gedenkplaats van

Kimberley Noordbeek

07-10-199307-11-2016
   Lieve Kimberley
   Nooit zullen wij die ene dag vergeten dat jij in ons leven kwam en nu drieëntwintig jaar later is alles in één week plotseling veranderd.
   De laatste zeven dagen werd je ons dag voor dag een stukje afgenomen en nu op zeven november hebben wij je met liefde moeten loslaten.
   Lieve Kimmy bedankt voor deze mooie jaren die wij met jou, ons dappere meisje/zusje hebben mogen delen.

   Forever in our Hearts.
   ---------------------------------------------------------------
   Stay Strong and Believe

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Mijn dochter
    reactie 251   |   niet OK

    Mis je zo
    Liefs je mamsie

    ❤️❤️✨❤️❤️


    Jeannet - Huizen
    30 augustus 2019

    Deel deze pagina:

   • Er is nog zoveel.
    reactie 250   |   niet OK
    Lieve Kim,
    Het is een tijdje geleden, dat ik deze plek bezocht.
    Een tijdje geleden, dat ik weer even bij mijn gevoel kon komen.
    Er is nog zoveel, wat ik jou zou willen vertellen.
    Er is nog zoveel, wat wij samen hadden moeten meemaken.
    Er is nog zoveel, wat ik niet met jou kan delen.
    En toch, deel ik het met je, in gedachten, in mijn hoofd, en soms zelfs pratend en kijkend naar de sterren. Het gevoel van was je nog maar hier, word soms weer even teveel. bereikt soms even een hoogtepunt.
    Lieve kim, er is nog steeds geen dag dat je niet even in mijn gedachten voorbij komt.
    Ik mis je zo

    Melanie - Huizen
    18 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Kimberley
    reactie 249   |   niet OK
    Vandaag 6 november onze emoties gaan constant op en neer met veel herinneringen aan die 6e november in 2016 de vooravond voor jou overlijden . Die avond staat voor altijd in onze harten gegrift net als al die momenten in de week voorafgaand en de week na je overlijden . De vele foto`s van jou zijn de onvergetelijke en dierbare herinneringen aan wie jij was en hoe jij was . Ook hier in huis staan vele foto`s van jou en elke keer als we naar je lachende gezicht kijken komt weer de boosheid en het verdriet van het waarom naar boven …..Maar Kim er komt nooit een antwoord op het waarom . Lieve Kim ook morgen de 7e november zullen wij jou gedenken en we steken een kaarsje voor je aan zowel bij je foto als hier op deze pagina . Dag Lieve Kim we zullen je nooit vergeten , Veel liefs van ons .
    Sandra Dirk Maikel Davide en Trijntje

    Sandra - Aldeboarn
    6 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kim
    reactie 248   |   niet OK
    Vandaag weer een kaarsje voor je aangestoken op deze Site en laat ik mijn gedachten weer de vrije loop en komen bepaalde herinneringen naar boven drijven , Ik vraag me af hoe het met je gaat ......Ik geloof er steevast in dat jij vanaf boven op al je dierbaren neer kan kijken en al hun belevenissen en gevoelens en emoties kunt voelen en mee krijgt .
    Wij zijn inmiddels verhuist maar ook dat heb je vast en zeker mee gekregen en ook hier in huis heb je een mooi plekje gekregen zodat we alle dagen je lachende gezicht op de foto zien .
    Lieve Kim we vergeten je nooit en denken vaak aan je , en vanaf hier een hele dikke kus voor jou xxxx

    Sandra - Friesland
    8 januari 2018

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 247   |   niet OK

    Ook vandaag steek ik een kaarsje aan. En laat ik samen met sjonnie een ballon op ter herinnering aan jouw. Wat word je gemist. Ik koester de mooie herinneringen.
    Stay strong and believe


    Angelique - Huizen
    7 november 2017

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kim
    reactie 246   |   niet OK
    Hey Lief Nichtje ,
    Net weer een kaarsje voor je aangestoken de tijd gaat voorbij en straks komen we bij de dag dat het 1 jaar geleden is dat we afscheid van je hebben moeten nemen , De afgelopen dagen flits je steeds vaker door mijn gedachten en eigenlijk is er dagelijks wel èèn of meerdere momenten dat ik aan je denk , Je foto staat hier op de kast en dan kijk je ons zo onbevangen en vrolijk aan .....Kim wat missen wij dat ...Met diepe bewondering kijk ik naar je ouders en zusje die het zo ongelooflijk zwaar hebben en toch ergens diep van binnen de kracht vandaan halen om door te gaan al is het zo zwaar en moeilijk .
    Ik zie hun gevecht ik zie hun verdriet , ik voel hun verdriet en onbegrip en voel de intense liefde die zij voor jou hebben . Afgelopen 7 oktober zou je 24 jaar geworden zijn en hebben we ballonnen voor je opgelaten en hebben we met elkaar gevoelens en emoties kunnen delen .
    Lieve Kim ....ik geloof dat het jou goed gaat daar waar je ook bent al hadden wij je liever nog hier bij ons gehad ...Jou woorden Stay Strong and Believe blijven gehoord worden en blijven uitgesproken worden en staan symbool voor de krachtige levenslustige Kim die jij was . Lief Nichtje de kaarsjes branden en mijn gedachten zijn bij jou , we missen je en al kijkend naar de lucht zie ik die stralende ster die zo fors schijnt en ik zie het als een teken dat waar je ook bent je ons altijd nabij zult blijven .
    Pas goed vanaf boven op je Paps en Mams en je Gigi Amber .....en een hele dikke kus van hier tot aan de sterren en daar ver voorbij .

    Liefs je gekke Tante Sandra

    Sandra - Zeewolde
    20 oktober 2017

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kim
    reactie 245   |   niet OK

    Je Mama plaatse deze geweldige foto van jou en je grote liefde Asher , Meis wat word je enorm gemist .......Ik moet vaak aan je denken en naarmate de tijd verstrijkt word het alleen maar onbegrijpelijker dat je er niet meer bent ....
    Dat het leven wrede kanten kent weten we allemaal , maar op het moment dat het leven je zo op de proef stelt zoals met het verlies van jou dan is dat kei en kei hard en onverteerbaar .
    Echter moeten wij allemaal een weg tot acceptatie zien te vinden maar dat is zo moeilijk want hoe kan je iets accepteren waarvan je niet begrijpt waarom dit heeft moeten gebeuren .
    Lieve Kim we missen je en onthoud dat we van je houden tot aan de sterren en daar ver voorbij , Voor altijd Stay Strong and Believe

    Dikke kus van ons Sandra Dirk en Maikel


    Sandra - Zeewolde
    18 april 2017

    Deel deze pagina:

   • Dewi Deborah De Graaff
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Dewi Deborah - Doorwerth
    10 januari 2017
    reactie 244
   • Margreet Van der Laan
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Margreet - Harlingen
    23 december 2016
    reactie 243
   • ❤❤❤
    reactie 242   |   niet OK

    Sharon - Huizen
    18 december 2016

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie