gedenkplaats van

Kim Haerick

26-03-198717-10-2003
   Door een noodlottig ongeval met haar scooter is Kim op 16-jarige leeftijd uit ons midden weggerukt. Ons leven is sinds die dag drastisch veranderd, en zal nooit meer zijn zoals het was, nooit meer compleet. Kim was altijd vrolijk en opgewekt, en haar ontwapenende glimlach was kenmerkend voor haar. Zij hield van paardrijden en tennissen, maar zij hield vooral van het leven en van mensen. Iedereen hield van haar, en zij hield van iedereen. Wij missen haar glimlach, haar knuffels, haar warmte, haar mooie en lieve gezicht... Lieve schat, je zal altijd in onze harten verder leven.

   Overige informatie
   Wie zal mij het praten over jou beletten wie zal het wagen mijn verdriet om jou te wissen vergroeid in mij hangt de pijn om jou als een bloemenkrans rond de contouren van mijn hart op mijn schouders draag ik jouw schaduw geborgen tussen de warme vleugels van mijn moederlijk denken jij bent geen ballast zal dat ook nooit zijn jij bent liefde met een grote “L”… … levenslange liefde

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Waar je ook bent!
    reactie 724   |   niet OK

    Ik zend licht en liefde!


    Marie leen Jacobs - Scheldewindeke
    9 december 2016

    Deel deze pagina:

   • Dankjewel Kimmie!!!
    reactie 723   |   niet OK

    Het is 17:30.....het moment dat 13 jaar geleden het noodlot toe sloeg....het moment
    wat je als ouder nooit wil meemaken....het moment dat je leven helemaal op zijn kop staat en dat het ook voorgoed verandert.....Als je een kind verliest wordt het nooit meer zoals het was....
    Elk jaar is deze periode extra moeilijk....de zomer is voorbij, de dagen worden korter en donker....when the leaves are falling down, I still cry....zoals Ilse de Lange zo prachtig zingt.....tranen genoeg, maar ook heel veel dankbaarheid, om alle prachtige herinneringen aan een prachtige dochter....mijn dochter....jij Kimmie!!
    Elk jaar vraag ik me af, zou er een seintje komen? En ja hoor!
    Een week geleden heb ik jouw fiets weg gegeven aan een weeshuis in Oekraïne. Ik kon er geen afstand van doen, en die stond hier nog steeds in de schuur. Dit leek me wel een mooi project om de knoop eens door te hakken, en kijk, je laat me al weten dat je er mee akkoord bent Kimmie! Legt Erik uitgerekend vandaag een " Forever" beertje voor mijn neus....ken je dit? Dat lag op de oprit.....huhh? Ja dat ken ik! Dat hing aan jouw fietssleutel! Is er toch nog iets achter gebleven.....FOREVER!! Dankjewel lieverd! Zo blij mee!! Dikke knuffels!!


    Kimmie's mama - Beilen
    17 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   • Je bent altijd bij mij, mijn vlinder....
    reactie 722   |   niet OK

    Je fladderde door het leven, mooi....vrolijk....lief.....en je fladderde zo ons leven weer uit....maar 16 jaartjes konden we van jou genieten.....maar je zit in mij, in mijn hart en mijn volledige zijn....mede door jou ben ik nu wie ik ben.....maar ik mis je, en dat zal nooit veranderen....dag vlindertje van mij....


    Lieve, jouw mama - Beilen
    6 oktober 2016

    Deel deze pagina:

   • Ik mis je zo.........
    reactie 721   |   niet OK

    mama Lieve - Beilen
    19 september 2016

    Deel deze pagina:

   • We hebben je zó erg gemist!
    reactie 720   |   niet OK

    Afgelopen weekend waren we allemaal samen voor de 80ste verjaardag van Grootmoe. Prachtige locatie, prachtige omgeving....we hebben genoten van het samenzijn, het wandelen in de mooie natuur, samen eten en drinken, veel gelachen, spelletjes gedaan.....en op de kast jouw foto met wat kaarsjes.....je was er bij, in al onze harten, maar wat hebben we jou gemist.....je lijfelijke aanwezigheid, je lach, je knuffels.....nog steeds onwezenlijk dat je er nooit meer bij bent.....Je neef Thomas is zondag 29 geworden, jullie waren even oud.....deze foto is 2 maand voor je heengaan genomen.....neef en nicht, dikke vrienden......Lieve Kim, dit had nooit mogen gebeuren, ik mis jou elke dag, maar op zulke momenten nog véél meer.......heel veel kusjes en knuffels van ons allemaal!


    Lieve, jouw mama.... - Beilen
    23 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • 29 jaar zou je geworden zijn......
    reactie 719   |   niet OK

    ik mis je lieverd.....love you so much!!


    mama (for ever in my hart) - Beilen
    28 maart 2016

    Deel deze pagina:

   • ik heb je nooit gekend......
    reactie 718   |   niet OK
    lieve kim
    ik heb je nooit gekent,maar ben door onze overleden zoon met jou mama in contact
    gekomen
    door jullie verlies zijn we lotgenoten van een overleden kind

    had jou mama liever op een andere wijze willen leren kennen,maar we zijn er voor elkaar via hyves en nu via facebook
    wat heb ji een lieve mama,een prachtige vrouw met het hart op de juiste plaats
    lieve kim als het zo zou zijn,hoop ik dat je Daniël hebt ontmoet,we missen hem zo
    net als jij word gemist
    dikke knuffel voor jou........in de lucht
    en liefs voor jou lieve Lieve

    Ineke Hissink - Kerkrade
    4 februari 2016

    Deel deze pagina:

   • I miss you so much........love you for ever...and ever......and ever.......
    reactie 717   |   niet OK

    Kimmie's mama - Beilen
    4 februari 2016

    Deel deze pagina:

   • Weer een nieuwjaarsfeest zonder jou...
    reactie 716   |   niet OK

    Liefste Kim.
    Ik zag dit vlindertje tijdens een natuurwandeling in het zwarte woud, het was de prachtige blauwe kleur die mijn aandacht trok en het deed mij onmiddellijk aan jou denken. Ik vond het een fijne gedachte dat je ons eens gedag kwam zeggen.
    Het nieuwe jaar is weer in aantocht en het wordt weer een nieuwjaarsfeest zonder jou en dat is geen leuke gedachte, ik had je graag gezien met je eigen gezinnetje zoals ons Sara.
    Ik denk tegenwoordig elke week aan jou.
    Ik heb een cliënt in Scheldewindeke waar ik alle woensdagen mee naar de markt ga, ze wil dan ook altijd eens eventjes in de kerk gaan zitten om een kaarsje te branden en ik laat samen met haar kaarsje ook eentje voor jou branden, dat is een moment dat ik mij met jou verbonden voel en ook met jouw mama, dat heb ik haar nog niet verteld maar dat zal ze nu te weten komen hé.
    Tot woensdag Kimmie
    xxx


    Katrijn Vermaercke - Gent
    25 december 2015

    Deel deze pagina:

   • For my Angel......I miss you.....
    reactie 715   |   niet OK

    mama mist je heel erg - Beilen
    23 oktober 2015

    Deel deze pagina:

   Wat is uw herinnering?

   Deel ook uw herinnering