Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Kenny Rogers

Overleden op: 20-03-2020
   21 maart 2020 - De familie Rogers is verdrietig om te melden dat Kenny Rogers gisteravond om 22:25 op 81-jarige leeftijd is overleden. Rogers is vreedzaam thuis overleden aan natuurlijke oorzaken onder de hoede van een hospice en omringd door zijn familie.

   In een carrière van meer dan zes decennia heeft Kenny Rogers een onuitwisbare stempel gedrukt op de geschiedenis van de Amerikaanse muziek. Zijn liedjes hebben muziekliefhebbers in vervoering gebracht en hebben de levens van miljoenen mensen over de hele wereld geraakt. Tophits zoals ' The Gambler', 'Lady', 'Islands In The Stream', 'Lucille', 'She Believes In Me' en 'Through the Years' zijn slechts een handvol nummers van Kenny Rogers die hebben generaties artiesten en fans. Rogers, met vierentwintig nummer één hits, was een Country Music Hall of Fame-lid, zesvoudig winnaar van de CMA Awards, drievoudig winnaar van de GRAMMY® Award, ontvanger van de CMA Willie Nelson Lifetime Achievement Award in 2013, CMT Artist van een Lifetime Award-honoree in 2015 en is uitgeroepen tot " USA Today en mensen .

   De familie plant op dit moment een kleine privédienst uit bezorgdheid voor de nationale COVID-19-noodsituatie. Ze kijken ernaar uit om Kenny's leven in het openbaar te vieren met zijn vrienden en fans op een later tijdstip.

   ###

   Voor Kenny Rogers:
   Keith Hagan
   SKH Music
   khagan@skhmusic.com
   917-886-8961
   www.skhmusic.com