gedenkplaats van

Leighton Hailey van Leeuwen

14-03-201726-03-2018
  • 14 maart 2017 - Beverwijk
  • Blij 'ei'
  • Lachen
  • Peer
  • Jokie en Jet - K3
  • Pardijntje (Kat)

Leighton Hailey van Leeuwen werd geboren in Beverwijk op 14 maart 2017. Zijn ouders/opvoeders waren Sharona van Leeuwen - Dudart en Danny van Leeuwen . Leighton Hailey was vanaf 2017 werkzaam als Blij 'ei'. Zijn vrije tijd besteedde hij graag aan knuffelen met Ewan. Op sportief gebied stak hij zijn energie in Lachen. De laatste woonplaats van Leighton Hailey was Heemskerk.

Leighton Hailey van Leeuwen is een mooie lieve STERKE, DAPPERE meid. Altijd VROLIJK en een lach op haar gezicht. Haar grote vriend Ewan altijd aan haar zijde en papa en mama natuurlijk. In haar veel te korte leventje 6x in de Efteling geweest.
Naast Efteling zijn we met haar naar Artis, Wildlands Phantasialand en Europapark geweest en hebben we volop van haar genoten en Leighton zelf ook van alle mooie dingen om haar heen. Alles is interessant en leuk om naar te kijken zeker als het mooie lichtjes zijn of dingetjes die glimmen.

Ze heeft de harten van iedereen gestolen met haar mooie lach. Altijd spelen op de speelmat met de blokjes of de loopwagen muziek maken en dansen. Ze houdt van gezelligheid en mensen om haar heen. Lekker knuffelen of spelen in bad met de bad eend.

Gek met de filmpjes van Jokie en Jet, onride filmpjes van de Efteling, K3, woezel en pip

Haar favoriete liedje schaapje schaapje heb je witte wol het liefst gezongen door Sanne of papa en mama.

Wij als jou papa en mama zijn ongelofelijk trots dat we jou mama en papa zijn. Je bent onze grote trots en altijd ons grote voorbeeld

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Danny en Sharona van Leeuwen

Help dit bericht te

verspreiden