Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Marga Habben Jansen - Deken

01-08-196109-09-2020
  • 1 augustus 1961 - Venhuizen
  • Hans Habben Jansen

Marga Habben Jansen - Deken werd geboren in Venhuizen op 1 augustus 1961. Ze had een relatie met Hans Habben Jansen. Marga en Hans trouwden in 2000. De laatste woonplaats van Marga was Kamerik.

Hiervoor was Marga getrouwd met Jacques Hogers, en woonde in Driebruggen. Jacques overleed in 1994, waarna Marga met haar twee kinderen door moest. In Kamerik groeide het gezin tot vier kinderen, Merlijn, Corwin, Tineke en Johan, een vrolijk en druk gezelschap met veel liefde en warmte. Marga stond aan het hoofd van de familie en stuurde alles in de juiste richting, wat zij fantastisch heeft gedaan.

Marga was een echt buitenmens. Ze genoot ervan om in de frisse lucht bezig te zijn met de paarden, de tuin, het hondje en de boerderij in het geheel. Als je haar binnen aantrof, was dat vaak om eten te maken, of koffie te drinken om daarna weer lekker naar buiten te gaan. Menigeen was onder de indruk van haar energie en uitstraling. Marga was iemand die dacht met haar hart. Ze stond altijd voor iedereen klaar, niks was te vreemd, en iedereen was welkom. Muziek maken was dan ook een grote passie van haar. Uit het hart spelen, de muziek voelen, en lekker samen bezig zijn. Samen was erg belangrijk. Samen met de vereniging, samen met de vrienden, samen met de familie, altijd stonden we er samen voor, samen regelden we het, en altijd gingen we er samen weer tegenaan. Samen hebben wij woensdag 9 september afscheid genomen van Marga. We zijn ontzettend trots op haar, we zullen haar enorm missen, maar vooral zullen we samen met veel liefde aan haar blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Hans Habben Jansen

Help dit bericht te

verspreiden