gedenkplaats van

Lynn Siemelink

16-04-200808-02-2019
   We blijven aan je denken:
   Hoe je lachte, vol energie en altijd vrolijk.

   Je blijft voor altijd bij ons,
   Want van jou is er geen tweede.

   En door je naam te blijven noemen,
   Zullen wij je nooit vergeten.

   We zullen met je blijven praten,
   Omdat je altijd bij ons bent.

   Onze gedachten en herinneringen zijn voor altijd bij jou,
   We laten je nooit alleen.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Foto
    reactie 52   |   niet OK

    Denise - Amsterdam
    9 december 2019

    Deel deze pagina:

   • Trotse mama!
    reactie 51   |   niet OK

    Lieve Lynn,
    Wij hebben elkaar niet vaak gezien, maar door met jouw mama in de vriendinnen-app-groep te zitten en al die gezellige etentjes samen te beleven heb ik me, net als de andere meiden, altijd heel betrokken gevoeld bij jouw leven. Van de kleine en grote zorgen tot de hoogte punten van (ski)vakanties en tenniswedstrijden. Ze deelde het maar wat graag, want o wat is ze trots op jou en Tijn!
    Zo kregen wij o.a. vorig jaar deze foto... hoe leuk!
    Lieve Lynn, trots zal jouw mama altijd op je blijven en wij zullen op onze beurt altijd naar haar verhalen over jou blijven luisteren!
    Liefs (Senna &) Anouk


    Anouk - Arnhem
    8 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Ondernemend
    reactie 50   |   niet OK

    Lieve Lynn, dit had nog nooit iemand vertoond, zolang ik foto's maak voor ons clubblad van de tennisvereniging, klimmen in een paal van de feesttent om het beter te kunnen zien. Ondernemend past wel bij je. Ik zag je daar vaak rondlopen, samen met je familie. Fanatiek tennissend, balend als je had verloren, maar dat duurde nooit lang. Je wilde best de beste zijn, maar vooral plezier hebben. En wat ik van je gezien heb, is je dat goed gelukt. Was het pas anderhalf jaar geleden dat je voor je papa een winnend lot trok? Vrij contributiejaar? Ik zal je verbaasde gezichtje daarbij niet gauw vergeten. Dat het hierbij moet blijven, is voor ons, achterblijvers, gewoon niet te bevatten. Niet te snappen wat de één wel en de ander niet gegeven is. Ik vind het fijn je gekend te hebben. En hoop jouw familie een klein beetje steun te kunnen geven in de herinnering aan jou.


    Tine - Gendringen
    8 maart 2019

    Deel deze pagina:

   • Basisschool
    reactie 49   |   niet OK
    Op 23 maart 2012 is Lynn begonnen op de basisschool Antoniusschool. Het was erg fijn om op dezelfde school te zitten als haar grote broer Tijn. Haar grote broer was trots op haar en hield haar goed in de gaten als ze buiten speelde met haar zonnehoedje en mooie zonnebril. De eerste paar weken een paar uurtjes en vanaf haar verjaardag op 16 april halve dagen. Ze genoot van het eerste moment met volle teugen van school. Ze was altijd vrolijk, energiek en ze wist ook goed wat ze wilde. Altijd belangstellend naar leerlingen en leerkrachten. Op 22 januari 2014 heeft ze haar strikdiploma gehaald.
    Na 4,5 jaar Antoniusschool is Lynn samen met de kinderen van de Antoniusschool en de Dobbelsteen gestart op de nieuwe school de Oersprong. Het fietspad Oerseveld volgen van haar huis tot school was nu haar nieuwe route. Voor iedereen was het even wennen, maar na een paar weken waren we allemaal gewend. Haar favoriete vakken waren rekenen, Engels, knutselen en gym. Een echte doorzetter, ze ging altijd door totdat ze het antwoord had gevonden. Behulpzaam naar anderen en altijd bereid om samen te werken. Begrijpend lezen en aardrijkskunde vond ze iets minder leuk. We vonden het allemaal erg stoer dat Lynn op 7 november de eerste was die haar boekbespreking deed (Dolfje Weerwolfje). Ze was bezig met de voorbereidingen voor haar spreekbeurt over haar sport tennis. Altijd in voor de Just Dance momenten tussen de lessen door. Ze had altijd oog en oor voor een ander. Lynn wist bij elke boekbespreking/spreekbeurt, les of andere activiteit iets positiefs te benoemen (top hoor). Wij als kinderen en team hebben hierdoor ook iets van haar geleerd. We zijn bijzonder trots dat Lynn bij ons op school heeft gezeten. We zullen haar missen en nooit vergeten.

    Oersprong - Ulft
    19 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Zonnebloem Lynn
    reactie 48   |   niet OK

    Sprankelend, verkwikkend, levenslustig, krachtig karakter, papa's kindje, innemend, glimlach toverend op je gezicht, energiek.
    En nog veel meer.
    Zo sta je bij opa oma Siemelink in het geheugen gegrifd.


    Opa oma - Losser
    15 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve Lynn
    reactie 47   |   niet OK

    Het is niet eerlijk, veel te vroeg hebben we afscheid van je moeten nemen. Ondanks dat we elkaar niet veel zagen kennen we je toch heel goed. Mama hield ons van alles op de hoogte. We zullen al die prachtige verhalen gaan missen. Die brede glimlach, het verzorgende karakter, je vrolijkheid, je doorzettingsvermogen. Gewoon het wondertje Lynn. We zullen je nooit vergeten en je herinneringen koesteren.

    Dag lieve Lynn

    Dikke knuffel en Kus,
    Wilske, Sven, Fleur en Joep


    Wilske - Nijmegen
    15 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Loslaten
    reactie 46   |   niet OK
    Je was er maar zo kort.
    Toch was het een heel leven.
    En daarin heb jij zoveel gegeven.
    Zoals een ballon, laat ik je los.
    En zweef je weg van ons.
    We zullen je missen.

    Dit gedicht is voorgedragen in alle groepen van Oersprong.

    Kindcentrum - Ulft
    14 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 45   |   niet OK
    Dag Nicole, Marco en Tijn,
    Ongelofelijk en oneerlijk!
    Wij denken aan jullie,
    Liefs Guido, Marieke en Olivier.    Guido, Marieke en Olivier - Doetinchem
    14 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Dag lieve lynn
    reactie 44   |   niet OK

    We hebben elkaar leren kennen in groep 1 .
    Tygo zat vaak naast je in de kring.
    Jullie hadden veel lol,samen met fiene en Dylano gingen jullie zwemmen bij de opa en oma van tygo.en een zwemfeestje in de tuin bij fiene.en samen spelen op het schoolplein.
    We hebben 1 keer ruzie gehad,weet je nog moest ik sorry zeggen bij jullie aan de deur.je keek AA zo erg was het nou ook niet.

    Iedereen zal je missen.jij altijd met je vrolijke lach

    Rust zacht lieve Lynn.

    Dikke knuffel Tygo,Lizzy en Martijn ,Sabine


    Sabine - Ulft
    14 februari 2019

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 43   |   niet OK
    Lieve Lynn,
    In je leven ben je veel te vaak en veel te lang in ziekenhuizen geweest.
    Elke keer verbaasde je gelukkig iedereen hoe goed en snel je herstelde.
    Alles ging steeds beter. Je spraak, je conditie, je kracht. Je hoefde steeds minder medicijnen. Zelfs je hartkastje mocht eruit!

    Begin november, op oma’s verjaardag, vroeg je iedereen persoonlijk wat ze goed aan je vonden. Dit kwam in je zelfgemaakte boekje. Wij schreven er in dat we het zo goed vonden dat je altijd vrolijk en actief was. We vonden je een doorzetter en heel vastberaden.

    Je genoot van je leven. Zingen, dansen, knutselen, Lego Friends, tik tok, skieeën en tennis, je maakte van alles een feest! We vergeten nooit hoe bijzonder je bent geweest.

    Je kwam vorige week ineens wéér in een heftige strijd. Je hebt ontzettend geknokt maar nu is iedereen je kwijt....

    Marco, Nicole en Tijn, wat een onwerkelijk en leeg gevoel moet dat zijn.
    Ook alle andere naasten wensen wij veel sterkte en kracht toe met dit onvoorstelbare verlies.    Elaine, Amélie, Marco, Martine - Zeist
    14 februari 2019

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie