gedenkplaats van

Joost Nolting

28-05-195013-05-2020
   De familie stelt het zeer op prijs wanneer u een mooie herinnering, foto of andere reactie wilt plaatsen. Zeker nu het niet mogelijk is iedereen uit te nodigen bij het afscheid van Joost aanwezig te zijn.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 81   |   niet OK
    Lieve Jennie,
    Ik kreeg net het bericht dat Joost is overleden.
    Ik wens jou en je naasten heel veel sterkte
    in deze moeilijke tijd.
    Ik ken Joost als “man van” maar ook als de fotograaf van mijn appartementencomplex in
    aanbouw toen hij nog directeur was van de basisschool. Ik woon er nu ruim 14 jaar ;)
    “ Wie leeft in je hart, mag nog blijven”.
    Veel liefs,
    Jerry van der Kooi

    Jerry - Amsterdam
    4 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Liefs van de Fraijlemaborg
    reactie 80   |   niet OK
    Beste Jennie,
    Je man, Joost, heb ik persoonlijk nooit ontmoet. Maar de keren dat wij elkaar tegen kwamen bij ons jaarlijkse secretaresse-uitje, en je terloops iets over hem vertelde, dan was iedereen wel duidelijk dat jullie voor elkaar bestemd waren. Heel veel sterkte gewenst en veel groeten en een knuffel op afstand van de Fraijlemaborg in Amsterdam.

    Marijke - Amstelveen
    28 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Wat overblijft zijn herinneringen
    reactie 79   |   niet OK
    En die zijn er. Herinneringen aan Joost zijn voor mij gelinkt aan Korfbal. Gekeken hoe hij alles gaf in zijn spel, het fanatisme en positieve benadering als coach, zijn compromis modellen (en toch naar eigen hand :) ) in de kaderfuncties die hij bekleedde. Later in het proces voor een fusie met Waterland waarin wij beide als voorzitter de dans leiden. Een bijzonder lieve en respectvolle man zal gemist worden. Een mooi mens.
    Sterkte!
    Ingrid

    Ingrid - Purmerend
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Joost een warm mens met een groot hart
    reactie 78   |   niet OK
    Beste Joost,
    wij hebben vele uren praten en zoeken naar oplossingen besteed aan de kinderen uit Vooral de Vogelbuurt. Jij als directeur van de school en ik als buurtregisseur in de Vogelbuurt. Altijd het zoeken van een manier om de kids in het gareel te houden en kansen te bieden. Het maakte niet uit welk tijdstip maar konden elkaar altijd bereiken en mooie projecten voor elkaar krijgen en dat in de 6 na armste wijk van Nederland. Jij gaf nooit op en zocht altijd naar oplossingen. Zo zijn velen nog goed terecht gekomen. Nu ben je door het Corona virus geveld heb jij ja jij zelfs deze strijd verloren. Hoe kan het toch lopen. We zijn toch mensen die leven met de dag. Het kan altijd je laatste zijn. Dat blijkt nu wel weer. Het is jou en jouw gezin niet gegund om nog langer van elkaar en jouw pensioen te genieten. Ik hoop dat het boven goed toeven is en dat je goed bent ontvangen want jij verdient het. Ik wens jouw gezin, familie en vrienden heel veel kracht en sterkte om dit verlies te boven te komen.
    Allen gecondoleerd!
    Mario Hegger

    Mario - zpurmerend
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Hij leeft voort in jullie
    reactie 77   |   niet OK
    Lieve Jennie, Marlies en Mirjam
    Allereerst nog eens gecondoleerd met het verlies van jullie liefste Joost.
    De laatste keer , dat we elkaar spraken was op kerstavond in Zunderdorp waar jullie weer prachtig zongen met de holy sound.
    Toen ik als 14 jarige op Vlug en en Vaardig kwam speelden jij en Joost al in het eerste. Ik kwam in de junioren 1 en was heimelijk n beetje verliefd op die knappe jongen Joost, die natuurlijk al verkering met jou had.
    Jaren later toen ik ook in het onderwijs zat, hadden we wel eens een gesprek over t
    onderwijs, als we elkaar tegenkwamen bij feestjes bij V en V . Joost was altijd oprecht geinteresseerd .
    Ik schrok heel erg, toen ik hoorde van Joost' ziek zijn. Elke avond voor hem biddden heeft niet mogen baten.
    Vandaag heb ik eindelijk( door overlijden vriend) jullie afscheid van Joost kunnen zien.
    Jullie hebben t allemaal zo prachtig verwoord hoe Joost was, een bruggenbouwer, een verbinder, een empatisch mens. Wat zal t moeilijk voor jullie zijn, om door te gaan zonder hem, die jullie zo lief was, maar ik weet zeker, dat hij van boven jullie kracht en moed zal geven om door te leven in zijn geest.
    Veel liefs Wilma Brondy
    Gedicht van de filosoof Shopenhauer
    I believe, that when death closes our eyes
    We shall awaken to a light
    Of which our sunlight is but a shadow.

    Wilma - Hoogkarspel
    24 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Joost kennen door Jennie
    reactie 76   |   niet OK
    Lieve Jennie,
    Joost heb ik maar een enkele keer ontmoet. Vluchtig. Toch is het alsof ik hem een beetje ken. Door jouw liefdevolle verhalen. Weet wat een lieve, sociale, actieve, sportieve man hij was. Altijd klaar staan voor anderen. Ook geestelijk bezig blijven. Net als jij. Jullie twee-eenheid is wreed doorbroken. Jennie, gelukkig weet ik dat hij intens voortleeft in de harten van jou en je lieve dochters, kleinkinderen en partners. Een mooi mens is heengegaan en een mooi mens blijft achter. Lieve Jennie, heel veel sterkte, meer weet ik niet te zeggen.
    Heel veel liefs, Mariska Vergouw

    Mariska - Amsterdam
    22 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Gea en Ron Olofsen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Gea en Ron - LANDSMEER
    22 mei 2020
    reactie 75
   • Waar moet je beginnen......
    reactie 74   |   niet OK
    Waar moet je beginnen om Joost te gedenken? Hoe kun je een gevoel beschrijven? Op mijn manier hield ik van Joost, vanaf het eerste moment dat we elkaar ontmoetten in de Den Burgstraat. Hij was zo anders!
    Maar ik hou ook van Jennie, het was een twee-éénheid in de ware zin des woords. En later, samen met Mirjam en Marlies zelfs een vier-éénheid. Jaloersmakend (op een positieve manier).
    Een heel fijne herinnering aan Joost is, dat hij me een keer gered heeft. Dat was op de trouwerij van mijn dochter Judith. Bij aanvang van het feest moest er natuurlijk gedanst worden, ook door de moeder van de bruid en dat is zeker niet mijn sterkste kant. Wie moest ik kiezen? En toen stond daar Joost, als redder in nood!
    Ook op onze vakantie op camping l’Ideal kijk ik met veel plezier terug en zal ik nooit vergeten.
    Ik ben dankbaar dat ik heel lang getuige mocht zijn van de mens Joost. Zo iemand kom je maar één keer in je leven tegen.
    Ik wens Jennie, Mirjam en Marlies Gods liefdevolle omarming en troost toe, want dat zullen jullie zeker nodig hebben om dit verlies te kunnen dragen.
    Jelly

    Jelly - Nieuw Vennep
    22 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Meester Joost
    reactie 73   |   niet OK
    Herinner me meester Joost als de directeur van basisschool de Kinderboom. Warme, duidelijke en lieve man. Het was een hectische wereld op die school omdat er veel kinderen op zaten die te kampen hadden met moeilijke thuissituatie. We hadden bijzondere leraren die oog hadden voor onze talenten en waar we jaren later nog contact mee onderhielden. Vorig jaar voegde meester Joost mij toe op Facebook en hij zei hij hoe leuk hij al die contacten vond. Ik vond het leuk dat meester Joost na al die jaren mijn zussen en mij nog herinnerde. Ik genoot van de mooie spreuken die hij deelde zoals: 'Geluk is geen station waar je aankomt, maar een manier van reizen'.
    Wat een gemis! Veel sterkte voor de familie en nabestaanden.

    Karima - Amsterdam
    21 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Joost! was ik dit prachtige nummer nog bijna vergeten...........
    reactie 72   |   niet OK

    Een aantal jaren geleden gingen wij samen met Peter Radema naar een concert van Colin Blunstone in P3 in Purmerend. Intiem zaaltje, gemoedelijke sfeer, biertje in onze hand, een hoog grijs gehalte en het was niet erg druk. Maar wat een concert gaf hij weg! De heer Blunstone kon nog steeds zingen! We hebben genoten!
    1 nummer sprong er echt uit en wij waren samen geroerd! Old and Wise!
    Deze is voor jou lieve Joost.
    Je maatje Cees

    Cees - Purmerend
    21 mei 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie