gedenkplaats van

Leo Winnubst

02-08-192520-05-2007
   Twee handen ineen gevouwen
   Twee handen die samen waren
   Twee handen die lief en leed deelden
   Twee handen die samen gelukkig waren
   Een hand die overblijft
   Een hand die de ander herinnert
   Een hand die straks de ander weer vastgrijpt
   Twee handen die elkaar weer zullen vinden
   Twee handen voor altijd

   Overige informatie
   Zo plotseling moesten we afscheid van jou nemen. 15 mei 2007 kreeg je de uitslag en 20 mei overleed je al. Eigenlijk ging het 18 mei al mis en hield je hart er voor de eerste keer mee op. Precies 4 weken nadat je voor de eerste keer naar de dokter ging met pijn klachten hebben we je begraven. Het zal nooit wennen dat ik je niet meer heb kunnen spreken. Hopelijk ben je trots op de manier waarop we je begraven hebben. En trots op Soraya en Jordy, twee jonge mensen die een prachtig lied hebben gezongen tijdens de begrafenis voor hun Opa. En trots op je kleinzonen die je de hele weg naar je laatste rustplaats gedragen hebben. Hopelijk ben je trots op ons allemaal.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • 12 februari 2017
    reactie 25   |   niet OK
    Lieve papa je was er niet bij. Het was jullie trouwdag, 70 jaar zouden jullie getrouwd zijn. Nee ik zeg het verkeerd, jullie 70ste trouwdag. Een mooie, gezellige ochtend met Mama gehad. Veel familie aanwezig. Kopje koffie gebakje en Kitty de clown. Je zou hebben genoten. Kus naar jou.

    Maura Winnubst - Almere
    14 februari 2017

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 24   |   niet OK
    geen feestje voor je verjaardag.Je zou alweer 89 jaar geworden zijn Dan maar even een bezoekje aan je graf brengen.
    Voor altijd in ons hart. kusjes

    prisca -
    2 augustus 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve paps morgen zou je 89 jaar zijn geworden maar helaas je hebt ons 6 jaar geleden verlaten maar vergeten doe ik je niet.
    Knufs

    prisca -
    1 augustus 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 22   |   niet OK
    Hoi paps morgen zou je 89 jaar zijn geworden maar helaas je hebt het niet mogen meemaken.mams werdt vorige week 88 jaar en we hebben haar met z,n allen een fijne dag gegeven.Ik mis mijn paps nog steeds maar weet ook dat hij nu vrede heeft met het loslaten van ons.Mams verlangd erg nu om naar je toe te gaan dus paps als het zover is ontvang haar dan.
    Dikke knuf ook voor mijn broertje

    prisca -
    1 augustus 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 21   |   niet OK
    papa

    prisca -
    1 augustus 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve paps morgen zou je 89 jaar zijn geworden maar helaas we kunnen je niet een feestje geven wat mams vorige week van ons heeft gekregen maar je bent nog steeds in mijn gedachten en mis je nog elke dag.Geef mama eens wat kracht want ze heeft het best zwaar momenteel Ze mist je nog elke dag en zou graag nu naar je toe gaan .Van mij paps mag je haar halen hoor want ze is er aan toe ondanks dat ik haar niet wil missen maar ze wil het zo graag dikke knuf

    prisca -
    1 augustus 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 19   |   niet OK
    Hoi Papa.

    Maura -
    10 mei 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 18   |   niet OK
    Hoi lieve paps
    Het is nu vijf jaar geleden dat je ons hebt verlaten maar het is nog steeds vreemd dat je er niet meer lijflijk bent.De eerste twee jaar maakte je nog contact met mij door aan te bellen of lampen te laten knipperen maar voor paps gelukkig dat hij de rust heeft gevonden maar wel jammer dat je niet meer langs komt want het gemis blijft.Lieve paps pas je goed om onze mams want die willen we echt nog niet missen Jou ook niet natuurlijk maar helaas het is zo gelopen en daar moeten we maar vrede mee hebben Dikke knufs voor allen in de andere wereld.Y

    Prisca -
    11 juni 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve paps ik probeer hier opnieuw aan te geven hoe ik jou mis Vandaag 4 jaar geleden heb je nog even je ogen open gedaan om het te proberen maar helaas het lukte niet meer .Ik mis je nog elke dag.
    Knufsssssssssssss

    Prisca -
    19 mei 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 16   |   niet OK
    Hoi lieve paps.alweer 4 jaar geleden dat ik aan je bed zat en je nog even je ogen opendeed om te proberen of je uit de coma zou komen maar helaas niet gelukt.Ik heb er wel een beetje vrede mee maar mis je nog elke dag.Je had 4 achterkleinkinderen en nu heb je eral 8 en weer twee op komst dus lieve paps je ziet dat hoe ik je ook mis het leven doorgaat en onze lieve mams zich kranig houd en geniet van alle kids die er zijn en nog komen.Pas je een beetje op mama want diep in haar hart wil ze graag weer bij jou zijn maar wij willen haar nog niet missen sorry.dikke knuffffffffffffffffffffffffff

    je oudste dochter -
    19 mei 2011

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie