Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Karol Dawid Sloterwijk

24-08-198025-01-2022
   Lieve famile en vrienden,
   Onze liefste Karol was een vriend voor heel veel mensen. Hij stond altijd voor iedereen klaar. We zullen hem allemaal heel erg gaan missen.

   Ik zou het heel erg mooi en fijn vinden als jullie op deze plek jullie herinneringen aan Karol willen delen. Herinneringen over hoe en wie hij was. Herinneringen aan leuke, grappige, mooie, liefdevolle en misschien wel ontroerende momenten.
   Willen jullie deze hier zo veel mogelijk delen en daarbij filmpjes en foto's plaatsen?

   Ik wil zo graag dat Fayèn en Daniek later altijd terug kunnen zien hoe fantastisch hun vader was.

   Karol was van ons allemaal, ook voor iedereen die hem lief had ontzettend veel sterkte.

   Dankjewel ♡,

   Liefs Annegreet


   N.B. Dit is niet de plek voor steunbetuigingen en condoleances.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Gefeliciteerd karol 😘🍻
    reactie 89   |   niet OK

    We zijn weer naar berlijn geweest met elkaar en wat hebben wij jou gemist. Dit nummer vond jij altijd mooi dus bij deze op Joun verjaardag draai ik hem. Vriend je word iedere dag gemist. 😘
    Hoop dat je daarboven 1 neemt proost 🍻 💫

    Richard - Peize
    24 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Op jou Karol 🍻🎈❤️🌹
    reactie 88   |   niet OK

    Harry - Groningen ( haren )
    24 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • 42 jaar 🎈
    reactie 87   |   niet OK
    Lieve Karol vandaag is de dag dat je normaal weer groots had uitgepakt met veel bier muziek en veel eten .. wij wensen jou daar boven in de hemel een fijne verjaardag en laat ze daar zien hoe jij het altijd deed zet de hemel op zijn kop met muziek en een biertje 🕊🎈🍻… uit het oog maar niet uit het hart 💖 .. lieve Karol van harte gefeliciteerd 🥳… liefs Harry en draakje sjaneeee 🙃🤪😘… veel liefs voor in de hemel 💫 …

    Jeannet - Groningen haren
    24 augustus 2022

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 86   |   niet OK

    Ferry en Maria - Nieuw Roden
    5 april 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 85
    Tomasz Kuziemski

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Tomasz - Winsum

    16 februari 2022

   • reactie 84
    Erwin Vroegindewey

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    Erwin - Zevenhuizen

    2 februari 2022

   • Karol
    reactie 83   |   niet OK
    Ik heb je maar kort gekend, het was een weekje kramen bij jullie. Wat ik mij herinner is dat je helemaal ging voor je gezin en dat je gelukkig was met je twee dochters en vrouw. het is een verschrikkelijke gedachten dat je er niet meer bent voor ze.
    Annegreet, Fayèn en Daniek,
    Heel veel sterkte in jullie leven zonder Karol/papa. Hem missen zal blijven, maar hoop dat jullie met plezier aan hem kunnen denken ook in deze moeilijke tijd.

    José van der Zee.

    José - Leek
    2 februari 2022

    Deel deze pagina:

   • Lieve Karol
    reactie 82   |   niet OK

    Onze vriendschap gaat al terug sinds de vorige eeuw toen we allemaal half bij '' mem'' in de kost zaten. Jouw verkering was allang uit maar je bleef gewoon plakken, gezellig met de bus naar Spanje ook al ging jij met het vliegtuig (en miste door wat biertjes de terugvlucht). Mooi met de bb guns de nieuwe vlam van je ex beschieten, in bedwelmde toestand de zee van Salou veroveren op een waterfiets en een FC Groningen tattoo laten zetten waarbij je pas wakker werd toen ie gifgroen bleek te zijn.
    Ook toen je bij even ons woonde was er altijd reuring als je om 5 uur 's ochtends in blote bast met een voetbal vlag als jas op de bel stond te drukken of we uit de buurt verhalen hoorde van verdachte types die zoekend rond liepen op vreemde tijdstippen.
    In de jaren daarna verdween het contact wat naar de achtergrond behalve bij treurige gebeurtenissen. Dan was je er altijd om ons te steunen. Dat we jouw nu ook al moeten missen is een groot verdriet en amper voor te stellen.
    Van genieten op je 40ste verjaardagsfeest tot je wegbrengen naar je laatste rustplaats. Ze waren beide zoals je het graag zag en heeft ons echt kippenvel bezorgd. Wat heb jij veel betekend voor veel mensen.

    Wij wensen Annegreet, Fayen en Daniek heel veel sterkte toe met de verwerking van dit onmetelijke verlies

    Karre, jij dikke eindbaas van de ronde buikjes club
    rust zacht en tot ooit
    Tonne en Willibrord


    martijn - ASSEN
    2 februari 2022

    Deel deze pagina:

   • Karol, een Fantastische vriend en papa!
    reactie 80   |   niet OK
    Lieve Annegreet, Fayèn en Daniek,

    Gister het afscheid gevolgd en een plek genomen in de erehaag voor jullie fantastische vriend en papa. Wat was het een prachtig eerbetoon aan een fantastische man.

    Zoveel feestjes gehad, waar Karol meestal de gangmaker was! Zelfs ik als "niet-danser" kreeg jij de dansvloer op! Af en toe je thuis afgezet en elke keer weer was je zo dankbaar, weinig mannen meegemaakt die dat zo zeiden!

    Gister heb je nog 1x Roden op zijn kop gezet, ik weet zeker dat je dit met een grote glimlach gevolgd hebt en je trots bent op je meiden!
    En Annegreet, wat een respect voor jou en je meiden! Spreken op de afscheid dienst van jou man en hoe jij jullie kleine meisjes betrok bij dit afscheid.. Het was prachtig!

    Lieve Annegreet, Fayèn en Daniek, heel veel sterkte de komende tijd.. En vergeet niet achter elke traan, zit een glimlach met prachtige herinnering van jullie fantastische man en vader! 💖🌹

    Mariska - Roden
    2 februari 2022

    Deel deze pagina:

   • reactie 81   |   niet OK

    Lieve Karol,

    Wat hebben we een gezellige jeugd gehad in Roden. We kwamen elkaar regelmatig tegen in Looks en Pruim en dat was altijd lachen met jou. Deze foto is gemaakt in de bus op de terugweg van Spanje naar Nederland. Stap je de bus in, wie zie je? Karol! Haha garantie voor gezelligheid!
    En dan opeens ben jij er niet meer. Het is niet te bevatten. Wat een groot gemis. Gisteren was jouw afscheid, en wat voor afscheid. Groots! Wat had jij een groot hart lieve Karol. Klein als je was laat je een enorme leegte achter.
    Lieve Karol, je wordt gemist maar nooit vergeten! Liefs Lidija


    Lidija - Roden
    2 februari 2022

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.