gedenkplaats van

Marieke Cattin

17-01-197402-09-2020
   Dit is een algemene kennisgeving om u op de hoogte te brengen van dit verlies. U kunt dit bericht delen met andere bekenden. Naast informatie rondom het afscheid kunt u hier ook zelf reageren. Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Bijzonder mens
    reactie 15   |   niet OK
    Lieve Marieke,
    Het is zo gek dat je er niet meer bent. Althans, dat jouw verschijning hier niet meer rondloopt op aarde. Ik geloof dat jij er nog steeds bent, de essentie van jou, ergens, waar we nu niet bij kunnen. Ik geloofde dat jij kans maakte op herstel, omdat soms magische krachten ineens iemand beter maken die daarin gelooft (en dat deed je tot op het laatst) en die dat verdient. Blijkbaar was het jouw tijd al te gaan. Jeroen wanhopig achterlatend. Het is hartverscheurend dat het zo heeft moeten eindigen. Je bent heel dapper geweest en wijs. Je hebt geknokt tot het einde. Je bent altijd positief geweest en geïnteresseerd in anderen. Met recht een bijzonder mens.
    Ik verwacht dat jij goed je plekje hebt gevonden aan de andere kant. Dat stelt me gerust. In gedachten ga ik geregeld naar je uit. Dag lieve Marieke, het ga je goed.

    Fenneke - Lelystad
    20 December 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 14   |   niet OK
    Gisteren vernamen wij tot onze grote ontsteltenis dat Marieke, de jeugdvriendin van onze dochter Debby, onlangs is overleden. Een niet te bevatten tijding die ons zeer raakt.
    Marieke, de vrolijke, gekke, sprankelende puber die regelmatig door ons huis stuiterde.
    Marieke die, samen met Debby, bijna alle concerten van Clouseau bezocht en al uren voor het concert samen met hun billen op de, meestal, koude stoep voor de ingang van de locatie zaten.
    Marieke en Debby met hun, door hun nog in ontwikkeling zijnde puberbrein, bizarre dierenliefde. Een toevallig op de hond gevonden vlo werd niet om zeep geholpen, maar drie meter verder in de tuin vrijgelaten!!! Het ontbrak er nog net aan dat de vlo vermanend werd toegesproken!
    Wij hopen dat allen die haar lief hadden en nu moeten missen troost vinden in de vele leuke, lieve, gekke en mooie herinneringen die ze heeft nagelaten.
    Jack en Roos Ramakers.

    J.A. - ALPHEN AAN DEN RIJN
    16 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Mooie herinneringen
    reactie 13   |   niet OK
    Lieve Marieke,

    Nog niet zo lang geleden, dacht ik eraan weer eens contact met je op te nemen. Gewoon om onze mooie jeugd herinneringen op te halen en bij te praten . Nu hoor ik dat je bent overleden. Ik kan het niet bevatten. Ik kijk terug op een hele mooie tijd met jou, ook al is het heel lang geleden. Dank je wel daarvoor.
    Alle nabestaanden heel veel sterkte toegewenst met dit enorme verlies.
    Liefs Debby Ramakers

    Debby - Boornbergum
    15 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Vroeger...
    reactie 12   |   niet OK
    Soms zoek je op internet naar vrienden van vroeger. Je komt dan Facebookpagina's tegen of Instagram. Je knoopt een praatje aan van ' hoe is het met je'. Vandaag zocht ik Marieke. Ik zat met haar in 1993 op de PABO in Den Haag. Wat triest om te lezen dat ze overleden is... ik wens alle nabestaanden veel sterkte. Lieve groet, Ingrid Jantzen

    Ingrid - Wapse
    15 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Koester alle mooie herinneringen
    reactie 11   |   niet OK
    Lieve nabestaanden van Marieke,
    Er zijn geen woorden voor zo'n groot verlies.
    Koester alle mooie herinneringen aan Marieke.
    Heel veel sterkte en kracht gewenst voor iedereen.

    Liefs Femke

    Femke - Voorschoten
    8 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Marieke, lieve Jeroen,
    reactie 10   |   niet OK
    Een aantal jaar geleden wandelden jullie ons leven binnen. We hadden zaken gemeen waarvan de liefde voor dieren Marieke en Mieke direct verbond. Kippen werden geruild en over en weer werden de dieren verzorgd. Er was nog een liefde; culinaire zaken....we zijn helaas te weinig uit eten gegaan en verder we hebben te weinig kaasfondue gegeten en te weinig potjes pesten gespeeld....

    Het liep allemaal anders en nu ben je ons leven weer uitgewandeld en jouw "schattie" blijft achter. Ik zie dit als een voorlopige scheiding daar ook wij deze finale stap des levens zullen nemen.

    Jeroen; wij hebben van dichtbij meegemaakt hoe het eindspel is gespeeld. Het was zwaar voor ons maar nog zwaarder voor jou. Ik gezien wat een innerlijke kracht jij toonde 3 jaar lang, elke dag. Ik wens je sterkte en hoop dat je nog zin kunt geven aan wat er nu komt. Op zware dagen kan je bij ons terecht maar ook op lichte dagen die ook zeker komen gaan!

    Goede reis Marieke. Sterkte Jeroen.

    harry en Mieke - Lelystad
    8 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Marieke
    reactie 9   |   niet OK
    Bedankt voor het zijn van een lieve buurvrouw. Jeroen veel sterkte. Liefs Barbara en Michiel

    Barbara - Lelystad
    6 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Pracht mens, bedankt!
    reactie 8   |   niet OK
    Mijn allereerste ontmoeting met Marieke was een kennismakingsgesprek, zij werd mijn manager, ik haar secretaresse. Braaf nam ik mijn laptop mee omdat het meestal toch over werk gaat, maar bij Marieke niet. “ Die laptop blijft dicht hoor wij gaan toch kennismaken vroeg ze, ik wil je leren kennen en jij mag alles van mij weten”... En zo ging het, en zo was het uiteindelijk altijd.... mens en werk! Het begin van een ontzettend fijne werk relatie die uitgroeide tot een echte vriendschap en die tot haar veel te vroege overlijden zo is gebleven. is het altijd gegaan, werk en privé, wat een geweldig mens zij die altijd de balans wist te houden. Een inspirerende vrouw met humor en onvoorstelbaar veel kracht, mens zijn en relativeringsvermogen. Wat ben ik blij dat ik haar in mijn leven heb gehad. Wat hebben we veel van elkaar geleerd. En wat had ik haar en ieder wie haar zo lief is nog zoveel meer jaren samen gewenst. Lieve Marieke ik ga je nooit vergeten, onze oprechte vriendschap en de mooie gesprekken waarin we veel van elkaar konden leren zei je altijd. En zo beleefde ik dit ook, net zo. Deze momenten samen en vooral wie jij was als mens, ik ga ze koesteren. Veel sterkte Jeroen en familie! Liefs Wilma

    Wilma - Amsterdam
    6 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Marieke
    reactie 7   |   niet OK
    Je bent slechts een jaar mijn manager geweest, maar sindsdien ben jij een echte voor me inspiratie geweest. Via een reorganisatie hadden onze wegen kunnen scheiden, maar wat een geluk dat wij contact bleven houden. Ik hoopte in eerste instantie op een soort mentor bij wie ik terecht kon, maar je werd gelukkig veel meer dan dat voor mij. Ik heb veel plezier gehad aan alles wat je aan de wereld uitdroeg: je warme en je pittige kant, de manier waarop je echt voor dingen dingen ging en hoe je met respect voor anderen je niet zomaar van de wijs liet brengen. Ik draag je bij me in mijn hart, ik zal je niet vergeten. Alle sterkte gewenst voor Jeroen en al je andere naasten.
    Fenna Oudshoorn

    Fenna - Breukelen
    6 September 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Marieke
    reactie 6   |   niet OK
    Jij hebt mijn vertrek bij ING georganiseerd. We hadden bijzonder goede gesprekken omdat we gewoon een klik met elkaar hadden. Er was begrip en wederzijds respect. We zouden elkaar nog eens ontmoeten maar er kwam steeds iets tussen. Na 5 jaar ( de tijd vliegt!) uit de grond van mijn hart zeg ik je: Ik ben je eeuwig dankbaar en wat onwijs jammer dat we geen vervolggesprekken meer zullen hebben. Jeroen en de rest van de familie heel erg veel sterkte gewenst om dit verlies een plaats te geven

    Wilma - Baarn
    5 September 2020

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie