gedenkplaats van

Marije Grünewald - Daniëls

02-03-197808-11-2017
   Deze digitale gedenkplaats is aangemaakt om herinneringen aan Marije te verzamelen. U kunt hier een kaarsje aansteken, een persoonlijke boodschap achterlaten of bijvoorbeeld een herinnering in de vorm van een foto, annekdote, filmpje of muziek met haar nabestaanden delen.
   Uw herinnering, reactie of condoleance wordt zeer op prijs gesteld.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 56   |   niet OK
    Lieve schat, gisteren hebben wij jouw sterfdag beleefd. Veel van onze gezamenlijke vrienden en onze directe familie zijn langs gekomen en hebben met ons herinneringen aan jou gedeeld. Dat was hartverwarmend en wij zijn daar dankbaar voor, ook voor de vele berichtjes en kaarten die wij ontvingen. Jij blijft in onze gedachten en ook jouw vrienden zullen je niet vergeten. Wij houden van je❤️❤️❤️

    Boudewijn - Siebengewald
    9 november 2018

    Deel deze pagina:

   • Een herinnering
    reactie 55   |   niet OK
    Lieve schat, ik heb je dagboeje over de laatste 2 maanden gelezen. Wat heb je een pijn gehad. Je hebt je voor ons groot gehouden. Toen je aangaf dat het klaar was heb ik niet beseft wat dat voor impact zou hebben op mijn leven. Ik mis je nog iedere dag. Wij steken nog steeds een kaarsje voor jou op en wij vragen ons nog steeds af: Waarom jij, mijn liefste dochter❤️❤️❤️

    Boudewijn - Siebengewald
    16 oktober 2018

    Deel deze pagina:

   • Een jaar geleden
    reactie 54   |   niet OK
    De tumoren worden kleiner. Wat waren wij blij. Ik denk nog iedere dag aan jou❤️❤️

    Boudewijn - Siebengewald
    21 juli 2018

    Deel deze pagina:

   • Bianca Swinkels
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Bianca - Stiphout
    2 maart 2018
    reactie 53
   • Lieve Marije
    reactie 52   |   niet OK
    Ik mis je....

    Samen heerlijk genieten van de etentjes. De avonden uit. Mis het delen van de mooie dingen in het leven, maar ook het praten over de uitdagingen in het leven.

    Wijs, lief, respectvol, enorm gedreven, positief ingesteld en buiten dat was je een beauty om te zien. Wat was ik trots op jou, als vriendin!

    Met de kerstdagen en de jaarwisseling voor de deur, wil ik de nabestaanden en iedereen die Marije lief had sterkte wensen.

    Ik koester onze herinneringen!

    Veel liefs,
    Bianca Swinkels

    Bianca - Stiphout
    24 december 2017

    Deel deze pagina:

   • In mijn gedachten...
    reactie 51   |   niet OK

    Masja - Nuenen
    6 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Ongekende verslagenheid ...
    reactie 50   |   niet OK
    Beste Boudewijn en andere nabestaanden,
    dit moet een dramatische verslagenheid bij jullie teweeg brengen. Ik kan jullie slechts héél véél sterkte en hopelijk óók veerkracht toewensen om hiermee om te gaan. Zelf vader van 4 kinderen , zou ik me geen groter drama kunnen voorstellen dan één ervan vroegtijdig te moeten verliezen. R.I.P. Marije !

    Do(minic) - Oud-Beijerland
    3 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Wim en Marion Janssen
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    Wim en Marion - Hengelo
    2 december 2017
    reactie 49
   • Herinneringsrit Marije 19 november 2017
    reactie 48   |   niet OK

    Op 19 november 2017 heeft de stal de Stiphoutse Hoeve een afscheidsrit ter nagedachtenis aan Marije georganiseerd in aanwezigheid van haar paard Noortje.


    Boudewijn - Siebengewald
    2 december 2017

    Deel deze pagina:

   • Voor mijn lieve Marije
    reactie 47   |   niet OK
    Lieve Marije, lieve mensen.
    Naast Luc heb je nog een grote liefde. De paarden. Het virus heb ik bewust of onbewust, dit laat ik maar in het midden, aan je doorgegeven.
    Bij A binnenkomen in arbeidsdraf, C rechterhand. Dit hebben we vaak voor je voorgelezen. Want zo begint de proef.
    Je was 6 toen je bij Manege Meulendijks in Geldrop met ponyrijden begon. Elke week een uurtje. Je hebt dit jarenlang vol gehouden. Toen kregen we een eigen paard en samen hebben voor het paard gezorgd. Je eerste prijzen met Ginny, won je in 1993, je was toen 15 jaar. Het ene weekend ging jij op concours en hielp ik jou en het andere weekend ging ik op concours en hielp jij mij. Manen vlechten kon je sowieso beter dan ik.
    Ondertussen had Ginny een andere stal gekregen en kwam Jara. Je ging in Tilburg studeren en kwam elk weekend naar huis. Door de weeks reed ik Jara en in het weekend jij. Zaterdags gingen we naar rijles en vaak zondags op concours. We zijn in Gemert, Didam, Deurne, Heteren, Uden, om maar een paar plaatsen te noemen, geweest. Hetzelfde bleef je doen toen je in Leeuwarden studeerde. Ik heb diep respect voor je hoe je dit allemaal gedaan hebt.
    Na de studie kreeg je een baan. Eindelijk kon je sparen voor je eigen paard. Alex. Helaas paste jullie twee niet zo goed bij elkaar en na 2 jaar heb je een ander paard gevonden, Kermit. Ook Kermit was niet het makkelijkste paard, maar je was een doorzetter en bleef volhouden. Werken, paardrijden, studeren, op concours je deed het allemaal.
    Uiteindelijk heb je samen met Luc, Noortje gevonden. We moesten er wel een paar kilometer voor rijden, maar dan heb je ook wat. Wat heb je een plezier met dit paard beleefd. Wel weer spannend, een jong paard, maar je durfde het aan. En met haar ben je vereeuwigd als clubkampioen 2016. Ook iets wat op je bucketlist stond. Wat we ook niet zullen vergeten zijn onze buitenritten. Gelukkig wist jij de weg in het bos, anders waren we nooit thuis gekomen. Daarna op stal een borreltje met Math en Tiny. Even bijkletsen onder het genot van een wijntje.
    Je hebt tot de laatste periode kunnen genieten van Noortje. De artsen stonden er versteld van dat je dit nog zo lang hebt kunnen volhouden. Gelukkig, want je hebt nog buitenritjes kunnen maken. Iets wat je zo graag deed.
    Maar het zijn niet alleen de wedstrijden die we samen, met papa en later met Luc, gedaan hebben.
    We zijn naar de WK jonge paarden in Verden geweest, de PAVO cup in Ermelo. Natuurlijk de Equitana in Essen om te shoppen. De Olympische Spelen in London. Een avontuur op zich. Maar we hebben van alles genoten!!
    We hebben veulentjes bij Jara gefokt. Samen de naar de hengstenshows geweest om de beste hengst te bekijken.
    Ja, Luc, je was met een paardenmeisje getrouwd. Dat was voor jou wel even wennen.
    Je was toe aan een nieuwe auto en kwam met allerlei folders aan met de mooiste bolides. De eerste vraag die Marije dan stelde: kan ie een trailer trekken? En kijk wat er nu op de oprit staat een auto die een trailer kan trekken. Dat bedoel ik maar!! Dat is aanpassen!!
    Fijn dat je haar altijd hebt gesteund in haar liefde voor paarden. Dank je wel hiervoor. Ze heeft ervan genoten.
    Marije, je vertelde van de week nog dat er na de dood nog iets is. Wat dat zou kunnen zijn wist je niet te zeggen. Ik hoop dat daar ook paarden zijn waarmee je nog vele mooie bosritten kunt maken.
    Lieve schat, je bent bij de laatste oefening van je proef aangekomen: Bij A afwenden, X halthouden, groeten en in vrije stap de baan verlaten.
    Rust zacht, ik hou van je.
    Mama    Anja - Siebengewald
    21 november 2017

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie