gedenkplaats van

Joop van Egmond

28-07-194312-06-2018

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve, beste El, kinderen en kleinkinderen,
    Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd om het afschuwelijke verlies van Joop te kunnen verwerken. Wat zullen we hem ook missen binnen de PGO, maar jullie bovenal als echtgenoot en familieman.
    Ik denk aan hem met z'n blije lach, open gezicht en dat hij altijd met blote voeten in zijn schoenen liep. Graag kom ik, als het kan, een keer om een schilderij van hem te kopen.
    Een hartelijke groet,
    Emmy

    Emmy - Oegstgeest
    26 juni 2018

    Deel deze pagina:

   • Rudolf Koene
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Rudolf - Leiden
    24 juni 2018
    reactie 2
   • Foto
    reactie 1   |   niet OK

    Van het bericht over het ernstige ongeluk van Joop zijn wij erg geschrokken. Je wilt het niet geloven en het drong niet goed tot mij door. Het gaf een grote schok, je blijft hopen op een wonder. Tót het bericht komt dat hij is overleden. Wát een verschrikkelijk verdriet voor jou El, kinderen en kleinkinderen.
    Het hierbij afgebeelde schilderij hangt boven mijn bureau. Zo zal ik elke dag worden herinnerd aan Joop. Samen hebben wij vele jaren met plezier op het koor ‘Excelsior in Katwijk gezongen. We trokken er nog wel eens een dag er op uit om te wandelen door de duinen of langs de zee.
    Altijd had ik het idee dat we nog niet uitgepraat waren. Zóveel onderwerpen waren er waar je met Joop over kon praten. Vooral natuurlijk over de Kunst en onze gezamenlijke passie voor muziek.
    Waar ik in een gesprek mij nog wel eens over verbaasde was aan de ene kant zijn zachtmoedigheid naar iedereen en tegelijk óók zijn ergernis over onrecht.
    Ik bewonder hem om zijn veelzijdigheid, zijn grote kennis over Vincent van Gogh, waardoor veel mensen door zijn lezingen over deze schilder geboeid zijn geraakt.
    Zijn fietsen naar Santiago de Compostella, reizen door Oeganda, reizen (én fietsen) door China. ‘Vriendschap is een kostbaar geschenk van God’ heeft eens iemand gezegd. Zo heb ik dat ook ervaren bij Joop. Ik ben heel dankbaar dat ik hem heb leren kennen in mijn leven en ik zal hem erg gaan missen.


    Paul - Oegstgeest
    23 juni 2018

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie