gedenkplaats van

Jozef Jacobus Biermans

13-11-192223-04-1995
   Het is alweer 9 jaar geleden, maar nog is het te pijnlijk om de omstandigheden rondom jouw dood te verwoorden.
   Wat ik kan vertellen is dat jij mijn trouwste bondgenoot was. We deden zoveel samen. Je beleefde veel plezier aan jouw passie. Met jou was het leven zoveel rijker. Alles was zo vanzelfsprekend. Jij was de constante factor in mijn leven. De leegte die achterbleef toen jij stierf, is nooit gevuld. Het deed ons allemaal intens veel pijn je te moeten laten gaan. Weet dat ik zielsveel van je houd!
   Para siempre!

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • 2015
    För alltid
    reactie 2   |   niet OK
    Jag tänker på dig varje dag!! Jag saknar dig så mycket!! Din bild hänger på min vägg så mina barn kan se dig. Jag berättar för dig, så de kommer att känner dig. Jag älskar dig!!!

    T B - Heerlen
    15 april 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    hallo ik wil je heel v eel sterkte wensen in dit verdriet ik weet uit ervaring dat het bijna niet te dragen is maar je moet zo denken dat de gene die je zo dierbaar is en van je is heengegaan niet zal willen dat je in verdriet zult wegkwijmen kom op je kan het het is mijn ook gelukt ik heb in een paar jaar tijd een neefgje van drie maanden een nichtje van drie dagen mijn vader opa en schoonvader weg moeten brengen en vorige maand een oom van 55 jaar ik weet het het is moeilijk maar ik hoop dat het voor jou draagbaar zal worden dikke kus en hou je goed

    ingrid b -
    17 mei 2004

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie