gedenkplaats van

Leny Borsboom

10-03-195513-08-2017

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Hanni Spitteler
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Hanni Spitteler - Amsterdam
    22 september 2017
    reactie 41
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 40   |   niet OK
    Lieve Leny,
    Als ik aan je denk, zie ik een krachtige en zeer betrokken vrouw voor me. De manier waarop je de zeer zware behandelingen hebt ondergaan, heeft bij mij diep respect afgedwongen. We zijn maar een jaar collega's geweest en pas op het einde van dat jaar ontdekten we dat we zoveel gemeenschappelijks hadden met name de liefde voor de bergen. We zouden dan ook zeker ons contact verder verdiepen. Helaas heeft het niet zo mogen zijn. Ik ben in ieder geval ontzettend blij dat we elkaar in het voorjaar nog gezien en gesproken hebben. Je hoopte dat je nog een aantal jaren zou krijgen en dit gunde ik je ook zo van harte. Jouw overlijdingsbericht kwam dan ook als een shock. Ik wens Wilfred en de kinderen ongelooflijk veel sterkte en kracht om ook zonder jou verder te gaan.

    Margriet Jegerings - Mijdrecht
    26 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • op zoek...
    reactie 39   |   niet OK
    Leny was op zoek naar het beste dat ze van zichzelf en haar werk kon maken. Kritisch naar zichzelf en kritisch naar haar omgeving. Wat mag en kan je van elkaar verwachten? Zie ik 't goed zo? Kan ik 't nog anders doen?
    Zo leerde ik Leny lang geleden kennen in het Kruiswerk, later Thuiszorg. We hebben elkaar nog privé bezocht; beiden in de kleine kinderen. Zo knap hoe ze doorging toen Hans overleed. In de jaren '90 - ik was inmiddels ZZP'er - mocht ik Leny nog een poosje 'coachen' toen ze bij Mezzo ging werken.
    Een schok van ongeloof ging er door me heen toen ik de overlijdensadvertentie zag in de Volkskrant. Dit heb je niet verdiend, Leny!
    Ik wens jullie kracht en veel mooie herinneringen toe!

    Hetty Veerman - Bodegraven
    25 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Annie de Wijs
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Annie de Wijs - ZOETERMEER
    25 augustus 2017
    reactie 38
   • Suzanne Kok-de Jong
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Suzanne Kok-de Jong - Den Haag
    22 augustus 2017
    reactie 37
   • Marieke ter Heegde
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Marieke ter Heegde - Noord-Scharwoude
    22 augustus 2017
    reactie 36
   • Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet
    reactie 35   |   niet OK
    "Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet". Met deze woorden denk ik terug aan mijn/onze oud collega Leny Borsboom. Helaas (veel te) kort mocht ik met haar samenwerken, desalniettemin blijven deze warme herinneringen onuitwisbaar en vooral ingegeven door onze persoonlijke gesprekken. De (kennelijke) rust waarmee ze met haar ziekte omging, haar dapperheid en volhardend in het zware medische traject, maar bovenal de blijheid over haar naaste familiekring wekten bij mij/ons diepe bewondering. Leny Borsboom was niet zomaar een (oud)collega, zij was een mens van wie je wil houden en altijd (be)houden voor wie ze, en waarin ze zo betekenisvol, was.

    Gert Veenhof, gem.secr./alg.directeur gemeente Bunnik

    gert veenhof - veenendaal
    22 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Mijn herinnering aan Leny
    reactie 34   |   niet OK
    Op 18 februari 2016 leerde ik Leny kennen bij de gemeente Bunnik; we hadden een zeepkistbijeenkomst over de Strategische Agenda. Leny was uit belangstelling naar deze bijeenkomst gekomen, terwijl zij pas op 1 maart werkelijk in dienst zou treden. Zij deed direct helemaal mee in de discussie en vertelde over haar ervaringen bij vorige werkgevers. Op 1 maart deed Leny werkelijk haar intrede op de werkvloer en direct vroeg zij mij al om een afspraak voor uitleg over de werking van ons zaaksysteem Mozard. Op 10 maart 2016 hadden we die afspraak en Leny noteerde alles d.m.v. haar I-pad zodat zij hier altijd op terug kon vallen. Naderhand vroeg zij mij nog een paar keer aanvullende informatie om haar werk goed te kunnen doen met dit zaaksysteem. Kortom: Leny ging er helemaal voor.
    Helaas…………al heel snel daarna moest Leny helaas afhaken. Als zij nadien in het gemeentehuis was, dan zocht zij mij altijd even op. Al was het maar om mij enthousiast te bedanken voor een aan haar gestuurde, zelfgemaakte, kaart. De laatste keer was tijdens ons nieuwjaarsontbijt. Helaas kon ik bij haar afscheid niet aanwezig zijn. We waren maar héél kort collega’s, maar zij heeft bij mij een onuitwisbare indruk nagelaten.

    Annemiek Pothoven - Odijk
    22 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Bunnik
    reactie 33   |   niet OK
    Een herinnering aan Leny,
    Leny en ook haar man hebben mijn werk makkelijk gemaakt door hun warmte en openheid.
    Leny was bij ons gestart als en enthousiaste beleidsadviseur Sociaal Domein en ging vol verve van start. Wat direct opviel waren haar haar verbindende kwaliteiten die afdeling overstijgend werkte.
    Toen Leny ziek werd kwam ik pas in beeld. Tijdens mijn afspraken met hen moesten er vaak beslissingen genomen worden die confronteerde met de realiteit.
    Ik werd altijd ontvangen met wat lekkers bij de koffie en alles was bespreekbaar.
    Dank je wel Leny voor je warmte en openheid waardoor ik er nooit tegen opzag om bij jullie langs te gaan.

    Esther Spekle - Arnhem
    21 augustus 2017

    Deel deze pagina:

   • Margreet Swankhuisen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Margreet Swankhuisen - Kapellen, België
    20 augustus 2017
    reactie 32

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie