gedenkplaats van

Maria van Es

21-07-194120-01-2006
   Mijn moeder heeft een heel erg moeilijk leven gehad. Maar uiteindelijk is ze erin geslaagd een beetje geluk te vinden. Ze kreeg haar eigen huisje, waarin ze rust vond. Eindelijk was ze verlost van de ellende die haar maar leek te volgen. Ze heeft zo ontzettend hard moeten knokken voor een beetje geluk, en toen ze het eindelijk voor elkaar had, werd ze ziek. Maar nog gaf ze niet op. Tot op haar laatste dag heeft ze alles gegeven. Wat haar altijd overeind heeft gehouden was haar geweldige gevoel voor humor. Ik ben zo ontzettend trots op haar. Ik kan hier natuurlijk niet haar levensverhaal vertellen, maar wat zij heeft meegemaakt, dat wens je echt niemand toe. Lieve mama, ik hou van je,
   Je dochter, Angélique

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    Helaas is er geen magische woord wat jou pijn kan verzachten, maar ik wens je alle kracht toe die je nodig hebt, om dit verdriet, in zover mogelijk, een plaatsje te geven.
    Gr.Wendy Massop-Alders, dochter van *Gerda Alders-Arends

    wendy -
    23 maart 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Liefje ik begrijpt wat je hier mee bedoelt .Wat een verdriet om jou lieve moeder te verliesen,nu ze alles voor elkaar had, had ze maar wat langer kunnen genieten van haar huisje enz.Ik wens jou het allerbeste toe en heel veel sterkte ,ik zou een kaarsje voor jou moeder branden , net zoals ik voor mijn pa steeds doe .Joop Eelman en mijn kleinzoon die aan kanker overleden is (hij mocht maar 12 worden) ik brand een kaarsje voor deze kanjers van engelen. Liefs Annie.

    anna anna - almere
    19 maart 2006

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Dat zij allen moge ruste in Vrede, Amen

    FIETJE -
    17 maart 2006

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie