Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Maatje du Pré-Stomphorst

26-03-193523-03-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Tips over condoleren of herinneringen delen?

   • Mijn lieve vriendin
    reactie 14   |   niet OK

    wat mis ik je.er is nog geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan je denk al die maanden .
    steeds als ik langs jou huisje komt moet ik toch even kijken ik hoop dan dat ik je zie maar dat kan niet meer helaas.
    soms gebeuren er wel eens dingen dat ik denk daar moet Wil achter zitten dat kan niet anders.
    nu komt bijna me verjaardag eraan de eerste keer zonder jou en de kerstdagen ik weet nog dat we begin van dit jaar samen de kerstspullen hebben opgeruimd van je niet wetende dat het de laatste keer zou zijn .veel liefs van je hulpje.


    Gerda - Rhenen
    11 oktober 2020

    Deel deze pagina:

   • IK MIS JE
    reactie 13   |   niet OK
    Ik mis je
    Ik mis je stem...
    Je lieve lach...
    Ik mis alles...
    Van elke mooie dag
    Ik mis het simpele
    "even" samen zijn
    Ik mis je gewoon
    En missen...
    Dat doet ongelooflijk pijn

    Gerda - Rhenen
    1 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 12   |   niet OK
    Mevrouw Du Pre,

    Ik ga uw onvervalste Rhenense humor missen in de praktijk! Nog zoveel gezelligheid en fijne gesprekken, erg jammer dat ik u niet meer zal zien. Ik wens de familie heel veel sterkte toe!

    Pedicure salon Wendy Heij

    Wendy - Rhenen
    1 april 2020

    Deel deze pagina:

   • Gecondoleerd
    reactie 11   |   niet OK
    Jarenlang waren wij overburen.
    Altijd een vriendelijke lach en enthousiaste groet van mevrouw Du Pré.
    Het gemis zal groot zijn.
    Jarko, Guus en verdere familie: veel sterkte.
    Jan-Willem & Jeannette Onink

    Jan-Willem - Elst
    30 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve buurvrouw....
    reactie 10   |   niet OK
    Geachte familie du Pré

    Hierbij nogmaals onze condoleance.
    Wij hebben Wil 28 jaar als onze over buurvrouw gehad, we konden geen beter hebben.
    We kwamen niet veel bij elkaar maar als we elkaar zagen was het
    altijd een poosje praten en zo ging het ook met jullie vader/opa.
    We zijn ook verschillende keren op de verjaardag bij Jarko geweest.
    Lekker achter op de stoep, aan die tijd moeten we nog regelmatig denken.
    Het was gezellig het was goed maar dat ligt ver achter ons.
    Jullie hebben je ouders niet meer en wij zijn ook duidelijk wat jaartjes ouder maar jullie kunnen wel terug kijken op een hele lieve en gezellige (schoon-) moeder en oma en voor Harold zijn surrogaat moeder.
    Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte in deze toch al vreselijke tijd.

    Liefs Gert en Tiny Klok

    Gert en Tiny - Veenendaal
    29 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Herinnering Wil.
    reactie 9   |   niet OK

    Wat zal ik die vrijdagochtenden gaan missen, wij samen op de bank, lekker een bakkie koffie doen met een cracker met kaas, dat deden we al zolang samen ook al toen haar man Herman er nog was.
    Voor de koffiepauze was ik volop aan het schoonmaken met de kleine radio aan op de slaapkamer en zij had dan de radio aan in de huiskamer. Soms ging het geluid wat harder als er een mooi plaatje voorbij kwam. O zei ze dan, Gerda de buren weten precies wanneer ik me hulp heb, omdat de muziek dan weer zo hard stond. Ze kwam dan ook altijd om het hoekje kijken wat ik aan het doen was en dan was het weer gezellig kletsen. De laatste keer dat ik er was zijn we nog samen aan het dansen gegaan in de gang. Tegen half 10 ging ze koffie zetten en dan kwam ze met een stuk kaas naar je toe, want dan gingen we eerst samen voorproeven. Ik heb het thuis van haar overgenomen, want nu eet me man en ik ook 1 keer in de week een cracker met kaas bij de koffie. Ze vond dat prachtig toen ik dat vertelde.
    Het was zo'n lieverd, zo had ze ook de bloeddrukmeter wel eens voor me klaar liggen. Dan vond ze dat het weer tijd was om deze bij me op te meten. Zo bezorgd was ze. Volgens haar dronk ik ook veel te weinig. Zo had ze ook een schaaltje kleine tomaatjes klaar liggen voor me. Haar onverwachte bezoekjes aan huis zullen we ook gaan missen. Dan kwam ze lekker even thee drinken en dan had ze haar wandelingetje ook weer gemaakt voor die dag. Ik kon echt mijn verhaal aan haar kwijt en zij aan mij .
    Lieve Wil, ik zal jou nooit vergeten en ik ga je missen.


    Gerda en jurrie - Rhenen
    28 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 8   |   niet OK
    Lieve familie,
    Ik hoorde via de kerkcontacten per mail dat jullie (schoon)moeder en oma is overleden. Wat een schrik, dat is naar mijn weten onverwachts of niet? Want ik heb haar volgens mij nog gedag gezegd de laatste keer dat we nog wel naar de kerk mochten. En in wat voor gekke tijd zitten we zo wie zo al niet. Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen voor nu en de tijd die komen gaat.
    Mijn herinnering aan haar is dat ze in de tijd van ds. Van Die altijd aan de zijkant zat met nog 2 vrouwen achter mevr. Van Die of nog een rijtje er tussen dat weet ik niet goed meer. In die tijd groeten we elkaar ook al. En wat fijn dat we haar later weer mochten begroeten in de kerk omdat daar weer ruimte voor was. Daar zat ze altijd in het middenvak en groeten we elkaar als we de kerk uitliepen als de dienst voorbij was.
    Lieve groet, Marianne Louters & familie

    Marianne - Rhenen
    28 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • lieve vriendin, (cliënt)
    reactie 7   |   niet OK
    Ik vergeet nooit meer de allereerste keer dat ik naar ze toe moest. Ik was zeker een kwartier te laat. Had het adres en huisnummer doorgekregen van kantoor, maar ik kon toch nergens dat huisnummer 221 vinden, dat bleek 22i te zijn. Tja, dan kun je lang zoeken. Eenmaal de fam. Du Pré gevonden te hebben, ben ik er nooit meer weg gegaan en had gelijk een hele goeie klik met ze, wat altijd zo is gebleven, bijna 7 jaar lang. Ik zag Wil dan ook niet als mijn cliënt, maar echt als me tweede moeder.
    Het ging niet alleen om het huishoudelijke werk, maar ook zeker om de sociale contacten die we samen hadden. We praten over koetjes en kalfjes, maar ook over hele vertrouwelijke informatie. Kortom, Wil is voor mij altijd een speciaal persoon geweest, een goede vriendin en een vrouw om nooit meer te vergeten. Ik zal haar humor en bezorgdheid echt gaan missen.
    Wil, het ga je goed !!!
    Liefs, Gerda

    Gerda - Rhenen
    28 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van een ontzettend lief mens, mijn nicht Wil
    reactie 6   |   niet OK

    Zie brief hier onder.


    Janny - Epe
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   • Afscheid van een ontzettend lief mens, mijn nicht Wil.
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve Wil,

    Wat ben ik geschrokken en wat werd ik verdrietig toen Jarko mij belde, dat jij een hersenbloeding had gekregen en in coma lag. Nadat mijn telefoongesprek met Jarko was beëindigd, trok mijn gehele jeugd in een flits in mijn gedachten aan mij voorbij.

    Wat een mooie jeugd heb ik gehad en wat een belangrijke rol heb jij daarin gespeeld. Ik ken je al mijn hele leven en wat heb ik een liefde en ondersteuning van jou gekregen, ongekend.
    Een hoogtepunt voor mij was o.a. dat ik bruidsmeisje mocht zijn bij jouw huwelijk met Herman. Er is gelukkig een foto gemaakt waar wij met z’n drieën opstaan. De rest van mijn leven zal deze foto een belangrijke plaats gaan innemen.

    Wil toen ik jong was hebben we veel met elkaar opgetrokken, vooral ook in de jaren toen jij samen met Herman naast mijn ouders woonde. Het waren prachtige jaren en hoe leuk waren onze gezamenlijke vakanties niet, eerst in geleende tenten en later in onze caravans. In mijn verkeringstijd sliep Dick zelfs met jouw vader in 1 slaaptent. We vierden vakanties met elkaar in Nederland en in Oostenrijk. Allemaal hoogtepunten in mijn leven.

    Wil jij hebt samen met Herman ook een belangrijke rol vervuld in de verwerking van mijn verdriet toen Bas werd geboren en toen bleek dat hij een beperking had. Wat hebben jullie een plezier in zijn leven gebracht, niets was jullie te veel. Herman altijd met hem spelen en zogenaamd een sigaretje samen met hem roken. En jij gaf hem altijd heel veel liefde, maar ook armen vol cadeautjes en snoep. Als hij met ons naar mijn ouders ging, stond hij binnen de kortste keren bij jullie voor de deur. Even naar “Herreman” zei hij dan altijd.

    Wil wat zijn de omstandigheden waaronder jij nu bent overleden, verschrikkelijk geweest. Het corona virus heeft ervoor gezorgd, dat jouw kinderen de laatste dagen niet bij je aan bed hebben kunnen zitten. Ik hoop van harte, dat de coma waarin jij je bevond zo diep was, dat je dit niet hebt gemerkt. Voor de kinderen en kleinkinderen was dit natuurlijk ook verschrikkelijk.

    Ik condoleer middels deze brief Guus, Anda, Jarko, Sandra, Judith, Mark, Joeri en Vera met het verlies van hun moeder en oma en ik wens jullie heel veel sterkte met de verwerking van dit verdriet. Ik leef helaas op afstand, met jullie mee, maar mocht het nodig zijn, dan kunnen jullie altijd een beroep op mij doen. Dat ben ik aan jullie moeder en oma verplicht.

    Wil dank voor alles wat ik van jou heb mogen ontvangen. Dank voor de steun die je aan mijn ouders hebt gegeven en dank voor alle steun aan mijn kinderen en met name aan Bas.

    Ik zal je nooit vergeten. Rust in Vrede.

    Janny

    Janny - Epe
    27 maart 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie

   Inspiratie nodig voor uw reactie?


   De mooiste herinneringen zijn vaak eenvoudige momenten waar je het eerst aan denkt. Condoleances zijn vaak de woorden die als eerste in je opkomen om verdriet te delen.


   Tips nodig voor het schrijven van condoleances of herinneringen?


   Niet iedereen die reageert kent zowel de nabestaanden als de persoon die overleden is.
   Het gaat om uw betrokkenheid, een reactie plaatsen is dan altijd gepast.