gedenkplaats van

Mark Moorthamer

15-06-197027-10-2013
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
Natascha

Condoleances

Geke van den Dikkenberg-Post
Dag Mark!

Via, via, hoor ik nu pas van je overlijden. Een aantal jaren heb je naast ons gewoond in Wijchen. We waren getuige van je verdriet bij de geboorte van je eerste zoontje. We leerden je kennen als een gevoelig en kwetsbaar man. Na de geboorte van je tweede zoon en verhuizing, verloren we je uit het oog. We hoorden dat je gescheiden was. Uit alle andere condoleances begrijp ik dat je gekwetst was. Hoe intens verdrietig dat jij nu deze keuze voor jezelf moest maken en er twee jongens achterblijven zonder een papa. Ik hoop dat ze op je lijken en dat ze van veel mensen horen wat een fijne vent jij was!
Rust zacht,
buurtjes uit Wijchen
Geke - Wijchen
3 februari 2015
condoleance 42  |  
Stefan van den Akker
Mark, het is alweer een jaar geleden dat je ons verlaten hebt, ons geschokt hebt met je laatste nieuws. Dat keer geen grap, geen grol, geen slim en diep doordachte droge opmerking en helemaal niet meer jouw grote en aanstekelijke lach. Ik denk nog regelmatig aan je... ik mis je, buddy.
R.I.P.
hug - Stefan
Stefan - Bedminster, NJ USA
27 oktober 2014
condoleance 41  |  
Pieter Jan Vos
Beste Mark,

Een aantal jaren was ik je uit het zicht verloren. Juist vandaag wilde ik contact met je zoeken en ben vervolgens op deze pagina beland. Met ontsteltenis heb ik de condoleance berichten gelezen. Ik herinner me hoe je bij Diosynth in Oss onze collega werd. Op uiterst collegiale wijze en met veel passie voor je vak en met groot geduld deelde je je kennis met de sales managers. Je verdiende onze waardering en respect als mens en als collega.

Het kan niet anders zijn dan dat velen je enorm zullen missen. Ik wens alle familieleden en naasten van Mark heel veel sterkte met dit grote verlies!

Pieter Jan Vos (Amsterdam)
Pieter Jan - Amsterdam
14 augustus 2014
condoleance 40  |  
Deepa
Lieve Mark, het doet nog zoveel pijn dat je er niet meer bent.
Wil je zo graag even bellen en met je kletsen. Horen dat ik ongelegen bel, maar vooruit met de geit. Je iets mailen wat ik heb gemaakt en jou om feedback of aanvullingen vragen. 'Proficiat', schrijf je dan en daarna noem je honderd zaken waaraan ik niet heb gedacht en denk ik dat je stiekem dacht 'proficiat met dit slechte stuk' haha.
Je horen praten over je jongens.
Je horen vertellen over MSL zijn.
Je zien staan bij meetings.
Je uitfoeteren omdat je je toekomst zwart inziet. Maar je wilde nooit luisteren.

Verdorie Mark. RIP.
Deepa - Den Haag
1 februari 2014
condoleance 39  |  
Katja Muermans
Lieve Mark, nog steeds ben ik van slag door jouw plotse heengaan. Jij , die grote joviale goedlachse vent, die me 10 jaar geleden onder zijn hoede nam toen ik voor het eerst voor Sandostatine op internationale meetings of congressen aanwezig was en verloren liep, jij die ik steeds weer hoopte te zien op elke volgende meeting, met wie ik graag optrok en goed kon lachen waardoor we het 'au sérieux' van al die meetings weer konden relativeren. Helaas zocht jij plots andere oorden op en eens je terug naar Novartis kwam, werkte je niet meer in hetzelfde domein en verloor ik je uit het oog. Nu je terug in digestieve oncologie werkte, keek ik ernaar uit om je weer vaker te ontmoeten. Dat ik op ESMO geen tijd genomen heb om uitgebreid met je te praten, in haast om mijn trein richting België te halen, vergeef ik mezelf niet. Niet dat ik een verschil had kunnen maken maar ik zou jouw privédrama , helaas vanuit een eigen ervaring met dergelijke vechtprocedures, heel goed begrepen hebben. Hoe deze je uitputten, een weerslag hebben op je mentale en fysische gezondheid, hoe de machteloosheid in zulke oneerlijke strijd je helemaal klein krijgt, een knauw in je zelfbeeld geeft en je vertrouwen in een betere toekomst weg is. Ik had je ook, zoals wellicht velen, ervan willen overtuigen dat er zeker een lichtpuntje zou komen waarin je moet blijven geloven, geloven in jezelf en een betere uitkomst. Helaas ging het voor jou goed mis. Ik hoop dan ook dat deze stap het enige lichtpunt was voor jou, de enige en beste oplossing om terug rust te vinden, daar ergens boven, wakend over je geliefden en kinderen. Marc, ik zal je missen.
Katja - België
21 november 2013
condoleance 38  |  
Elly Meuris
Mijn condoleances voor ouders van Mark en al zijn dierbaren -
Mark - Waar je ook bent - Je bent niet meer hier - Je bent vertrokken -
Ik wens je een hele goede reis in alle vrijheid en hoop dat je je andere engel ontmoet ... met respect voor je keuze.
Je 1e periode bij Novartis waren we collega's en herinner ik jou als die grote vent met twinkelende ogen en snelle analyse. Nu is er niets meer dan die herinnering die blijft.
Heel veel sterkte voor de familie.
Elly - Oosterhout
12 november 2013
condoleance 37  |  
Mike Zuurman
Mark, we hebben elkaar vanaf 2008 gekend, en ik weet nog goed ons eerste "kennismakinggesprek" dat in de agenda kwam. Daarna hebben we projecten samen gedaan en vanaf mei 2010 nauw samen gewerkt op een belangrijk product, een samenwerking dat na een pauze in 2012 in 2013 weer nieuw elan kreeg, en we gezamenlijk optrokken om er een groot succes van te maken. Je was een enorm gewaardeerde en belangrijke spil in alles, en niemand zou jou ooit willen missen. Ooit. Je thuissituatie was echter anders, en we vreesden. Maar ik had gehoopt dat het niet zo ver zou komen......Mark, ik vervloek je bijna dagelijks, maar ik hoop oprecht dat je een beslissing nam die onontkomelijk was. Want er zijn teveel mensen die je nu heel erg missen, je kids, zakelijk en persoonlijk. Het gaat je goed, Mark.
Mike - Emmen
10 november 2013
condoleance 36  |  
Gies Stolze
Lieve Mark,

Heel veel contact hadden we niet, maar ik kende jou o.a. als een warme, integere en collegiale vent. Vaak met een gezellige twinkeling in je ogen. Hoe moeilijk moet de tijd voor jou geweest zijn. Onbegrijpelijk. Helaas, helaas. Ik wens jouw familie en dierbaren heel veel kracht om dit grote verlies te verwerken. Vaarwel!
Met lieve groeten, Gies
Gies - Amersfoort
9 november 2013
condoleance 35  |  
Arnout Calmeyn
Hallo Mark,

waarom, waarom, waarom ...

vragen waarop we geen antwoord meer zullen krijgen.
We hadden hier in Bazel zo'n goede tijd, ik herinner me heel goed.
I
k wens je vrienden an familie veel sterkte.
Aan de rouwregister te zien had je er een hele hoop.

Groetjes
Arnout
Arnout - Allschwil - Zwitserland
8 november 2013
condoleance 34  |  
Debby Thijs
Lieve Mark,

Wat verschrikkelijk verdrietig dat je er niet meer bent! Ik heb je leren kennen als een spontane collega die zoveel wist en waar ik nog zoveel van zou gaan leren.... Helaas is het maar bij 1 training gebleven....

Sterkte aan je familie.

Liefs, Debby
Debby - Zevenbergen
8 november 2013
condoleance 33  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Samen blijven we jou herinneren…

Help dit bericht te

verspreiden