Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Kees van As

22-06-194217-08-2020
   Liefde
   Er was altijd:
   Zoveel liefde
   Zoveel gezelligheid
   Zoveel gelach
   Alles wat we nu nog hebben is zoveel stilte...
   Dag Lieve Man, Papa, Opa en Vriend

   U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, anekdote of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Topkerel
    reactie 38   |   niet OK
    Als 6jarig ventje kwam ik bij cvv voetballen. Daar was Kees mijn trainer. Hij was lief voor elk ventje en iedereen was de beste. Later had ik veel meer contact met Kees toen híj verzorger was. Met zijn grote klauwen heeft hij mij gepijnigd en geholpen. Hij regelde elk trainingskamp wel dat ik geen spullen mee hoefde te nemen wegens blessure haha. Op tafel bij hem was ook meer dan massage, vooral goede gesprekken over van alles en zeker de Humor van Kees. Je blijft in mijn gedachten als lieve, fijne, gezellig en eerlijke kerel. Ik zal je missen Vriend

    Richard - Hoogvliet
    22 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • dag kees,
    reactie 37   |   niet OK

    dag kees, ik hoop dat je met een grijns naar beneden kijkt en ziet hoeveel mensen je geraakt hebt. bedankt voor al je grappen en je fratsen , de cvv tijd was oprecht leuker door jou. rust zacht xx

    mariska - rotterdam
    22 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Gouwe vent
    reactie 36   |   niet OK
    Wij kennen jou uit de tijd dat Edwin en Ruud bij CVV voetbalden.Zelf hielpen we in de kantine/keuken of bij het jeugdbestuur in die periode.Voor jou was niets te veel, trainen, verzorgen, fluiten, lol maken, noem maar op.Zulke mensen zijn zeldzaam, maar jij was er zeker één van."Een vent met het hart op de goeie plek"
    Bedankt en rust nu maar uit, waar dan ook!
    Ben en Ina Eggens

    Ben - Rotterdam
    22 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Ome Kees...
    reactie 35   |   niet OK
    Het is onmogelijk om iemand te vergeten,
    Die zoveel gaf om te herinneren....
    Als 5 jarig jongetje had ik jou als trainer op CVV ,
    Daarna in de loop der jaren ben je zelfs nog heel wat jaar m'n verzorger geweest.
    Met je grote kolenschoppen heb je me flink toegetakeld als ik weer eens bij je op de massagetafel lag,haha.
    Kzal onze tijden in jou hokkie ook nooit meer vergeten, de potjes poker die we daar speelden tot diep in de nacht en de vele biertjes die er werden gezopen en jeetje wat hebben we gelachen.
    Altijd in voor een grapje met de kids op de voetbal,
    Altijd effe zwaaien als ik op t veld liep met de hond.
    Jeetje Kees,wat gaan we jou missen.
    Bedankt voor alle mooie momenten.
    Rust Zacht
    Mark Vuijk


    Mark - Rotterdam
    21 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Bedankt Kees
    reactie 34   |   niet OK

    Ome Kees,

    bedankt voor het lachen en de ontelbare keren masseren. De avonden en nachten in je hok en de keren dat we in de kroeg belanden en je soms een klein gokje waagde. De trainingskampen met CVV en je vele anekdotes/uitspraken. Je verhuizing en de keren dat je nog bij SV Charlois kwam kijken. Mede dankzij jou waren de jaren bij CVV mijn mooiste voetbaljaren.

    Raymond

    Raymond - Barendrecht
    20 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Zwembad De Plompert
    reactie 33   |   niet OK
    Lieve ome Kees,
    Ik weet nog heel goed dat we altijd bij u mochten zitten in het zwembad. U en tante Greet letten op onze spullen wanneer wij gingen zwemmen. Niemand was teveel voor uw grote liefdevolle hart .
    Heel veel sterkte en kracht gewenst voor de familie met het verwerken van dit grote verlies.
    Ome Kees, het ga u goed daarboven! ❤

    Astrid - Barendrecht
    20 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooie Man, die Ome Kees!
    reactie 32   |   niet OK

    Als kleine jongen, kwam deze geweldige man, Ome Kees, bij ons in de Dokstraat wonen met zoon Marcel, en tante Gre. De foto is eind jaren 70, begin 80 als we op vakantie midgetgolven. Elk jaar kwamen ze een dag naar ons toe! Ik mocht als "kleine" broertje van Marcel altijd mee, Scheveningen, Baarle Nassau en vrijwel de gehele zomervakantie naar zwembad de Plomperd! Maar ook werd hij mijn trainer, in de jeugd bij CVV. Als ik nu terugkijk, mooie herinneringen!

    Ondanks deze corona periode, verdien jij, Ome KEES een mooi afscheid! Zoals jij altijd zei, Vanavond in Socutera, speel jij de hoofdrol, voetballen? of je uitspraak, schoppen en slaan zal ik je niet, maar verminken! Hilarisch!

    Ome Kees, rust zacht!
    Het ga je goed en ook boven, druk jij je stempel!
    Oude soldaten sterven nooit, ze vervagen gewoon weg, Marcel heeft gelijk! :)

    Arjan.


    Arjan - Rotterdam
    20 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Fijne gozer.
    reactie 31   |   niet OK
    Kees we hebben samen heel wat meegemaakt bij C.V.V. en later bij C.V.V.Mercurius. in al die jaren heel veel gelachen bij al die grote toernooien die we altijd hadden met clubs van naam.
    Later stapte jij ook over naar de senioren van de club en maakte je ook de mooie tijden mee.
    Ik weet nog dat je in de Doktstraat woonde en op een gegeven moment kom even wat drinken,
    dan kunnen we het even over de jeugdelftallen hebben en dat je tegen me riep Wim zaterdag gaan we er weer tegenaan en deze woorden vergeet ook nooit meer van lap vlees op komen.

    Kees Rust Zacht : ik zal je nooit vergeten.
    Wim van Winden

    Wim - Strevelsweg 1046
    20 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 30   |   niet OK

    "twee in de tier, drie in de muts....en lekker rampetampen", zou te makkelijk zijn. Er zijn vele uitspraken, bijnamen en andere citaten die al jaren ter sprake komen als het over jou gaat en dan is het steevast nog schapezak ook, om aan te geven over wie we het hebben. Maar, iedereen weet dat het over Kees gaat....over Kees van As!
    Kan allemaal niet meer, zeggen ze tegenwoordig, die dingen. Dat gaat aan ons voorbij, aan een heel grote groep voorbij, voorbij aan de groep die jou gekend heeft en opgegroeid is in een tijd waar die dingen allemaal wel konden. Mede door jouw uitspraken verdedigt een hele generatie het doen van zulke uitspraken en het maken van zulke grappen.....en terecht! Want, mensen bedoelen er zo vaak helemaal niets slechts mee.....en daar ben jij een van de voorbeelden in.

    Deze foto om aan te geven hoever het voor mij (en vele anderen) terug gaat dat ik je ken. Een foto uit 1979, 41 jaar geleden...en zelfs nog langer gaat het voor mij terug, dat ik je ken. CVV en de Plompert (en later Zwembad Albrandswaard) zijn wel de hoofdingrediënten in onze herinneringen. Maar, dat zijn er veel te veel om hier te noemen, en het is ook niet mogelijk om er eentje uit te kiezen.
    Hoewel, dit wil ik wel kwijt, ik was nooit geblesseerd in mijn voetbal tijd, maar mijn opa heb je wel vaak behandeld. Die man, hoe slecht hij het op het laatst ook had, vertelde toen nog aan allerlei hoog gestudeerde artsen dat jij hem zo goed had geholpen. Sterker nog, zo goed als zij met al hun kennis niet voor elkaar kregen.

    Zoals ik al zei, te veel herinneringen om op te noemen, laten we er vrijdag en zaterdag met zijn allen een hoop delen en ze daarna onthouden en bewaren om niet te vergeten!

    Ouwe socutera boy, doe ze daar de groeten!


    Michel - Rotterdam
    20 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   • Ons Icoon
    reactie 29   |   niet OK

    Als ‘jochie van de KNVB’ leerde ik je als interim trainer op 22-jarige leeftijd kennen.. als verzorger van jouw clubvoetbal, als het DNA van de club en bovenal een karakteristieke vriendelijke man. In jouw eigen hok aan de Groene Kruisweg was jij helemaal in je element, prachtig om te hebben mogen meemaken. Des te groter was het enthousiasme dat ik jouw nog mijn verzorger mocht noemen in mijn staf, op handen gedragen door de vele spelers, ex-spelers en overige aanhang. Je heerlijke Rotterdamse uitspraken, onze fijne momenten samen die ik als jonge trainer voor altijd meeneem, maar bovenal een hele fijne man met bizar veel kracht in zijn handen. Ook mij heb je nog weleens losgegooid en konden we tegelijkertijd samen evalueren. Op trainingskamp in Turkije elke dag even samen een drankje doen, 2x periodekampioen geworden, kampioen geworden, veel gelachen en toch altijd zei je: “We stoppen samen, hé Ray”. Dank voor je loyaliteit, je inzet, je aanwezigheid en je grote hart. Trots om met je te hebben gewerkt en je in de Corona tijd nog te hebben kunnen voorzien van desinfectiespray etc. Al wist ik niet dat dat de laatste keer zou zijn en zou ik nog dolgraag een keer ‘een bakkie doen’.. ik zal de mooie momenten koesteren. Rust zacht kanjer, voor altijd in mijn hart!


    Raymon - Waddinxveen
    19 augustus 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie