gedenkplaats van

Kitty de Wal-Jager

19-12-195018-03-2019

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Voor Kitty
    reactie 84   |   niet OK
    We hebben elkaar leren kennen toen we bij de Woningstichting Delfzijl tegelijk in 1968
    kwamen werken en prettig hebben samengewerkt tot ik in april 1972 naar Assen ben verhuisd, daarna geregeld nog contact gehouden en op 2 maart 2019 nog zelfs de reünie van de Woningstichting samen geweest, we zouden ons 50 jarig vriendschap nog bij de Chinees vieren maar dat is helaas niet meer doorgegaan, 2 weken later ben je overleden, bedankt voor je vriendschap Kitty, we kletsten altijd zo weer verder over van alles en nog wat, fijn je te hebben gekend, Janny

    Janny - Assen
    18 juli 2019

    Deel deze pagina:

   • Kitty
    reactie 83   |   niet OK
    We hebben jou mogen leren kennen in het UMCG....je lag bij mijn moeder op kamer...wat hadden jullie een lol...ik leerde je kennen als een lieve spontane vrouw. Mijn moeder heeft helaas op 16-03-2018 het leven moeten verlaten...hoop dat jullie elkaar weer tegen komen daar boven en weer net zoveel lol beleven als toen. Rust zacht Kitty. Sterkte voor de nabestaanden...wat zullen jullie haar missen.

    Jacqueline - Veendam
    17 mei 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kitty
    reactie 82   |   niet OK
    Wat een vrolijk mens was je altijd. Wat was het gezellig om bij jullie één keer in het jaar de gang in te richten rond de kerst. Die prachtig verlichte huisjes en elk jaar hadden jullie er weer iets moois bij gekocht en uiteraard even aan de keukentafel gezellig een bakje koffie met jou en Dicky. Je vond het altijd prachtig als het weer stond en wat de kleinkinderen er dit jaar van zouden zeggen.
    Enorm positief, strijdlustig en dapper was je Kitty.
    Heel veel sterkte en kracht toegewenst voor de familie

    Alicia - WOLDENDORP
    27 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Roxanne Dammer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Roxanne - Wagenborgen
    27 maart 2019
    reactie 81
   • Lieve Kitty
    reactie 80   |   niet OK
    We hebben dik 15 jaar samengewerkt op het Dollard College in Woldendorp. Wat was je een warme vrouw, altijd vriendelijk en hartelijk. En goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en roddels in het dorp, dat kwam vaak goed van pas. We hebben heel wat bijzonderheden doorgenomen op jouw kantoor, waarbij we ook onze collega's niet spaarden. Altijd met respect natuurlijk. Je vertelde graag over jouw kinderen en kleinkinderen, waarvan je zoveel hield.
    Ook nadat je ziek was geworden bleef je een opgewekt mens. Zo was je gewoon.
    Lieve Kitty, ik zal altijd met warme gevoelens aan je terugdenken. Dankjewel voor alles.

    Harko - Groningen
    27 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Lieve Kitty,
    reactie 79   |   niet OK
    In 2005 hebben wij jou en Dicky ontmoet op het Grote Veld, een boerencamping in Lochem waar jullie samen met Misty waren. Al gauw was het gezellig. Via de mail hielden we contact. In 2007 besloten jullie net als ons naar camping Pergama in Haren te gaan. Kitty, jij maakte daar net als Herman een ballonvaart. Ook in 2011 gingen wij weer samen, ditmaal naar camping de Grimberg hoeve in Notter. Jullie genoten zo van deze camping dat jullie er later een seizoensplek namen. Wij kwamen gezellig een middagje op visite.

    In 2018 kozen jullie ervoor om dichter bij huis op vakantie te gaan. Jullie waren dan dichter bij de kinderen en kleinkinderen en dichter bij Groningen, waar je af en toe voor controle naar toe moest. Wij stonden in juni een maand lang samen op de camping.

    We hadden niet dagelijks contact, maar als we contact hadden, dan was het altijd gezellig, fijn en warm. We hebben heel Skipbo gespeeld, voetbal gekeken en koffie gedronken. Je hebt mij zelfs nog leren haken.

    Bedankt voor de mooie afgelopen jaren. Bedankt voor alle fijne momenten.    Dicky,

    Het overlijden van Kitty heeft ons overvallen. Natuurlijk wisten we dat ze heel ziek was, maar doordat ze genoot van het leven, intens kon genieten van haar kinderen en kleinkinderen en altijd druk in de weer was, kwam haar overlijden sneller dan gedacht. Wij missen in haar een lieve vriendin.

    Wij vonden het fijn aanwezig te mogen zijn op het mooie afscheid van Kitty. Wij willen jouw, jullie kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte wensen. We houden contact.

    Herman & Riet Jansen
    Kampen

    Herman & Riet - Kampen
    26 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Roel Schilt
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Roel - Winsum
    24 maart 2019
    reactie 78
   • Lieve kitty
    reactie 77   |   niet OK
    Aantal jaren geleden hebben wij jou en Dick ontmoet op een camping , wat een prachtige tijd gehad samen .
    En wat was jij dapper en positief toen wij hoorden of je ziekte .
    Vanaf die tijd zijn wij wordfeud gaan spelen op onze mob .
    Ik kreeg te horen dat je weer in het ziekenhuis lag voor een operatie.......toen stopte het contact ineens was het stil van jou kant .
    Nu zie ik jou naam jou memorie niet te bevatten.....
    Dick kinderen kleinkinderen heel veel sterkte
    Hannes en Betsie

    Hannes en betsie - Bedum
    24 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 76   |   niet OK

    Lieve Kitty, we bewaren fijne herinneringen aan jou en zullen je nooit vergeten!


    Els - Koudum
    23 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Afscheid
    reactie 75   |   niet OK

    Aan de dierbaren van Kitty,
    Maandagavond ontving ik het bericht dat Kitty is gestorven. Via school wist ik van de operatie. Dat het zo abrupt afliep, is moeilijk te begrijpen.
    Kitty en ik waren op verschillende vestigingen betrokken bij het Dollard College. Dat veranderde toen ik in 2013 in Woldendorp kwam werken als directeur. Kitty wist hoe alles reilde en zeilde op school en was een hartelijke vrouw die plezier had in haar werkzaamheden op de administratie van school . In januari 2015 werd Kitty ernstig ziek. Er volgde toen een onzekere tijd voor haar, echter haar vastberadenheid en wilskracht zorgden ervoor dat ze zelfs nog weer een poosje op school heeft gewerkt en ze bleef genieten van het leven. Kitty nam 13 juli 2016 afscheid. Zij was enorm trots op onze school en school was heel blij met Kitty. Een andere trots waren haar dochters en haar kleinkinderen, vooral van die laatsten genoot ze erg. Samen met Dicky en de familie haalde ze voor mijn gevoel alles uit het leven. Nu dit alles zo maar over is, zal zij ongetwijfeld een grote leegte achterlaten. Troost elkaar en koester samen de herinneringen, die worden alleen maar mooier.

    Lieve groeten Dineke Staalstra

    Dineke - Bellingwolde
    22 maart 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie