Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Jolanda van Vuuren

17-04-196530-10-2021
   In Memoriam

   Verslagen en diep bedroefd hebben wij kennis genomen van het overlijden van Jolanda van Vuuren, onze management-assistente.
   Op zaterdag 30 oktober is zij na een slopende ziekte, waaraan zij tot het laatste moment met veel optimisme het hoofd heeft geboden, op 56-jarige leeftijd in alle rust overleden.
   Door haar inzet, passie en warme persoonlijkheid was zij een erg geliefde collega binnen het team van de Academie voor Verpleegkunde.
   Indrukwekkend was haar kracht en positiviteit die zij tot op het laatst met ons heeft gedeeld. Toen Jolanda vlak voor de zomervakantie een stapje terug moest doen was dat “om even op krachten te komen om na de vakantie weer vol energie mijn werk op te kunnen pakken”. Helaas mocht dat er niet meer van komen maar heeft ze tot het einde met familie en collega’s genoten van alles wat wel nog mogelijk was.
   Wij zullen Jolanda erg missen. “Ziekte overkomt je, ziek-zijn is een keuze”. Maar Jolanda geloofde in de kracht van positiviteit en eigen regie.
   Ons medeleven gaat uit naar haar 3 kinderen, Antoine, ouders, familie en vrienden en wij wensen hen dan ook heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
   Graag nodigen we iedereen uit om een bericht achter te laten in het condoleanceregister