gedenkplaats van

Miguel Hooijdonk

18-10-198527-02-2005
   Miguel is na een negentienjaar lange strijd overleden op 27 februari 2005.
   Wij gedenken hem ondermeer op zijn website:

   www.miguelvanhooijdonk.com

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • 2015
    Mijn zoon
    reactie 24   |   niet OK
    Mijn zoon
    Ben je gelukkig, lieve schat? Of is er niets? "Dit kind kan niet leven". Ik zei het zo vaak, voor de eerste keer toen je zes of zeven jaar jong was. Niemand, maar dan ook niemand, heeft ooit begrepen wat ik bedoelde. Jij en ik wel, als enigen. Je hebt het lang geprobeerd. Ik doe zo mijn best om dankbaar te zijn dat je dit leven niet meer hoeft te leven. maar zo vaak lukt me dat niet en is er alleen maar het hartverscheurende verlangen om van je te mogen houden in het enige wat wij mensen kennen, in dit leven. Ik mis je zo, ik verlang zo naar jou. Lieve, lieve Ies, lieve, lieve Miguel, ik probeer nog steeds je keuze te begrijpen. Vergeef me dat het me vaak niet lukt. Ik hou van jou, ik hou je vast, je vergezelt me op mijn levenspad. Lief kind, ik mis je.
    In liefde, Miguel, mama

    Anita Levolger - Hilversum
    1 januari 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 23   |   niet OK
    Lieve Miguel,Zo jong, zo ongelukkig. Helaas heb ik je zelf nooit ontmoet, maar ik heb veel liefdevolle verhalen over je gehoord. Eergisteren sprak ik je moeder nog, wat een topvrouw! Om jou te gedenken en haar te ondersteunen op dagen als vandaag, heb ik hieronder de tekst van een nummer van Van Dik Hout geplaatst. Het betekent veel voor mij, ik hoop dat jullie het ook toepasselijk vinden. Lieve Anita, ik denk aan je vandaag en als je wil heb ik het nummer ook op CD voor je. Dikke kus,Monique.Het Licht  Laten we gaan, weg van morgen, Zonder een woord zodat niemand het weetLaten we gaan in de avond, Weg van het gevoel dat me niet loslaat Laten we gaan, zonder twijfel, Zonder een spoor zodat niemand vergeetDat we bestaan zonder terugkeer, Weg van het gevoel dat me niet loslaat Één keer zie ik het licht, Ik wil mijn hoofd in de wolken, mijn ogen dicht Laten we gaan, ik wil niet blijven, Nooit meer terug ik heb mijn schepen verbrandLaten we gaan, laat ze lullen, Weg van het gevoel dat me niet loslaat Één keer zie ik het licht, Ik wil mijn hoofd in de wolken, mijn ogen dicht.

    Monique B -
    27 februari 2014

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 22   |   niet OK
    Lieve, lieve niet te missen zoon,Waar ben je? Ik mis je zo. Waarom toch, Ies?Mama

    mama -
    31 december 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 21   |   niet OK
    Lieve, lieve jongen,Jij blijft voor altijd 19. Je broers zijn nu al ouder dan jij ooit zult worden. De pijn in mijn hart is er altijd. Ik geniet van het leven, zeker, maar het verdriet om jou is deel van mij. Ik hou van jou tot de hemel en terug. Vaak is er berusting en de wetenschap dat vechten voor het onmogelijke geen zin heeft, soms is daar weer het ongeloof: Miguel toch, jongen?! Er werd zoveel van je gehouden, maar wij stonden machteloos aan de zijlijn, want wij konden met al onze liefde niet zorgen dat jij van het leven hield. Deze wereld kan heel mooi zijn, maar ook heel hard en leugenachtig. Ondanks alle liefde was jij niet voor deze wereld en was deze wereld niet voor jou. Ik hoop dat je nu in een eerlijke, warme, tedere wereld bent, vol kleur, vol heerlijke geur, vol mooie muziek: een wereld voor jou, mijn jongen.In oneindige liefde, Ies,mama

    mama -
    24 augustus 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 20   |   niet OK
    Lieve, lieve Miguel,
    Ik hou van jou met heel mijn hart. Ik mis je. Lieve schat, what a life.
    In liefde, mama

    mama -
    30 december 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 19   |   niet OK
    Lieve, lieve zoon,
    Ik kan je niet loslaten. Je zit zo diep in mijn hart, omhuld door liefde. Zesentwintig jaar geleden werd je geboren, knul. Wat een geluk, wat een wonder. Nu ben je al ruim 6,5 jaar niet meer in dit aardse leven. Ik mis je iedere dag, ik mis je in wie en wat ik ben. Ik hou zo ongelooflijk veel van jou en je broers. Hoop dat je gelukkig bent, en blij, vrolijk en teder en dat je hart vol is van liefde. Het mijne is dat zeker wel. In liefde, mijn jongen, Iesje, altijd. Eens zullen wij weer samen zijn. Mama

    mama -
    18 oktober 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 18   |   niet OK
    Lieve Eline,
    Soms kom ik op deze site. Ik mis Miguel iedere dag en iedere nacht. Het is ongelooflijk dat hij al meer dan zes jaar niet meer bij ons is. Wat was je verdrietig, meisje. Het spijt me dat ik er toen niet voor je kon zijn. Ik was verdwaasd, verdoofd, was automatisch overgeschakeld op een andere 'mode'. Ik weet dat je inmiddels een geweldig mooi kindje hebt. Ik zou het fijn vinden om je nog eens te ontmoeten. Begrijp me goed, gewoon om te praten, om te horen hoe het met je gaat en misschien over mijn jongen. Ik wens je van harte toe dat je gelukkig mag zijn in dit leven samen met je man en je zoontje. Veel liefs, Anita Levolger (moeder van Miguel)

    mama -
    6 juni 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 17   |   niet OK
    Lieve, lieve, niet te missen Miguel,
    Het verdriet om jou is er elke dag en elke nacht, mijn ziel is doordrongen van jou. Het is zo zwaar geweest voor jou, lieve schat. Niemand weet hoe zwaar. Ik aanvaard je keuze, maar dit maakt mijn verdriet niet beter te dragen. Je geur, je stem, je ogen, je lach, alles is in mij aanwezig. Ach, jongetje toch. 'Dit kind kan niet leven'. Ik wist het toen je amper zes jaar jong was. Ik hoop dat je je gelukkig voelt, waar je ook bent. Hier op deze aarde waar zoveel oneerlijkheid, zoveel lafheid, zoveel opportunisme, zoveel egoïsme troef zijn, hoorde jij niet thuis. Jij leeft voort in mij, diep in mij, ik bescherm je voor de slechtheid van dit leven, en hoop je een beetje te kunnen laten meegenieten van de mooie mensen, van de lieve, oprechte mensen en van de schoonheid van de natuur om ons heen. Dat alles is er ook. Ik wil je graag iets van die vertedering, van die verwondering ook meegeven. Ik hou van je tot de hemel en terug. Je broers missen je. Wees soms heel dicht bij hun. Dat zou fijn zijn. Dag, mijn lieve jongen. One day we will meet again. Nu geniet ik van je broers, het genieten met jou ligt nog in mijn toekomst besloten. In liefde, Ies, en dat weet jij als geen ander, mama.

    Mama -
    6 juni 2011

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 16   |   niet OK
    Ik mis je Miguel.

    Eline -
    8 oktober 2010

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 15   |   niet OK
    Allerliefste Miguel,
    Op de scheiding van 2009 en 2010 barstte de hemel weer open in licht van allerlei kleuren, in een oorverdovend lawaai van blijdschap en alcohol. Ik mis je, voel me onooglijk klein en verlang er zo naar om je vast te houden, door je haar te strijken en in je vaak zo verdrietige ogen te kijken. Dit leven was niet voor jou. Daar ben ik van overtuigd. Dus vertrouw ik op een fantastisch leven na de dood, want als iemand recht van gelukkig leven heeft, ben jij het wel, kleine. Ik kon je niet helpen. Jou te moeten missen is complete waanzin. Ik hou intens veel van je en ja, ik weet het, oprechte, diepe liefde heeft alles met pijn te maken. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, maar weet je, lieve Ies, ook met een verwoest verleden en een verbrijzelde ziel is het mogelijk om te leven en zelfs om met mate gelukkig te zijn. Ik hou je vast, altijd. Ik laat je nooit gaan. In liefde, Ies, zo intens gevoelde liefde, mama.

    mama -
    3 januari 2010

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie