gedenkplaats van

Leo de Jager

23-02-195628-02-2020

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Bijzondere oud collega
    reactie 5   |   niet OK
    Dag Leo,
    We zouden na jaren nog wat afspreken maar dat is er nooit meer van gekomen, enkel gesprekken via messenger. Maar je zit in mijn herinneringen, we hebben bij Letraset en Esselte leuke dingen meegemaakt, veel gefeest en heel veel gelachen. Vergeten zal ik je nooit, het was altijd afwachten hoe de dag met jouw zou worden, saai was het nooit. Beste Leo het was geweldig om je collega te zijn en ik zal je nooit vergeten, je komt nog vaak langs in mijn herinneringen, dus vergeten zal ik je zeker niet.
    Groet Ids

    Ids - Rotterdam
    3 January 2021

    Deel deze pagina:

   • Vriend
    reactie 4   |   niet OK
    Ha lieve Leo, dierbare FB-vriend. 'k Heb nog even nagelopen hoe vaak we een poging hebben gepland voor een ontmoeting en steeds kwam er iets tussen, maar het maakte niet uit, je voelde toch heel nabij. 'k Ben heel blij met onze FB-vriendschap en ik ga je missen, echt missen. Kei-veel liefs, jac (en we hebben toen je ziek was, wild horses gezongen).

    jac - Vessem
    9 March 2020

    Deel deze pagina:

   • Shit Happens!
    reactie 3   |   niet OK
    Ja, inderdaad jij Ouwe Reus!
    Shit Happens!
    Knijpt ie 'm d'r zomaar tussenuit! Wat zal ik je missen maat! Maar luister!

    Wat een mooi mens ben je! Je ziet, ik gebruik hier niet de verleden tijd. De verleden tijd is alleen voor hetgeen zonder liefde was. Maar wat een enorm hart heb jij dat daar vol van is!

    Wat kan ik lachen om die scherpe geest die dat hart omkleed als een een rozenkrans met doornen. Want een mens dient te relativeren, wat ons aller hart doorboord, en onze ziel bevlekt. En het antwoord, wat menig mens zoekt in oude boeken en geschriften, leeft en lacht in jou, mijn vriend.

    En daarom, al zal ik je aardse aanwezigheid missen, nu ik nog struikel en ploeter op dezer aard, jij inspireert mij mijn best te doen, om ook zo een schat in mijn hart te doen bloeien. En de bloesem dier bloei het leven waard zal zijn.

    En ik je dan, in waarlijk leven, je toch nog even ga aanschouwen, van toen je hier nog was, met je Don Leone hoedje en de zonnebril, en die speelse glimlach om de mond, al denkend hoe je nu juist dat fenomeen, met een anekdote moet omkleden, die dan gevat, gelijk een roos in doornen, het licht met duister relativeert, en mij blijer maakt dat ik leef.

    En dan iets met oren en horen en zo... en de Requiem van Mozart op de achtergrond... en Leo die dan een microfoon pakt, het volume op 10 zet, en hard “SHIT HAPPENS!!” roept.

    En dan een foto maakt van ieders verbijsterd gezicht!

    Zoiets!

    Ja, lachen man!!!


    Richard - Oosterhout
    7 March 2020

    Deel deze pagina:

   • Altijd wat te beleven met Leo in de buurt
    reactie 2   |   niet OK
    Leo de Jager is niet meer. Buiten dat dat buitengewoon verdrietig is, maakt het Oosterhout ook een stukje saaier. Heel goed kende ik Leo niet. Waardering voor hem als mens en zijn 'producten' was groot. Gemiddeld belde we met elkaar zo eens in de 2 à 3 maanden. Het ging dan over Oosterhout, de politiek, de lokale omroep, de toestand in de wereld. Maar altijd, echt altijd werd ik in deze gesprekken getrakteerd op een fantastisch verhaal. Een verhaal waarin je meegezogen werd. Ademloos. En voor je het wist, was je zo een uur verder.
    Leo, bedankt voor je mooie verhalen! Mooie reis!

    Peter - Oosterhout
    4 March 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 1   |   niet OK

    Wat hadden wij die avond een lol pap, wisten wij veel wat er nog geen maand later te gebeuren stond. I will miss you forever daddy ????


    Rosanne - Zevenbergen
    3 March 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie