gedenkplaats van

Josephus Robert van der Werf

12-01-196414-04-2014
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Marga1958

Condoleances

Michael van der Werf
Nu na een jaar lijkt het nog alsof het gisteren was dat ik te horen kreeg dat je er niet meer was. en dat je jezelf dit heb aangedaan.

rust zacht

Mike
Michael - Ammerstol
21 april 2015
condoleance 4  |  
Michael van der Werf
we hadden dan wel geen contact en ik was dan wel boos en had niet altijd een goed woord over je maar ondanks dat was je wel mijn vader of je er nou wel of niet was.
wat je nu heb gedaan was niet de enigste en de beste oplossing jij heb hier uiteindelijk voor gekozen wat wij met z'n alle nooit zullen begrijpen omdat je het nooit zal kunnen vertellen maar dat betekent niet dat we niet geschrokken zijn van het nieuws dat je er zelf een einde aan heb gemaakt.
waarom! die vraag zullen wij toch altijd bij ons dragen we weten dat je het niet makkelijk had de laatste jaren maar ook dit had niet gehoeven en daarom respecteren we dat je rust wilde en ook ik hoop dat je die nu heb gevonden.
Michael - Schoonhoven
20 april 2014
condoleance 3  |  
Wendy van der Helm
Rust zacht Joop!

Vol ongeloof schrijf ik nu een laatste bericht voor jou. Vol ongeloof heb ik gisteren officieel afscheid van je genomen samen met je zoon, je zus ( mijn moeder), je broer en je nichtjes. Waarom? We begrijpen er niks van, maar toch heb ik ook respect voor je keuze, ondanks dat ik er gewoon niet bij kan dat jij zo'n keuze hebt gemaakt. We hebben hele leuke dingen meegemaakt, maar ook hele nare dingen. En dit zal ik nooit vergeten ondanks dat je al lang niet meer in mijn leven was.

Joop ik hoop dat je nu je rust hebt gevonden en hoop dat je alles wat mij lief is tegenkomt daarboven.

Mijn kleine meid noemt jullie moeder een sterretje, en dit ben jij nu ook. En sterretjes stralen en schijnen ook, dus Joop je weet wat je toen staat en bij heldere hemel zullen we zeker groeten waar je ook bent!

Vaarwel
Wendy - Alphen aan den Rijn
19 april 2014
condoleance 2  |  
Zus
Joop, waarom ? Snap er niks van, je was toch weer op de goede weg ? Je hebt zo'n slechte start gehad en begrijpelijk dat dit je leven beheerst. Die vreselijke jeugd dragen we alle drie als grote last op onze schouders mee. Maar dat is toch geen reden om er op deze wijze ook nog een waardeloos eind van het te maken ? Je laat een kind achter in grote verwarring. Wat onze fantastische vader heeft gedaan doe jij nog maar eens dunnetjes over; gewoon er tussen uit knijpen. Hoop maar dat je mama tegenkomt daarboven; dan kan zij je een draai om je oren geven !
Jammer dat je niet hebt volgehouden, er is altijd een uitweg. Alleen vind ik dat je niet de juiste hebt gekozen. Ik zal je ondanks alles nooit vergeten ! Dag Rooie !
Zus - Alphen aan den Rijn
15 april 2014
condoleance 1  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Herinneren is een vorm van ontmoeten…

Help dit bericht te

verspreiden