gedenkplaats van

Loek Piek - Hoogland

31-05-193522-04-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • In liefdevolle herinnering aan Louise en Henk Piek
    reactie 17   |   niet OK

    Voor altijd in ons hart en dankbaar voor alle mooie en fijne herinneringen!

    Elfriede - Boijl
    3 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Condoleance
    reactie 15   |   niet OK
    Dag beste familie, hier een condoleance van Pieter van Liempt oud lid van Holland.
    Ik heb lange en fijn herinneringen aan beide Piekjes, Henk met zijn goude handen met hout en zijn jarenlange trainingen bij de Holland dames maar zeker ook die sterke vrouw naast hem, altijd gezellig met Loek tot hoge leeftijd met die onderkoelde nuchterheid, leuke herinneringen.
    zij kenden mijn moeder ook heel goed als penningmeester van de club.
    Veel sterkte bij dit verlies en jammer in deze moeilijke tijden dat het zo sober herdacht kan worden vooral voor de kinderen en de directe familie.
    Ik denk aan jullie

    Pieter - Blaricum
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Foto
    reactie 16   |   niet OK

    Lieve familie en vrienden van Louise,
    Wij hebben Louise en Henk 9 jaar geleden leren kennen. Toen hun verteld werd dat er nog een kleinzoon was. Ravi de zoon van Maarten. Vanaf het eerste moment dat we kennis met hun maakte werden we verwelkomt met open armen vriendelijkheid en liefde. Alsof we er altijd al bij hoorde. Heel bijzonder hoe Henk en Louise op Ravi reageerde. De bellenblaas werd bij de eerste ontmoeting volop op gebruikt en is mij altijd bijgebleven. Een piep klein flesje bij het keukenraam.
    Louise kwam langs op verjaardagen en met kerst en we zijn een paar keer naar lunch room Steef in de cronje geweest. Hier heeft zij ook haar 80ste verjaardag gevierd. Ook wij Ravi,Tara en ik hebben in deze periode mooie momenten gehad met de familie Piek.
    Wij denken dan ook terug aan een mooie en bijzondere band die hadden.
    Heel veel liefs Ravi, Tara en Ymke


    Ymke - Haarlem
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Dag mama van Roel!
    reactie 14   |   niet OK

    Lieve Maarten, Hanneke, Roel en familie,
    Ik/wij hebben jullie moeder maar twee keer mogen ontmoeten, maar het waren bijzondere ontmoetingen en ik kijk daar met veel plezier op terug.
    Wij wensen jullie veel sterkte en straks zijn we erbij, in gedachten en via de livestream.
    Liefs, Herman en Marjolein de Neef


    Herman en Marjolein - Vijlen
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinnering (Ode) aan Loek & Henk Piek
    reactie 13   |   niet OK
    Herinneringen (Ode) aan Loek & Henk Piek

    Arnhem 27-29 april 2020

    Lieve kinderen en kleinkinderen van Loek & Henk Piek

    Achtergrond:
    Wij, pas getrouwd, kwamen in april/mei 1971 vanuit Noord Limburg in Haarlem wonen op de Ierlandstraat en werden direct lid van Holland – Haarlem.. Helaas moesten wij vanwege werk in de zomer van 1990 naar Arnhem verhuizen ….
    Toos trainde bij vader Henk een weinig op de baan en veel op de zaterdag ochtend in de duinen.

    Heel, heel lang geleden (1972?) was ik redacteur van het clubblad “Hollands Welvaren”:
    De verzamelde kopij werd bij ons op de flat op stencils getikt door onze mede clubgenoten, onder wie Michelle en Margriet Krouwels, Agnes de vrouw van Paul van Zon, Pauline de vrouw van Aad van Zilt, en Andre Handgraaf zaliger en nog meer personen die ik me niet meer kan herinneren.
    Lachen, gieren, brullen.
    Fouten werden met typex weggelakt en na censuur met wasknijpers opgehangen aan de waslijn.
    Tekstverwerker? daar hadden we nog nooit van gehoord…
    Mijn piepjonge echtgenote Toos zorgde voor koffie en koek.

    Zo ook tijdens de Olympische Spelen te Munchen met die verschrikkelijke terreur aanslag 1972.

    Vervolgens illustreerde Walter van Dieren de stencils met passende tekeningen.

    Stencils gereed, dan werden ze overgedragen aan Vader Roosen. Hij draaide de stencils af op zijn kantoor,de voetbalbond af, plm 350 keer.. En soms paste hij stiekum een klein beetje censuur toe…..

    Al dat papier werd afgeleverd bij Henk en Loek Piek op de Lindestraat (?) in Haarlem Noord.
    En werd daar door Loek/Henk op de juiste volgorde gelegd, met de befaamde oranje omslag er om heen.
    Opn die avond kwam de “wegwerk” ploeg in huize Piek…
    Veel van de bovengenoemden, inclusief Mary Roosen, renden als malloten al keuvelend rond de tafels, nauwelijks tijd om Loek’s koffie met lekkere koekjes te nuttigen.
    Alles werd aan elkaar geniet.
    Nadat Hollands Welvaren gereed was voor verzending kon er gekletst worden….
    Gezelligheid kende geen tijd.
    We hadden nooit gebrek aan “wegwerkers” bij de clubblad avond!

    Inmiddels horen wij bij de categorie “Kwetsbare ouderen”. Velen onder ons zijn reeds overleden, veel te jong, helaas. Maar van de overgeblevenen is het geheugen nog goed, alhoewel het meer op gatenkaas gaat lijken, maar Loek & Henk staan in ons hart gebeiteld.

    We willen ook herinnering noemen aan de onvergetelijke (baan-)trainingen die Henk aan zijn dames gaf, steeds weer opnieuw weer of geen weer, Henk was er. Kort en bondig “Henk was de damesploeg, de damesploeg was Henk”.
    Bijna waren we de winterse zondagmiddag training op het Militaire Schietterrein aan de Bloemdaalse weg vergeten, toen was het nog echt diep onder nul.
    In een later stadium gaf Henk training op zaterdag ochtend in de Kennemer Duinen te Bloendaan, als ik me dat goed herinner. Wat keek Toos er naar uit: het was een merkpunt in de week, telken male weer opnieuw…..

    Loek & Henk, hartelijk dank voor jullie toewijding, genegenheid en het plezier dat jullie twee Noord Limburgers in Haarlem hebben gegeven. Mede dankzij mensen als Loek & Henk voelden wij, vreemden, ons thuis in het Verre Haarlem, ver van onze familie…

    Dat Loek (& Henk) mogen rusten in Vrede!

    Toos & Jacq van Nisselroij 29 april 2020 Arnhem

    Jacq en Toos - Arnhem
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Martijn, Astrid, Lucca en Sasha Piek
    reactie 12   |   niet OK
    Lieve familie,
    Allereerst gecondoleerd met het verlies van jullie geliefde Loek. Zo kijken wij ook naar haar terug. Wat een fantastische vrouw en vooral heel lollig. Het klikte heel goed tussen ons en onze jongens vonden haar zeer aardig. Wat een nare tijd om afscheid van haar te moeten nemen. Helaas is dat nu niet anders. Wij kijken vanmiddag in ieder geval mee.
    Wij wensen jullie alle sterkte en liefde toe.
    Hartelijke groeten,
    Martijn, Astrid, Lucca en Sasha

    Martijn & Astrid - Haarlem
    29 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinneringen
    reactie 11   |   niet OK

    Dierbare herinneringen. Voor altijd in ons hart!


    Elfriede - Boijl
    28 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve allemaal,
    reactie 10   |   niet OK
    Herinneringen vanuit je diepste zijn...wat zijn ze me dierbaar...hoe verdrietig soms ook...ze geven ook weer kracht...liefde! Voor altijd verbonden met elkaar door dierbaren die niet meer in ons midden zijn maar wel nog immer in ons hart zijn verweven! Nu is het moment daar, dat ik mijn lieve eerste schoonmoeder moet laten gaan naar daar waar zij eindelijk weer samen zal zijn met haar zo lang gemiste zoon Ron, mijn eerste lief, en naar haar liefste Henk en anderen dierbaren. Dat geeft mij vreemd genoeg ook troost...vind het een fijn idee dat ze nu weer samen zijn na zoveel jaren en dat er verlossing is voor haar nu, na jaren steeds verder, vooral in geestelijke gezondheid achteruit gegaan te zijn!

    In gedachten ga ik weer even een tijdje terug, naar een eerder bezoek aan moeders.....Ik geef je een zoen en zeg je wie ik ben.....Je kijkt me aan met slaperige ogen die vaak meer zien dan wij doen vermoeden en je blik dwaalt af naar herinneringen opgeslagen in de ziel van je verleden....daar waar wij ooit samen werden gebracht door jouw zoon en mijn lief....Ron.

    Och ja.....Elfriede zeg je zacht, de vriendin van Ron! Ik slik de brok in mijn keel weg en ben zo blij dat je mij toch herkent....ik pak je hand en we voelen weer die verbintenis die ons ooit samenbracht, de liefde van Ron blijft altijd bij ons, en ik ben nog steeds zo dankbaar dat we na ruim 35 jaar nog altijd zo'n dierbaar contact met jullie hebben.

    Helaas mocht Ron niet lang in ons midden blijven maar hij zorgt er wel nog immer voor dat onze harten voor altijd met elkaar verbonden zijn, ook al ben je niet meer in het hier en nu met jouw gedachten, in onze herinnering blijven we die mooie, bijzondere en dierbare momenten altijd delen.

    Wat zou ik graag nog eens met jou daar op die berg staan in Spanje, onze diepste gevoelens delend van hoe we verder moesten en gingen na het overlijden van Ron, hoeveel bewondering ik had en nog steeds heb voor jullie en hoe fijn jullie en ik het vonden dat André in mijn leven was gekomen en we een prachtig gezin hebben nu en zo dankbaar dat jullie ons en onze kinderen ook altijd zo liefdevol zijn blijven bezoeken en betrekken in jullie en ons leven.

    Ik zet ons hondje op je schoot en hij zorgt voor wat afleiding. Je lacht en aait hem...je zegt; wat een schatje zeg.....en valt later weer in slaap.
    Als je even later weer wakker wordt zeg ik zachtjes....we gaan nu lieve moeders maar we komen gauw weer langs hoor en je knikt en knijpt in mijn hand, ja lieve Friedje, dag hoor....tot gauw, je komt toch snel weer hè?! Tot gauw hoor!!!!
    Ik kijk nog even achterom en wens je zo die graag rust toe, wat ben ik blij dat wij
    zoveel jaren heb mogen genieten van jouw bijzondere en mooie persoonlijkheid, van je uitgebreide verhalen, soms zelf zo lang dat je zelf niet meer wist wat je ook alweer wilde vertellen en dan lachte we erom....van je enorme kracht en doorzettingsvermogen....je moed en liefde voor je gezin en dierbaren. Je gedecivercontribaliseerd voelend...en je gevoel voor humor ook, wat een tranen hebben we gelachen en nu stromen mijn tranen omdat dit toch als een soort van afscheid voelt omdat jij wie je was er niet meer is maar ik je nog wel zag in de spiegel van je ziel die weerkaatste in dromerige ogen.

    Fijn dat je nog zo lang bij ons was lieverd en we je tot het laatst nog konden liefhebben, omarmen en verzorgen....totdat jij vond dat het tijd was om te gaan.
    Dag lieve moeders, we zullen je missen maar dragen alle fijne en dierbare herinneringen aan jou mee in ons hart! Reis naar daar waar je dierbaren al op je wachten en vindt de rust en liefde waar je zo naar verlangde.
    Rust zacht!

    Veel liefs Fried xxx

    Elfriede - Boijl
    28 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 9   |   niet OK
    Hanneke, Roel en Maarten,(en aanhang)

    Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder.
    Het is vreemd om niet bij de uitvaart aanwezig te zijn.
    Ik wens jullie alle sterkte morgen bij de uitvaart en de periode hierna met het verwerken van het afscheid van jullie moeder, oma, schoonmoeder..
    Liefs, Bas, Nathalie, Rowan en Yelina Piek

    bas - velsen
    28 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Dag familie van Loek,
    Allereerst wil ik jullie vanuit mijn hart condoleren met het overlijden van jullie moeder,oma.
    Ik ken Loek en Henk vanuit de atletiekclub Holland waarvan mijn zusje Agnes en ik
    vele jaren lid waren. Ik vond Loek altijd een hele hartelijke,vrolijke vrouw en
    herinner mij bv. de super gezellige clubbladavonden bij hun thuis; altijd wat lekkers erbij.
    Over bleef de Kerstkaartcontacten, elk jaar, gedurende wel 35 jaar en telkens was ik
    blij als ik weer een kaart kreeg.
    Ik wens jullie allen sterkte met het verlies.
    Moge zij rusten in vrede.

    Agnes en Henriette Kinket

    henriette - loosdrecht
    28 april 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie