gedenkplaats van

Leentje Eppink-Naaktgeboren

01-10-193117-07-2020
   Na jaren waarin de herinneringen meer en meer vervaagden, en we steeds een beetje meer afscheid moesten nemen, heeft de Heer nu thuisgehaald

   Leentje Eppink-Naaktgeboren
   ‘s Gravendeel, 1 oktober 1931 - Nijkerk 17 juli 2020

   U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Mijn hartelijke deelneming.
    reactie 4   |   niet OK
    Helaas heb ik uw tante niet gekend in de kracht van haar leven. Haar uitstraling maakte op mij een warme indruk. In het begin wilde ze graag dat ik mee ging naar haar kamer. Dan konden we rustig met elkaar spreken. Ze vertelde mij, dat zij het goed naar haar zin had. Het verleden liet ik altijd rusten, omdat ik geen concrete aansluiting had op haar leven. Later moest ik haar iets meer motiveren, omdat ze het minder begreep. Ons contact lag in het samen opzeggen van een bekend lied, een Psalm of een bekende geschiedenis. Dat vond ze mooi. Ik voelde mij altijd welkom bij haar. Met haar heb ik liederen gedeeld als 'Veilig in Jezus' armen; Er ruist langs de wolken en andere ' Maar ook de Psalmen zoals Psalm 68. Ook Psalm 42 vond ze heel mooi en Psalm 138 - Als ik, omringd door tegenspoed, bezwijken moet, schenkt Gij mij leven!
    Hartelijk wens ik u veel sterkte en geloofsmoed. Het heilsfeit, dat wij mogen leven onder de zegen van God, is een geweldige Weg en Poort in onze Heiland naar Zijn eeuwige toekomst. Christus belooft, dat wie in Hem gelooft, dat nu al heeft. Van harte de Heere bevolen. B. J. van de Kamp. Harderwijk. Ouderenpastor bij de Fonteingemeente.

    Brand Jan - Harderwijk
    25 juli 2020

    Deel deze pagina:

   • Wil en Piet van Bruggen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Wil en Piet - S-Gravendeel
    23 juli 2020
    reactie 3
   • maartje ebbers
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    maartje - Nijkerk
    22 juli 2020
    reactie 2
   • B.J. Pampiermole
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    B.J. - 7101 WN Winterswijk
    22 juli 2020
    reactie 1

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie