gedenkplaats van

Martin Krieger

14-05-195611-03-2015
   Martin,
   Onze levenspaden hebben elkaar ruim 20 jaar en op vele momenten gekruist.
   Jij was een soort van broer voor me. We deelden lief en leed.
   Wat hebben we samen veel gelachen! Weet je nog dat Peter en ik gebroken uit het sheltertje kropen toen we bij jullie in Zeeland waren? Weet je nog hoeveel uren we hebben zitten bomen bij jullie in Macharen en bij ons Oss? Maar we hebben ook heel verdrietige momenten gedeeld. Samen rouwden we om je nichtje Sharine, om je vader Henk en om je vriend en mijn man Peter. Bij het afscheid van Henk reed je hem rond met een bakfiets. Een knipoog naar Stiefbeen en Zoon. Bij het afscheid van Peter was jij de 'spreekstalmeester', met een brok in je keel en met kloppend hart, maar ook met passie en overtuiging. Je zorgde mede voor een indrukwekkende herdenking.
   Je was een levensgenieter met een grote mond, maar een piepklein hartje. Aan de buitenkant de bluf van een Amsterdamse jongen, maar aan de binnenkant een gevoelige, creatieve jongen die kwetsbaar en onzeker was. Zo zal ik me je altijd blijven herinneren.
   Graag had ik je nog een keer geknuffeld en over je kale koppie geaaid, maar dat heeft niet zo mogen zijn. Vanaf nu kun jij voor altijd 'watch my back' ;-)
   Liefs,
   Marja

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • je zou nu 60 jaar zijn ...
    reactie 2   |   niet OK
    Martin,
    Gisteren was je geboortedag. Zestig jaar! Zou je het groots hebben willen vieren? Of liever in stilte voorbij hebben laten gaan? Het was ruim 10 jaar geleden de laatste verjaardag van Peter, jouw vriend en mijn man. We hebben het gevierd, zoals we toen het leven vierden. Lachen, lullen, lekker eten en drinken. Niet wetende dat ...
    Je hebt je 60ste verjaardag niet mogen vieren. Maar dat betekent niet dat je vergeten bent. Je blijft 'op mijn schouder' zitten.
    Liefs, Marja

    Marja van de Breevaart-van Nierop - Oss
    15 mei 2016

    Deel deze pagina:

   • 2016: Leven is als sneeuw ...
    reactie 1   |   niet OK
    Leven is als sneeuw,
    je kunt het niet bewaren.
    Troost is dat jij er was,
    uren, maanden, jaren.

    Marja van de Breevaart-van Nierop - Oss
    11 maart 2016

    Deel deze pagina:

   Wat is uw herinnering?

   Deel ook uw herinnering