Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Kees Weijens

10-10-196010-09-2016
   Nooit meer "Pissing in the river"!!!!.
   Eeuwig zonde, goeie, zachte lobbes, veel te vroeg van ons heen gegaan!!
   Kees, een genot je te mogen kennen!!!!
   We gaan je verschrikkelijk missen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Voor Kees
    reactie 45   |   niet OK
    Als vriend van mijn dochters en broer van René, heb ik Kees leren kennen als een aimabel mens.

    Zeker in mijn herinnering zijn de keren met Kees en Linda bij het afscheid van Alexandra Radius bij het Nationaal Ballet en het optreden van Ramses Shaffy en Liesbeth List. Goede herinneringen.

    Ik condoleer de familie Weijens en wens hen veel sterkte bij het enorme verlies.

    In goede en dierbare herinnering, Miep Prast

    Miep - Amsterdam
    22 september 2016

    Deel deze pagina:

   • ongeloof iedere dag nog
    reactie 44   |   niet OK
    Kees lieve Kees wat denk ik vaak aan je...iedere dag, ieder uur. Waar is mijn maatje, tegen wie kan ik nu alles zeggen.... wie moet ik nu plagen met Ajax??? Ik zie je nog zo bij ons, op de boot, bij onze kinderen op vakantie.... Ons laatste app contact vlak voor je overlijden zo onverwachts zo ongelooflijk. We hadden nog zoveel plannen samen te gaan doen.... Ik probeer de goede momenten te herinneren, in Turkije dat je in het natuurbad dook vanaf een duikplank...iedereen keek en je kreeg een groot applaus. De terugreis naar Nederland, jij die al zo onhandig in dat vliegtuigstoeltje zat en je niet meer durfde te bewegen omdat onze dochter Fabianne over jou heen heerlijk in slaap was gevallen. Wie moet ons nu herinneren als onze idolen op de tv komen, wie moet ons nu vertellen hoe het met het Nederlands elftal zit..... WIe helpt ons met vragen over verzekeringen daar was je bij de kinderen erg populair om..... bel Kees wel ff hoorden we vaak. Ook weet ik nu na je overlijden hoe vaak je gepraat hebt met mijn jongste dochter ( die je eens leerde hoe je de verzekering kon misbruiken....) en hoe goed haar dat deed, je moest eens zien hoe kapot ze er nu van is. Weet je nog hoe je ons zo goed verzekerde en toen we samen met jou schade hadden op onze reisverzekering bleek dat jij nou net niet verzekerd was???? Man wat hebben we daarom gelachen toen..... je keerde jou bedrag toen uit naar ons en heb je snel zelf ook verzekerd. Ook met muziek missen we je, wat konden we daar over praten.... en wat hebben we veel samen gedaan..en gezien.... Paul mc Cartney, Shakin Stevens, Ruth Jacott, Paddy Kelly en vast nog een paar die ik vergeet. En wat had je een lol om mijn hekel aan Mick Jagger die jij juist zo goed vond..... Kees Kees, lieve, meest lieve Kees hoe kon dit?? Ik heb je fijne vakantie gewenst niet wetende wat er zou gebeuren..... Ik mis je Kees iedere dag........ We hebben ons vaak zorgen gemaakt om je en je dat vertelt keer op keer beloofde je ( want je wist het) er wat mee te doen.... man man, een leven zonder jou is bijna niet te doen....

    Ik koester ons laatste weekeinde samen, met nog een mooie foto als herinnering..... had ik toen maar meer geweten dan..... ja dan.... wat dan we weten het immers niet.

    We hebben van je genoten Kees, wat jammer dat we geen foto hebben van jou en Vesper op haar 1e verjaardag wat had ik die graag gewild besef ik nu. Maar we zullen vol liefde over je vertellen.... over die lieve ome Kees die altijd voor ons klaarstond....

    Hopelijk heb je daar waar je nu bent onze Joshua* ontmoet zodat je niet helemaal zonder ons zal zijn....

    De wereld moet in rouw gaan, er is zo een mooi mens verdwenen maar alles draait door... ik ook, ik draai alleen wat langzamer......

    Ik mis je Kees, wat mis ik je...... het doet zo ongelooflijk veel pijn....Ik hou van je met heel mijn ziel en zaligheid en mijn gezin....

    Je maatje, vriendinnetje, allessie, Dineke


    dineke - dordrecht
    21 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Niets is wat het lijkt
    reactie 43   |   niet OK
    Kees heb ik in augustus 2004 leren kennen, toen ik bij AEGON op de schadeafdeling kwam werken. Tot dan werden in Den Haag alleen de zakelijke schades behandeld, maar op dat moment kwam ook het particuliere deel naar Den Haag en werden de 'overtollige' medewerkers van de levenafdelingen overgeplaatst en opgeleid voor dit werk.

    Kees en ik waren altijd tot na 6 uur aan het werk en als ik op het laatst mijn dossiers in de kast zette, liet Kees muziek horen uit de jaren 70 of 80. Meestal kende ik die nummers wel, maar kon ik niet direct op titel of artiest komen. Maar als ik de muziek wel herkende, wist Kees altijd nog een anekdote of aanvullende informatie over de zanger te geven. Kees wist niet alleen veel over popmuziek, maar kon me ook vaak advies geven over het aanpakken van dubieuze schades en had dan vaak verrassend slimme inzichten.

    In tegenstelling tot gemaakte afspraken probeerde Kees zo lang mogelijk uitsluitend zakelijke schades doen. Bij een telefonische vraag over een reisschade, hoorde ik hem zeggen: "Ik zal u even doorverbinden met de afdeling Reisschades", waarna de telefoon even later bij mij overging.

    Het bleek dat wij beiden fan waren van het televisieprogramma Wie Is De Mol. Dan bespraken wij om 6 uur wekelijks onze theorieën en verdachte acties. Kees vond dat we op de afdeling een pool moesten opzetten waarbij we elke week opschreven wie we verdachten. Dat gebeurde voor het eerst in 2007. Een jaar later pakten we de zaak serieuzer aan: alle deelnemers moesten € 2,50 inleggen, zodat de echte kenner ook financieel werd beloond. In 2009 deed Kees' zus Marga voor het eerst mee en werd de inleg verhoogd naar € 10. Jaar in jaar uit moest ik knarsetandend toezien hoe dit tweetal er bijna altijd met het prijzengeld vandoor ging, ondanks dat ik nachtenlang alle internetfora afstruinde naar nieuwtjes en moltheorieën.

    Eind 2011 verliet ik AEGON, maar Kees vroeg of er in 2012 wel een nieuwe Mol-pool kwam. Natuurlijk ging dat door, maar nu via email. En vorig jaar is het me eindelijk gelukt: als enige dacht ik een aantal weken zeker te weten dat Margriet van der Linden de mol was, terwijl Kees en Marga volledig gefocust waren op Chris Zeegers en Marlijn Weerdenburg. Eindelijk had ik broer en zus Weijens verslagen en kon ik trots de hele pot opstrijken.

    Het is moeilijk voor te stellen dat Kees er niet meer is. Kees kan nu nooit meer revanche nemen. Maar als straks Wie Is De Mol weer begint, is Kees er in mijn gedachten toch bij. En misschien kijkt hij wel stiekem mee wie ik als Mol gekozen heb…

    Ruud - Leidschendam
    21 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Jammer
    reactie 42   |   niet OK
    Beste Kees, ben blij je te hebben ontmoet en dit afscheid komt zeker veel te vroeg. Vriendelijk mens. Matty Trausel-Havinga

    Matty - Dordrecht
    19 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Veel te vroeg.........
    reactie 41   |   niet OK
    Hoorde net dat Kees plotseling is overleden. Ik kende hem alleen maar via de telefoon, maar ik vond hem altijd een heel aardige en gezellige vent.
    Nooit meer die heerlijke bromstem: met Kees Weijens............ik zal hem missen en wens familie en collega's veel sterkte toe met dit verlies !

    Dirk - Leiden
    19 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Een gedicht voor Kees van zijn jongste nichtje.
    reactie 40   |   niet OK
    Kees,

    Kees, mijn grootste, oudste neef,
    is niet teruggekomen van zijn reis,
    zoals zo vaak met zus Marga,
    nu weg van ons aards paradijs.
    Kees, die mij als kind liet schrikken,
    de 'zieke' opa verstopt onder het laken,
    en die Amsterdamse moppen vertelde,
    ik kreeg het schaamrood op de kaken.
    In het huis van tante Tiny en tante An,
    met zijn allen rond het bord met kaarsen,
    in de duinen dollen met vader Ad en ome Jan,
    speurtocht op zevenmijlslaarzen.
    Een snackje halen bij het Smikkelhoekje,
    met de pont heen en weer in Noord,
    Grote Kees was erbij,
    dus ouders gingen akkoord.
    Eén reünie waren de neven en nichten compleet,
    het heeft niet lang mogen zijn,
    Marga, Rene, het clubje dunt uit,
    In herinneringen en foto’s blijft Kees erbij.

    Agnes

    Agnes - Velsebroek
    17 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 39   |   niet OK
    familie en vrienden van Kees, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe om het overlijden van Kees te verwerken.

    Sjoerd Hamstra

    Sjoerd - Zierikzee
    15 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 38   |   niet OK
    Kees,
    Wat zullen wij je missen;!
    Je rustige aanwezigheid, je humor, je muziek kennis en nog veel meerl
    Veel te vroeg heb je ons verlaten; wij zullen het zonder jou moeten doen.
    Goeie reis,
    Peter

    Peter - Badhoevedorp
    15 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Veel kracht toegewenst
    reactie 37   |   niet OK
    Wat een vreselijk bericht . Ik wil jullie allemaal heel veel sterkte en kracht toewensen om dit te dragen.
    Ik weet dat we elkaar een beetje uit het oog verloren zijn maar ik begrijp als geen ander wat jullie verdriet inhoudt nu.
    Ook namens mijn ouders en Egon heel veel sterkte toegewenst. Ook bij hen kwam dit nieuws als een mokerslag binnen. Kees zal nooit vergeten worden net als Barry. Ze zullen elkaar inmiddels al gevonden hebben.

    Knuffel van Ralph

    Ralph - Texel
    13 september 2016

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 36   |   niet OK
    Het doet pijn om hem te moeten missen: een goede collega en een goed mens.
    Veel sterkte voor zijn familie en vrienden.
    Peter Lems

    Peter - Leiden
    13 september 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.