gedenkplaats van

Lia Geus

05-04-195714-01-2000
   Lieve mama,
   Ik wist echt niet dat ik je kwijt zou raken, hoewel ik het diep van binnen wel vermoedde. Maar ondanks dat je er niet meer lijfelijk bent, zie ik je wel elke dag lopen en heb ik veel aan je geest die ik zie. IK blijf aan je denken en vraag je regelmatig om raad. Ik heb je nodig. Dus laat me niet geheel alleen. Papa, Linda en oma zorgen goed voor Sebastiaan en mij, maar des ondanks ben je echt niet onmisbaar. Zul je bij me in de buurt blijven?

   Overige informatie
   Mijn moeder is overleden aan de gevolgen van het syndroom van Ehlers-Danlos. Ze had het zeldzame type 4, het vaattype. Ze heeft lang moeten lijden en heel haar leven pijn gehad. Maar toch vloog ze voor iedereen, ze stond voor iedereen klaar. Ze was (en is) een super vrouw en een geweldige moeder waar ik onwijs trots op ben.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    hallo, mijn moeder is ook overleden aan ehlers-danlos type 4, zij overleed aan een buikvliesontstekingna een operatie aan een gescheurde aorta in haar buik. Ik heb zelf ehlers-danlos type 3.

    Lilian

    Lilian -
    28 januari 2007

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Heel veel sterkte. Helaas heb ik mijn moeder ook verloren na een lange, pijnlijke strijd. Ik mis haar ook nog iedere dag.Wat fijn voor je dat je haar geest ziet.
    sterkte.

    natasha. -
    16 september 2005

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Ik heb een kaarsje voor je (super) moeder opgestoken als een teken van medeleven. Ik heb zelf vorig jaar mijn moeder verloren aan kanker en weet hoe het is om zonder haar door te moeten gaan. Je zegt dat je haar geest ziet, is dat niet verschrikkelijk eng? In ieder geval veel sterkte met je verlies.
    Groeten Saskia dochter van *Wil Dool-Jansen

    Saskia -
    7 juni 2005

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie