Hogeschool Eindhoven. Vanaf die dag, als wij elkaar waar dan ook tegenkwamen was het vriendelijk groeten en vragen hoe het ging. We hebben heel fijn samengewerkt, Joka bij ICT en ik bij DFEZ. Joka was correct, oprecht en rechtvaardig, altijd positief. Mochten er onduidelijkheden zijn mbt het werk kwam ze persoonlijk naar me toe of ik naar haar kantoor. Joka was zeer betrokken met haar werkzaamheden. Joka was voor mij zeker een gewaardeerde collega.
    Toen ik vernam dat ze ziek was, heeft dat mij erg geraakt (ik was toen bijna klaar met mijn behandeling). Maar vanaf dat moment heb ik iedere dag een gebed voor haar gedaan. Ik kwam Joka samen met GeertJaap tegen in Eindhoven (bijna eind december 2018); ondanks da de omstandigheden niet goed waren, was het de positieve Joka die met mij stond te praten. Toen we afscheid namen om verder te gaan, heb ik haar heel vaak omhelst en ook gezegd dat ik veel aan haar denk.
    Joka bedankt, je was een geweldige, oprechte collega.
    Ik wens je een goede reis en rust zacht.
    GeertJaap en Rozan,
    Karoline en Cezanne en overige familieleden veel sterkte voor de komende tijden.
    Vind troost in de mooie momenten samen.
    Een groet,
    Louise Schavet

    Louise - Helmond
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Joka
    reactie 18   |   niet OK
    Lieve Joka,

    Ik ben enorm blij met de mooie sjaal die je voor mij gemaakt heb. Ik draag hem met trots. Rust zacht lieve collega en heel veel sterkte voor jouw lieve familie.

    XX Diana

    Diana - Eindhoven
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 17   |   niet OK
    In mijn tijd op de TU/e heb ik Joka als een bijzonder mens en fijne collega ervaren.
    Heel veel sterkte gewenst!

    Udo - Nuenen
    19 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve collega
    reactie 16   |   niet OK
    Lieve Joka,
    Meer dan twintig jaar waren wij collega's en we hebben in die tijd veel meegemaakt. Je maakte graag cryptogrammen, speelde Wordfeud en kon de mooiste sjaals breien. Menige collega geniet van een sjaal die jij voor haar maakte in een passende kleurcombinatie. Ja, daar dacht jij goed over na. Ook samen met GeertJaap geocachen want jullie hielden van de natuur in combinatie met het spelelement.
    Ik zal je heel erg missen, je was een fijne, lieve collega.
    GeertJaap en Rozan, heel veel sterkte met dit grote verlies. De mooie herinneringen blijven, die nemen ze jullie nooit meer af.

    Ineke - Eindhoven
    18 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Zo verdrietig
    reactie 15   |   niet OK
    Life is not measured by the numbers of breaths we take, but by the moment that take our breath away.
    Lieve Joka, ik hoop dat je zoveel mogelijk hebt genoten van de tijd die je wel hebt gehad. En ik hoop dat het verdriet voor je naasten samen opgaat met mooie herinneringen aan jou. Ik kende je niet goed, maar je was altijd zo vriendelijk als ik je sprak op de TU/e.

    Krista - Son en Breugel
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie