gedenkplaats van

Kees Bois

20-03-195408-09-2004
   Mijn lief, mijn rots, mijn vriend, mijn maatje, mijn man, mijn alles .... het is stil zonder jou ... en leeg.
   In alles mis ik je, samen bakkie doen, samen puteren, samen klussen, samen koken en samen eten, samen over Don nadenken, samen op vakantie, samen 100 worden, samen oud worden, samen lachen, samen huilen .... niets doen we meer samen. Maar in mn hart en hoofd zijn we nog altijd overal samen, lieve schat, blijf bij me ... hoor me ... zie me ... dan zie en hoor ik jou. Dag lieve schat, slaap lekker.
   Jouw vrouwtje jouw Keetje xxx

   Overige informatie
   Kees is 13 september 2004 begraven op begraafplaats Sint Jozef, Vergierde weg te Haarlem, naast zijn vriend en schoonvader Dirk Portegies,

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • 2014
    Helaas Kees heb jij een nieuwe naam gekregen van Memori
    reactie 37   |   niet OK
    Kees,

    Sinds de verhuizing van de website zijn Cathy du Bois en ik Nick Portegies er niet beter van geworden. We kunnen ook je naam niet aanpassen waardoor niemand je meer kan vinden. Tevens kunnen wij nog steeds niet inloggen bij jou of onze ouders omdat we geen inloggegevens krijgen.
    Misschien krijgen we deze nog voor 2016 zodat we eindelijk de fouten kunnen herstellen sinds het overzetten van deze website..

    Groeten uit Hillegom
    Nick

    Nick - Hillegom
    30 december 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 36   |   niet OK
    Lieve Kees,een kaarsje voor jou om je te laten weten dat we je niet vergeten en nog veel aan je denken in deze hele bijzondere tijd. Liefs van Onny en een heel klein, stoer en geliefd du Boisje...

    Onny -
    1 maart 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 35   |   niet OK
    Na een bewogen en emotionele tijd nu weer even in gedachten bij jou. Je kwam vaak langs toen mam op sterven lag ... wie kon bedenken dat ik op jouw sterfdag zou waken bij mam, haar laatste dagen waren aangebroken. Ach Kees ... het is nu wel heel erg stil in mij ..... het enige wat mij op de been houdt is de gedachte, de hoop, dat jullie elkaar weer 'zien' in andere sferen, in het niet aardse als dat er mag zijn .... het aardse wordt nooit meer wat het was.Mama 's woorden : waar is het allemaal goed voor ...... ik weet het ook niet mam. liefskus

    Cathy -
    29 oktober 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 34   |   niet OK
    Hoi Cathy Was opzoek naar een oude vriendin van me, met de zelfde naam, en kwam onwilligkeurig hier op terecht.Mooi geschreven was er gewoon even stil van.Hoop dat deze mooie herinderingen je leegte toch een beetje hebben opgevuld.En je verdriet heeft doen omslaan naar een glimlach als je aan het verleden denk.  

    Chris -
    14 juli 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 33   |   niet OK
    Denk aan je ....

    cathy -
    31 januari 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 32   |   niet OK
    8 September 2012 Kees, het is alweer 8 jaar geleden dat je bij ons weg bent gegaan,zonder enig woordje ben je tijdens tv kijken voorgoed bij iedereenHet voelt nog als gisteren weg gegaan.Het voelt nog als gisteren !!Doe iedereen daarboven de groetjes Nick - AngelicaPriscilla & Remco ( schoonzoon)Robin & SvenLik van Chico !!

    Portegies -
    7 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 31   |   niet OK
    Kees,Soms slaat het weer even in als een bom. Bijvoorbeeld na het zien van een foto. Of omdat we zo graag aan je zouden willen vertellen aan wat voor (bijzonder) projectje we nu weer bezig zijn. Ik kan het je helaas niet vertellen en daarom steek ik hier een kaarsje aan om te laten weten dat ik je elke dag mis in ons leven. Liefs 

    O -
    12 mei 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 30   |   niet OK
    Ja "Don " je vader is alweer 7 jaar geleden van ons weg gegaan, het voelt voor mij veel korter. Mijn telefoon stond roodgloeiend die nacht dat hij was overleden. 9 x is mijn telefoon afgegaan. Om 5 uur werd ik wakker en ging ik mijn bed uit en zag toen wie er had gebeld, ik ben direct naar Cathy gereden want ik woonde immers om de hoek in Hillegom. Ik loop naar binnen en hoorde het verschrikkelijke nieuws van Inge en Cathy. "September 2004". Enkele maanden ervoor staan we nog samen op de begraafplaats mijn vader te begraven en nu ligt ook mijn oude maatje daar. Mis hem nog elke dag, wat heb ik van hem een hoop geleerd. Ja Don je vader was een kanjer !! Je mag echt trots op hem zijn.

    Nick -
    15 oktober 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 29   |   niet OK
    Je wandelt weer even langs in mijn gedachten en 5 seconden later begint stairway to heaven op de radio...

    Een kaarsje voor jou pap.

    Don -
    25 augustus 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 28   |   niet OK
    Tja, vandaag was je 57e geboortedag...
    Doden zijn iet stil zegt deze site ...
    maar heel veel levenden zijn en blijven doodstil ... ook of zelfs op dagen als deze ...
    Het zal nooit wennen dat ik dit soort dagen alleen beleef, alleen ervaar ...
    Jij kent mij, zo ben ik, één van de kennelijk weinig levenden die een dag als deze niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.
    Nog maar een enkele memoreert het aan me, en die 3 heb ik dan ook lief, op mijn eigen manier, zoals jij me kent.
    Mn lief, still in my haert and head.
    Miss you

    Keetje -
    20 maart 2011

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie