gedenkplaats van

Jos de Bruin

15-01-198605-04-2019
   Dag lieverd. We gaan je missen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Voor altijd 33
    reactie 79   |   niet OK

    Zoals papa schrijft....we vieren dat jij bij ons geboren bent en dat wij intens veel van je houden. Voor altijd bij ons...kus

    Vandaag is de 1e verjaardag waarop Jos niet meer verjaard
    De Duitsers noemen deze dag Geburtstag (geboortedag) en dat is misschien wel mooi om aan vast te houden. De dag waarop onze lieve jongen geboren werd maakte ons zielsgelukkig
    Op deze manier kunnen we nog steeds vieren dat Jos is geboren en we vele jaren in geluk met hem hebben geleefd ❤


    Pap & mam - Santpoort Noord
    15 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Jou geboortedag
    reactie 78   |   niet OK
    Het is vandaag Jos zijn verjaardag. Vandaag vieren we echter niet dat je ouder wordt maar wel dat je er bent geweest. Zonder jou had ik namelijk geen broer gehad die wentelteefjes maakte als ik er trek in had, die me lastig viel als ik met mijn vriendinnen in mijn kamer wilde spelen, waar we onze radio’s met de zelfde cd aan gingen zetten om te kijken welke er sneller was afgelopen, om mij mee te nemen naar je vrienden groep, om mij te laten lachen met je droge humor en natuurlijk ook om mij te troosten als dat nodig was.
    Jos.... fijne geboorte dag ❤️????


    “I thought of you with love today but that is nothing new. I thought of you yesterday and days before that too. I think of you in silence as I often speak your name. All I have are memories and your picture in a frame. Your memory is my keepsake with which I'll never part. Mother earth has you in Her keeping. I have you in my heart.”

    Je zusje - Santpoort noord
    15 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Een kus voor jou
    reactie 77   |   niet OK

    Kus
    Voor Jou
    In de hemel
    Heb je hem ontvangen?
    Liefde

    Zus - Santpoort
    15 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Joey zijn verjaardag
    reactie 76   |   niet OK
    Vandaag is je zoon jarig, de lieve en o zo stoere Joey. Wat zijn we blij dat we hem bij ons mogen hebben❤️
    Een stukje Jos.
    Dank je wel voor je zoon en toch ook gefeliciteerd vanaf hier. ????

    Je - Santpoort
    14 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • En dan is het Kerst...
    reactie 75   |   niet OK

    Lief broertje,

    En dan is het Kerst. Kerst zonder jou!
    Soms was je erbij en soms had je het moeilijk op zo’n dag. Nu zijn er geen lastige dagen meer en wordt je meer dan ooit gemist.

    Ze zeggen dat je pas weet wat je hebt als het er niet meer is...maar het is eerder: ik wist precies wat ik had ik dacht alleen dat ik het nooit kwijt zou raken.

    Lief klein broertje spook je vandaag een beetje mee?
    Ik denk aan je. Love you! X


    Je zus - .
    26 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Elke dag denk ik aan je met een traan en een lach.
    reactie 74   |   niet OK
    Jos mijn soulmate, mijn beste vriend, me grote liefde, me maatje, me steun en toe verlaat, mijn veilige haven, me positieve steunpaal in moeilijke tijden.
    Ondanks dat die band er niet meer was het laatste jaar. En de laatste jaren voor ons beide te zwaar, stressvol, allebei een andere richting op gingen, jij bent en blijft zo diep in me ziel, hart, hoofd en alles zitten. Ik ben je dankbaar voor het feit dat ik jou familie ook als de mijne beschouw, ik ben je dankbaar voor de jaren die wel super top waren, Ik ben je dankbaar dat je me altijd mooi vond, ondanks dat ik door de medicatie ontzettend was aangekomen. Ik ben je dankbaar dat ik alle nare tijden die we ook hadden, zeker laatste jaar, niet meer zo ervaar, dat ik met liefde en warmte aan jou/ons terug denk. Ik ben dankbaar dat ik alleen het mooie, leuke, warme vertrouwde en de liefde die we hadden herinner. We hebben gevochten om samen door te kunnen gaan, Het heeft lang geduurd voordat ik echt me Chinese muur om me hart en ziel had gebouwd, dit omdat ik je toen al zo miste. Ook al waren we samen, we waren op een ander level, de koek was op. Ik ben eenzaam sinds we uit elkaar groeide, nu snap ik hoe jij je vaak voelde. En dat wist ik toen ook, maar kon er niet mee omgaan, wist niet hoe, probeerde je overal bij te betrekken, net als dat jij deed. Ook al zit of zat ons huis vol, doordat onze, vooral soulmate periode zo ontzettend veranderd was, waren we beide in gevecht met ons zelf en elkaar. Maar ik weet dat jij me echte soulmate altijd zal blijven. Ik snap bepaalde dingen beter, Ik zal je nooit vergeten, en god wat ben ik trots op jou geweest en nog. Het gevecht was voor jou zo zwaar, ik voelde, zag en maakte het van heel dichtbij mee. Ik mis je, ik mis ons, ik mis de liefde die we hadden. Ook al zit ik met honderd mensen om me heen, ik voel me alleen. De knuffels, de gespreken, de humor, de chaos en zelfs onze stress en ruzies. Ik weet dat dit voor jou het beste was. Want man wat heb jij een gevecht gehad. Je bent en blijft mijn soulmate want dat gevoel is terug alle negatieve dingen zijn verdwenen, want jij bent in me hart, ziel, hoofd en gevoel weer de Jos waar ik zo vreselijk verliefd op was. Hou van jou mooie man, bedankt dat je mij me zo bijzonder hebt laten voelen. En bedankt dat ik de negatieve dingen in positieve dingen kan voelen en zien. En bedankt dat ik door jou er een familie bij heb. Lieverd vandaag was een zware dag voor ons, want het afscheid Kessie werd op 17 december gehouden.. Omdat Jamy jarig was 9 jaar werd ze, kon ik er niet bij zijn. Maar hoe jij 0p je motor toen de hele stoet hebt begeleid, verkeer tegen houden etc. Daar heeft Bianca het nog steeds over. Een stoere kale jonge man met tattoos die hoopte dat ie daardoor mensen kon afschrikken, zodat je niet met onbekende hoefde te praten, want je was eigenlijk gewoon onzeker en kon niet tegen teveel mensen om je heen waar je je niet lekker bij voelde. Maar je ogen en glimlach verraden je want door in je ogen te kijken zagen velen je gouden hart. Nou lieve schat, ik kan nog uren naar of over je schrijven. Je bent een heel mooi, lief en bijzonder mens.
    Er zijn mensen die mij niet begrijpen, aangezien het laatste jaar echt hel voor ons was, maar dat boeit me niet, ik weet wat ik voel en wat we samen hebben meegemaakt en hadden, en dat was REAL LOVE.
    Go with the flow schat till we meet again.
    Love u Joshua 4 ever.
    x je ex meisje

    Nanouk - Haarlem
    18 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Mijn reis zonder jou.
    reactie 73   |   niet OK
    Mijn reis zonder jou.

    Het raakt me onverwachts dat jij niet meer bij mij bent
    mijn ziel is verwond zo zonder jou
    Mijn gedachtes aan jou die mij blij maken maar ook
    mijn gedachtes die mij zo intens verdrietig maken
    Alleen is niet het goede woord en toch ook weer wel
    Mijn reis gaat door zonder jou
    En toch ben je dichtbij maar zo onbereikbaar
    Zullen we afspreken dat als mijn reis voltooid is jij op mij wacht en dat
    we dan samen verder reizen
    Kus...hou van je

    Mam - Santpoort Noord
    21 november 2019

    Deel deze pagina:

   • First Rebirth
    reactie 72   |   niet OK

    Wooferland ons 1ste festival 2009
    Dit is 2016 kan die van dit jaar niet vinden ❤

    Nanouk - Haarlem
    2 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Zombie je favoriete nummer
    reactie 71   |   niet OK

    .Mysteryland 2019

    Nanouk - Haarlem
    2 november 2019

    Deel deze pagina:

   • Into The Wild
    reactie 70   |   niet OK

    Into The Wild ❤

    Nanouk - Haarlem
    2 november 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie