gedenkplaats van

Kim Uitendaal

26-10-198404-01-2020

   Als ik ga, moet je niet huilen
   Want écht weg ben ik niet
   Mijn lichaam is nu duizend dingen
   Heb daarom niet zoveel verdriet

   Ik ben de wind
   Ik ben de regen
   Ik ben de zon
   Het jonge gras
   Ik ben de sneeuw en duizend dingen
   Ik ben weer degene die ik was

   En als je wakker wordt
   Kijk dan naar de bomen en de blauwe lucht
   Kijk naar de vlinders en de bloemen
   Kijk naar de vogels in hun vlucht

   Want al die duizend dingen ben ik
   Sinds ik mijn lichaam achterliet
   Die duizend dingen zijn mijn leven
   Dus zie je, echt weg ben ik niet....

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Dat waren nog eens tijden....
    reactie 9   |   niet OK

    Kim en ik kennen elkaar van onze middelbareschool periode op het Fioretti college…we raakte bevriend en hebben samen met 2 andere vriendinnen het leven van een aantal docenten zwaar gemaakt 

    We hebben zoveel avonturen samen beleefd dat ik wel pagina’s vol kan schrijven…
    Zoals gezegd hadden een hoop leraren (en soms ook klasgenoten) het niet altijd even makkelijke met ons…we hadden overal een mening over en vonden het ook nodig deze altijd te delen..Ik weet nog hoe we rijmpjes maakte op namen van klasgenoten zoals “Roel, Roel is cool” en “Naatje poep gaatje”…afijn…je snapt het al…we hadden een hoop lol.
    Het enige lokaal waar we wel altijd onze volle aandacht erbij hadden was voor de spiegel in het toillet…Kim had altijd hoor cocoswas en lipgloss mee…het was immers belangrijk om er altijd goed uit te zien.

    Gelukkig voor onze docenten waren we niet altijd op school….als we geen zin hadden dan gingen we gewoon op onze scooters even naar het dorp (zonder helm, want ja…daar gaat je haar stom van zitten)…even kijken naar de nieuwste kleding, een broodje eten bij de bakker enzovoorts….dat was natuurlijk veel leuker dan die saaie Duitse les….We hadden inmiddels door hoe we bepaalde lessen konden skippen zonder betrapt te worden….na ja…soms ging het natuurlijk wel mis…en daar gingen we weer naar het kantoor van meneer Janson….gek genoeg werden die gesprekken op de duur gewoon gezellig…hij wist natuurlijk dat we niet altijd makkelijk waren, maar we hadden onze harten op de goede plek…

    Op een dag kon jij een Canta lenen van een vriend (zo een brommobiel autootje van km/pu)…dus daar gingen we dan…met zijn drieën opgepropt in dat kleine ding vanuit Hillegom naar Lisse…inclusief grote middelvinger op de motorkap die danste heen en weer op een gote veer…Het autootje was niet helemaak gebouwd voor 3 man en we gingen dus niet zo hard….Links en rechts werden we ingehaald door fietsers en we lagen helemaal gevouwen van het lachen. Eenmaal op school in de klas hoorde …..brrrrrrr…..wat bleek een schoolgenoot had met zijn eigen fietssleutel het contact aangezet en besloot een proefritje te doen op het schoolplein, de hele school keek naar buiten en wij kwamen niet meer bij. Na school hadden we een eenmalige squash les bij Squash Hillegom….dus daar gingen we weer met zijn drieën in dat ding….we kwamen uiteindelijk veels te laat, maar ach….we hadden nog nooit zo een lol gehad.

    We spraken ook bij jou thuis af…ik weet nog hoe gek je was op jullie kleine hondje…je praatte en knuffelde haar als of het een kleine baby was…We hielden ook van muziek en we brandde vaak CDs voor elkaar. Een jaar geleden ging ik flink opruimen in huis en kwam zo ook jouw oude CDs tegen…ik twijfelde even of ik ze weg zou gooien…want alle muziek staat inmiddels op Spotify…ik besloot toch om ze niet weg te gooien als herinnering aan een mooie tijd. En wat ben ik blij dat ik deze CDs vandaag de dag nog steeds heb (al valt over onze muziek smaak van toen nog wel wat te zeggen ;-))

    Na school gingen we ieder onze eigen weg in het leven...in het begin kwamen we elkaar nog tegen tijdens stappen en feestjes, en altijd even bijpraten….Later verhuisde ik naar Haarlem, maar gelukkig was daar social media en we spraken af en toe met elkaar af…de laatste keer was jij al moeder van je 2 prachtige kindjes en we spraken over onze ervaringen rondom gezondheid…Ons leven was veranderd, wij waren veranderd, maar de klik is altijd gebleven.
    Enige tijd geleden zag ik een artikel in de krant over een jongen die was opgepakt met zijn brommobiel omdat deze 120 km/pu ging….ik stuurde de link naar jou door en zei “Waarom moet ik nu gelijk aan jou denken”…jouw reactie was..”hahahaha, dat waren nog eens tijden!”…
    We waren niet meer volop in elkaars leven, maar we zijn elkaar nooit volledig uit het oog geraakt. Ik ga je missen Kim, dank voor voor al die leuke momenten samen, ze zijn nu kostbare herinneringen…want ja inderdaad….Dat waren nog eens tijden!


    Nicole - Haarlem
    18 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Familiefeestje en Schoonzussen etentjes
    reactie 8   |   niet OK

    Lieve Kim, we gaan je missen. Altijd gezellig in de kas een feestje te vieren of met alle schoonzusjes gezellig uit eten. De laatste keer, al wel weer even geleden, nog met de kindjes er bij. Wat waren ze blij, ze waren nog nooit in zo’n gave speeltuin geweest. Heerlijk hadden we het met elkaar. Een middag om nooit te vergeten. Nu nog waardevoller dan ooit gedacht. We moeten je nu voor altijd missen. Maar je bent in onze gedachten er altijd bij dat beloof ik je.

    Dankzij jou heb ik de beslissing gemaakt om mijn siliconen implantaat vorig jaar te verwijderen. Ik zag wat het met jou had gedaan. Dat wou ik niet. Je weet dat ik je enorm dankbaar ben dat je me steunde in mijn beslissing. Kim je zit in mijn hart en hoofd. Vergeten doe ik je nooit. Daar waar ik kan zal ik mensen waarschuwen voor de siliconen. Dat ben ik je verplicht. Rust zacht lieve Kim, we houden van je!! Liefs Esther


    Esther - Bussum
    17 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 7   |   niet OK

    De tijd vliegt,ZEGT MEN.
    Maar men vergist zich: DE TIJD blijft en wij zijn het die vliegen. Lieve Kim, mooie tijden toen jullie nog klein en onschuldig waren. Heerlijk om op terug te kijken. ????


    Tineke - Hillegom
    15 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Ze huilt maar ze lacht
    reactie 6   |   niet OK

    Een heel mooi nummer van Maan, passend bij de uitvaart van Kim.

    Sonja - Sassenheim
    14 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Beste Kim
    reactie 5   |   niet OK
    Niemand kent al zijn achterneefjes en nichtjes. Ik heb je - als achterneef - een beetje leren kennen toen je de administratie bij je vader en moeder op de zaak van mij overnam en ging doen. Je stelde wel eens vragen en zo nu en dan sprong ik even bij als je tijd voor jezelf nodig had. Zo gebeurde dit ook met ingang van 30 november vorig jaar, toen wij elkaar nog zagen en spraken. Je mailde mij later dat je zo blij was dat ik het weer wilde doen. Ik gaf toen aan dat het jou van verantwoordelijkheidszin getuigde omdat je het mij zelf vroeg. Ik heb je leren kennen als iemand die snel dingen kon oppikken. Waar je ook heen bent gegaan wens ik je het allerbeste.
    Leon

    Leon - Hillegom
    14 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve lieve Kim
    reactie 4   |   niet OK
    Onze knulletjes, vanaf dag 1 beste vriendjes op school. Zoveel foto's wisselden we met elkaar uit. 18 december, de kerstviering op school. 'Leuk voor later' zei je nog.
    Met heel veel plezier kwam mijn zoon bij je over de vloer, soms wel 3 keer per week. Geregeld ging je nog even wat leuks met ze doen, naar de kerstshow bijvoorbeeld. Of als je nog even naar de winkel moest mochten ze altijd wat leuks of wat lekkers uitzoeken. En terwijl onze mannetjes met dezelfde pyjama's op scoutingkamp waren appte wij - bezorgde moeders- elkaar of ze het wel naar hun zin zouden hebben.

    Wat zaten we ook lekker te kletsen bij het zwembad. Als de jongens aan het discozwemmen waren konden wij lekker babbelen, over partners, schoolpleinpaparazzi, over onze jeugd en maar ook serieuzere onderwerpen zoals gezondheid en hoe zwaar het soms allemaal is.

    Ik moest altijd zo lachen om Kim, standaard kwam ze iets te laat op school, vaak kwam zij aangereden als ik alweer wegreed van het schoolplein. Maar elke middag bij het ophalen stonden we bij elkaar om een praatje te maken. Ik zal onze praatjes ontzettend missen.

    Kimberly Isaak

    Kimberly - Hillegom
    13 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Kim
    reactie 3   |   niet OK
    Lieve Kim,

    Mocht er een hemel zijn dan ben jij daar nu zeker aangekomen.
    Rust zacht lieve Kim.

    Sandy, Ton en de Kids

    Sandy en Ton, Jessica, Alex en Alexa - De Zilk
    13 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kim,
    reactie 2   |   niet OK

    Side by side or miles apart..
    Sisters will always be connected by the heart.


    Amber - Hillegom
    12 januari 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kim
    reactie 1   |   niet OK

    Zo blijven we je herinneren, als een vrolijke goedlachse meid.
    Altijd bezorgd voor de mensen én dieren om je heen.
    We zullen er zijn voor de mensen die je lief zijn.
    Je blijft voor altijd in ons hart.
    Dag lieve Kim


    Piet en Gitta - Amstelveen
    12 januari 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie