gedenkplaats van

Mohamed Adjiedj Taus

20-07-193619-09-2011
   Inna Lilahi wa inna ilaihi radji'oen.Va Allah (s.w.t) zijt gij gekomen en tot Allah (s.w.t) zult gij wederkeren.Mohamed Adjiedj Taus meer bekend als Adjem, zoon van wijlen Taus Mohamed Jozef en wijlen Bakatbally Adjmoenahaar. Op 20 juli is hij geboren als 4e kind uit een gezin van 11 kinderen. Op 21 september 1962 gehuwd met Silawatie Mohan. Uit dit huwelijk zijn 3 kinderen voortgekomen, nl Seema, Zarien en Rawin. Dat is mie lobie neefje ook bekend als Ballie of Jasser. In Nederland met vakantie was hij bij zijn dochters en zijn kleinkinderen en ze waren erg gehecht aan elkaar. De toen kleine Shalini die was zo dol op haar nana maar net als velen in Nederland en in Suriname waren de ontmoetingen steeds van korte duur doch de beste, mooiste en leukste onvergetelijke momenten.Oom is onderwijzer geweest op verschillende lagere scholen en laatselijk ook directeur van een technische school te Duisburg in Suriname. Politiek was hij te vinden bij de VHP en later bij de BVD. Ging vaak naar de massameetings van deze partijen en was ook propagandist.Verder hield hij ook van jagen, vissen, lezen en was onafscheidelijk van zijn radio want het nieuws moest worden gevolgd. Op zondag kwam hij vaak bij ons langs en dan werd de politiek onder de loup genomen met zijn broer Amnul en dit tot aan zijn heengaan. Vaak gingen wij naar colakreek samen of hengelen en met hem kon je zo vaak een lekkere bakbanaan eten waar hij echt dol op was. 2 maanden na zijn laatste verjaardagsfeest is hij helaas overleden en vertoeft hij nu bij de Almachtige bij andere familieleden.  

   Overige informatie
   Liefhebber van de voetbalvereniging Jai Hind en bezoeken van huwelijksfeesten. Ook de laatste eer bewijzen aan vrienden, kennisen en familie was hij er altijd.

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   Of stuur een...

   Bloemetje Kaartje
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 7   |   niet OK
    Pa.I Miss U.
    Jasser Rawin Taus

    Jasser Taus - Suriname
    20 februari 2015

    Deel deze pagina:

   • 2015
    Een jaartje verder
    reactie 6   |   niet OK
    Vandaag, 20 februari 2015, weer een jaartje verder. In stilte gedenken wij een gewone dag die hij zou gedenken als hj in ons midden zou zijn. Let op ons vanuit uw plaats in de hemel. Henno

    Hein Hein - Den Bosch
    20 februari 2015

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 5   |   niet OK
    Lieve papa
    Ik houd mij aan je tekst treur niet
    Ik ben niet dood het is mijn lichaam ik ben pas dood als je mij vergeten ben ik zal je nooit vergeten daarom zal je voor altijd in mijn hart leven.
    Rust zacht lieve pa

    Seema -
    19 september 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 4   |   niet OK
    19-09-2013

    Shalini -
    19 september 2013

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 3   |   niet OK
    19 september 2012. Kun je dit geloven? Zo snel is het al een jaar geleden dat deze lieve oom is overleden.Moge hij zien hoe wij hem op 1 jaar mogen gedenken en dat hij Thuis in goede handen is.

    Hein Taus -
    23 september 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 2   |   niet OK
    Lieve nana, wij zullen u altijd in ons hart dragen.

    Anoniem -
    17 april 2012

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 1   |   niet OK
    Heel mooi geschreven Heino papa zal trots op je zijn en nog bedankt voor die mooie woorden.
    Liefs Seema

    Anoniem -
    11 april 2012

    Deel deze pagina:

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie