gedenkplaats van

Mieke van Riet-Mathijsen

05-10-194924-11-2011
Schrijf condoleance
Bekijk condoleances
* verplichte velden

Gedenkplaats geopend door:

Stuur de beheerder een e-mail
HaBee

Condoleances

Mona van Barneveld
Ik ben aan het opruimen. Vind een wastekening die mij, toen ik hem kocht, veel te zeggen had. Zie de naam achterop, zoek op het internet en kom hier uit...dit was wat ik niet verwachtte. Verlies blijft....maar ook de vreugde en blijdschap om de nalatenschap van Mieke. Mag dit besef diegene die achterblijven een steun zijn. Veel licht en liefde gewenst.
Mona - Rhenen
22 september 2015
condoleance 261  |  
Mariëtte Jacobs
Jouw schilderijen zijn van onschatbare waarde in ons huisje. We denken vaak aan je. Bedankt dat je er voor ons was.
Mariëtte - Lisse
17 juni 2014
condoleance 260  |  
Esther Brandes
Lieve Familie,

Ik weet niet of jullie of iemand nog dit berichtje zal lezen, maar ik weet pas sinds vorige week dat Mieke en Paul zijn overleden. Ookal ken ik Mieke al lang, toch zag ik haar niet regelmatig en soms jaren niet, van daar dat ik zo achter de feiten aan loop. Toch wil ik jullie laten weten dat Mieke nog vaak in mijn gedachte is en dat ik haar herinner als een bijzondere en lieve vrouw. Het gemis van Mieke als Paul zal voor jullie vast zwaar zijn, hopelijk gaat het goed met jullie....
Esther - Valkenswaard
27 augustus 2013
condoleance 259  |  
Dimphy Brugman
Lieve Paul

Dat is schrikken. Ik herinner me Mieke als een lieve betrokken meid en is een hele lieve vriendin voor me geweest.

Liefs
Dimphy
Dimphy - Hoogeloon
22 februari 2013
condoleance 258  |  
Gisela kasten
Lieve Paul, wat een schok was dat voor me om te horen dat Mieke niet meer in ons midden is, velen zullen haar missen en natuurlijk jullie gezin het ergst en wens jullie heel veel sterkte, al is het wel laat maar daarom niet minder gemeent. Ze zal in mijn hart blijven en ik zal haar herinneren als een prachtige vrouw.

Gisela.
Gisela - zwijndrecht
1 oktober 2012
condoleance 257  |  
Henny Schot
Lieve Paul, Tjee wat een schok om te lezen dat Mieke niet meer op het aardse is. Maar gelukkig wel in een mooie lichte sfeer, waar ze haar "werk" kan voortzetten.
Lieve groet henny
Henny - Rotterdam
2 mei 2012
condoleance 256  |  
Miranda
Een bijzondere vrouw is naar het licht gegaan. Ze heeft hier op aarde veel mooie dingen achtergelaten; haar warmte en inspiratie, haar wijze lessen die veel voor me hebben betekend op mijn weg. Dank voor wie je was, je leeft voort in mijn hart Mieke want dat heb je geraakt. Familie veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.
Miranda - Hapert
3 maart 2012
condoleance 255  |  
Marloes
Pas nu komt mij het overlijden van Mieke ter ore. Ik zou haar in januari bellen voor een cursus. Ze was de laaste maanden al telkens in mijn gedachten. Ik ben erg geschrokken, maar ik weet dat ze het daar waar ze nu is, het zo fijn heeft. Bedankt voor alle mooie dingen die je me hebt verteld, ik zal ze koesteren.
Marloes - Eindhoven
22 februari 2012
condoleance 254  |  
Roland Hoofs
wens familie en bekenden heel veel sterkte bij dit groot verlies. mieke zal altijd in mijn herinnering blijven als een hele warme lieve persoonlijkheid.....
Roland - budel-schoot
6 februari 2012
condoleance 253  |  
Yvon van der Meer Aura-Chakra
Lieve lieve mensen, met de bedoeling alleen te kijken wanneer jullie weer een beurs hebben, kwam de foto van Mieke en het bericht van haar overlijden met een schok binnen. Als Joanna Koopmans er zou zijn geweest, had ze jullie getroost zoals jullie haar en zoveel anderen hebben getroost... Maar ook Joanna is veel te vroeg uit dit leven vertrokken. Dat jullie ook samen daarboven de liefde vinden en de kameraadschap zoals dat hier op aarde was tussen jullie tweeën. Lieve Paul, wat moet jij en je kinderen toch een moeilijke tijd hebben in het gemis. Veel sterkte en weet dat honderden mensen jullie dragen in hun hart. Daar heeft Mieke voor gezorgd. x Yvon van der Meer.
Yvon - Apeldoorn
26 januari 2012
condoleance 252  |  

Geef de nabestaanden uw steun en laat hier uw condoleance achter.

Het officiële condoleanceregister van Nederland

Samen blijven we jou herinneren…

Help dit bericht te

verspreiden