gedenkplaats van

Joost ?

01-01-200601-01-2006
   Het tot leven brengen van Joost.Wie was Joost? Het verhaal van een jongen die een spierziekte had met een dodelijke afloop. De ernstig zieke Joost vertrok van school. Omdat hij geen leerling meer was toen hij overleed, is daar op school weinig of geen aandacht voor geweest. Dat wordt nu ervaren als een groot gemis. Wie was Joost?Op iedere school gaat wel eens iemand dood... maar eigenlijk hoort het niet. Als het toch gebeurt, heeft het een gigantische impact. Zes scholen hebben samen met de NCRV videodocumentaires gemaakt over iemand van de eigen school die overleed. In de Stille Week wordt dagelijks een nieuwe documentaire op deze site gepubliceerd. Als je zelf een herinnering wilt publiceren op de site van Express in de vorm van video, foto (powerpoint) en/of geluid, dan maken wij daar graag ruimte voor. Je kunt je herinnering sturen naar eXpress@ncrv.nl of per post naar NCRV-eXpress, postbus 25000, 1202 HB Hilversum.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
     ja ' ik vind dat ook vreemd , op dezelfde dag overleden , dat is inderdaad wat niet klopt en dat moet veranderd worden ,want dit kun je inderdaad een overledene niet aan , dacht dat eerst gecontroleerd werdt , voordat het geplaatst wordt .

    hans heijne - franeker
    22 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Reactie op "Joost". Er staat steeds geschreven dat Joost is geboren op:
    1 januari 2006 en overleden op 1 januari 2006. Hier klopt iets niet. En ik vind dat men zo'n fout bij een artikel over een overledene NIET kan maken. Wilt u aub zowel bij de aankondiging met foto op vorge blz. als hierboven
    op deze blz. een van de twee data wijzigen. Ik vind het nu een voorschut!
    Dat doe je een overlede niet aan. Kan het zijn dat de nabestaanden het foutief hebben aangeleverd? Wordt zo iets niet gecontroleerd? Hoop dat ik gauw de juiste data zie staan.
    Veel sterkte aan alle achtergebleven dierbaren.

    Anoniem -
    14 augustus 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    een mooi gedachte, dat je hier een kaarsje op kan steken

    anky lennaerts - gouda
    11 juni 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Een kaarsje voor Joost...Respect...

    Dick de Vries -
    10 april 2010

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie