gedenkplaats van

Linda Elstrodt

21-06-197120-12-2020
   So I try to say Goodbye my friend
   I'd like to leave you with something warm
   But I've never been a blue calm sea
   I have always been a storm

   Stel niets uit,
   want later kan weleens eerder zijn dan je denkt.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Hé babe!
    reactie 73   |   niet OK

    In 2007 werden we een duo. Een geweldig duo zelfs! We hebben 13 jaar lief en leed gedeeld, ongelooflijk veel gelachen! Zo hard dat iedereen commentaar had op onze 'herrie', maar we konden er niks aan doen. Elke stomme woordgrap, banaan, zelfs blik, eindige vaak in gieren onder het bureau. Heerlijk! En we waren gewoon goed met z'n twee. We vulden elkaar aan, beide perfectionistisch, maar wel ieder op ons eigen gebied, dus samen deden we mooie dingen. Leuke (verkleed)feestjes organiseren, meetings, overzichten, teksten, alles. En naast het werk appten we 20x per dag, hadden we commentaar op stomme taalfouten, of eigenlijk gewoon op alles haha, want iedereen was gek behalve wij ;-) En we waren er voor elkaar. Altijd! Gelukkig weet je hoe geweldig ik je vind en neem ik al je wijze lessen mee. Ik hoop dat we elkaar ooit weer zien. Ik mis je nu al zo erg!
    Bye stinkbanaan, mentos en cola voor altijd! Liefs,nasikruiden


    Maaike - Almere
    15 januari 2021

    Deel deze pagina:

   • Lief menssen mens
    reactie 72   |   niet OK
    Lieve Linda,
    We hebben elkaar ooit op een paranormaal beurs ontmoet in Almere en hadden daar regelmatig leuke gespreken en je hebt wel eens een kaartje gelegd voor mij met mooie uitkomsten en bevestigingen.
    Je hebt me een keer ingehuurd als handmassage masseur op een bedrijfs relax avondje waar je toe werkte in Almere, wat een geweldige avond heb ik mogen meemaken daar met leuke mensen en we hebben nog als laatste een leuke selfie gemaakt met elkaar !!!

    Lieve Linda rust zacht, en dank je wel dat ik je heb mogen leren kennen xxxx

    Giel - Hoogland
    31 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag mooie vrouw
    reactie 71   |   niet OK
    Dag lieve Linda, met ongelooflijk veel respect over hoe jij de oneerlijke strijd bent aangegaan, neem ik afscheid van je. Na het hectische afscheid van eind vorig jaar, heb ik dit bij de condoleance nog een keer gedaan. Wat is er veel gebeurd in dat jaar en wat ben ik blij dat ik je nog gezien heb nadat ik terug was van mijn wereldreis. Wel was mij toen al duidelijk dat je heel ernstig ziek was. Je zei toen dat je hoopte je 50ste verjaardag nog te kunnen vieren, maar dat heeft helaas niet zo mogen zijn. In de korte tijd die je nog had heb je er met Joris en Milo alles, maar dan ook alles aan hebt gedaan om er het maximale uit te halen. Het was mooi en tegelijkertijd verdrietig om jouw bucketlist, maar ook je dappere strijd mee te beleven via jouw verhalen op social media. Maak er een feestje van daarboven, zoals je overal een feestje van maakte. Rust zacht lieve Linda.

    Marianne - Almere
    31 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Condolences
    reactie 70   |   niet OK
    Dear family and friends,

    In the name of Roche Diabetes Care and all it's co-workers our thoughts and prayers are with you in this moment of sorrow. Linda will be in our hearts in memories.

    Henrique Zorn, on behalf of Roche Diabetes Care

    Henrique - Amstelveen
    30 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Linda...
    reactie 69   |   niet OK
    Lieve familie Elstrodt en vrienden
    ik wens u en veel sterkte voor de moeilijke tijd toe.
    Linda en ik kennen elkaar van de Meergronden en zij was ook mijn vriendinnetje. Een aantal jaren geleden weer in conact gekomen en elkaar weer uit het oog verloren. Een paar maanden geleden weer gevonden, hat contact was niet meer zo intensief. Vandaag ervaren wat er gebeurd is en ben betroffen over haar lot.
    Een grote pluim voor de organisatie en de mogelijkheid op afstand toch de uitvaart bij te kunnen wonen.
    Linda blijft in mijn herinnering mijn vriendin, voor altijd!
    Bas

    Bas - Bremen
    30 december 2020

    Deel deze pagina:

   • reactie 68
    tineke van der sman

    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:


    tineke - rotterdam

    30 december 2020

   • Vier het leven....
    reactie 67   |   niet OK
    Lieve Linda,
    Jouw glas met de tekst 'vier het leven' heb ik duidelijk zichtbaar in mijn woonkamer staan, zodat jij me er iedere dag aan herhinnerd dat het leven de moeite waard is. Dankjewel daarvoor!
    Liefs Bianca

    Bianca - Den Helder
    30 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 66   |   niet OK
    Lieve Linda,

    Eén keer hebben we elkaar live ontmoet, op de dag buiten de tijd waar ik mijn eerste boek presenteerde. We bleken dezelfde geboorte energie te hebben. Daarna ben ik je altijd blijven volgen. Voelde me altijd verbonden, af en toe een berichtje was genoeg om het lijntje in stand te houden.. Dank je wel voor al alle herkenning, voor het licht dat je hebt gedeeld, voor alle lichtheid die je hebt gedeeld en voor de mooie boodschap die je nalaat.

    Elvira van Rijn

    Elvira - Velp
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Vaarwel
    reactie 64   |   niet OK
    Beste Milo en familie, wat een prachtig afscheid hebben jullie zojuist gegeven. Dankjewel voor de mogelijkheid om mee te kijken, ik had Linda's laatste woord niet willen missen! Ik wens jullie alle steun en warmte toe.

    Tessa - Almere
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   • Ayo dushi
    reactie 65   |   niet OK

    Lieve Linda,
    Hoe kan iemand in zo'n korte tijd, zoveel indruk op een ander maken? Slechts 3 jaar heb ik jou gekend, maar jou vergeten zal ik nooit. Ik denk terug aan onze gesprekken over het werk, over de liefde, over onze 14-jarige kids, over onze ouders. Heerlijk dansen op de feestjes van het werk of tijdens de lunch een wandeling door het Kromslootpark. Ik was geraakt door jouw présence op het toneel: wát een een uitstraling. Als de spotlights op jou schenen werden niet alleen je prachtige ogen en je mooie glimlach belicht, vooral je persoonlijkheid donderde van de bühne af. En dan je boeken: zodra ik begon te lezen, kon ik slechts met moeite pauzeren. Een duizendpoot en eentje die nimmer vergeten zal worden.
    Het was een eer jou gekend te hebben, Lin. Ayo dushi, semper den mi kurason. X Marlissa


    Marlissa - Almere
    28 december 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie