Overlijdensbericht en herinneringsplaats van

Marinus van der Werff

16-09-195730-07-2020
  • 16 september 1957 - Veendam

Marinus van der Werff werd geboren in Veendam op 16 september 1957. De laatste woonplaats van Marinus was Ahlen-Kluse.

Het mooiste deel van ons leven is voorgoed afgesloten!

Een stilte die spreekt…

In deze buitengewone periode waarin het coronavirus wereldwijd rondwaart en aandacht vordert hebben wij doelbewust vorm gegeven aan deze gedenkwaardige afscheidsbijeenkomst voor Marinus. Hierbij is gebruik gemaakt van een eenmalig bijzondere open-air locatie welke voldeed aan de RIVM-richtlijnen.

Wij zijn iedereen enorm dankbaar voor de belangstelling, betrokkenheid en medeleven middels kaarten, brieven, gedichten, berichten op de memori gedenkplaats, bloemen en bloemstukken, herdenkingspresentjes, een gesprek of gebaar ter ondersteuning gedurende deze meest trieste periode van ons leven.

Dat Marinus zo’n warme plaats in de harten van velen heeft kunnen innemen betekent voor ons meer dan wij kunnen uitspreken of onder woorden kunnen brengen. Wij hebben vernomen dat velen met ons nog steeds intens geschokt zijn door het plotselinge overlijden van Marinus.

Nu Marinus ons niet meer omringt moeten wij een weg zien te vinden om deze plotselinge, oneindige leegte die achterblijft allereerst te bevatten. Het zal duren, om zijn afwezigheid in de loop van de tijd in het geheel een plaats te kunnen geven. Een lange, hele lange weg van verwerken ligt voor ons die gepaard zal gaan met momenten van onmetelijke pijn en verdriet in ons hart en met hoogte- en dieptepunten. Maar o zo dierbaar en levend zijn al de herinneringen aan mijn onvergetelijke Liebling, onze lieve, zorgzame paps en onvergetelijke Opi. Wij hopen dat een ieder de herinneringen aan Marinus met ons kan blijven koesteren.

Wij nemen Marinus zijn essentiële eigenschappen, liefde, geduld, WIJ-tijd, wilskracht, integriteit, respectvol handelen, opgewektheid, zorgzaamheid en levenskunst mee in ons eigen leven.

In dankbaarheid en met innige liefde terugkijkend naar de periode samen doorgebracht.

Anastasia van der Werff-Podgórski
Maurice & Chantal
Claire & Lisa
Charissa-May & Jan-Willem
Evianne

Jūst

Op donderdag 30 juli 2020 is Marinus van der Werff overleden. We zullen hem missen en met veel liefde aan hem blijven denken.

Biografie
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Jan Willem Stout

Help dit bericht te

verspreiden