gedenkplaats van

Nadine Troost

16-06-200315-05-2020
   Alleen onze ogen
   Alleen onze handen
   raken jou kwijt
   Liefde kent geen afstand
   Liefde kent geen tijd

   Voeg uw reactie of herinnering toe met:

   • Lieve Nadine & familie en vrienden..
    reactie 182   |   niet OK
    Lieve Nadine,
    Persoonlijk kennen wij elkaar niet, maar ik ben een vriendin van jouw zus Daniélle. Toen zij niet zolang geleden zei dat het helemaal niet meer zo goed ging, deed me dat heel erg schrikken. Ze zei dat je familie waarschijnlijk snel afscheid van je zou moeten nemen, daar kreeg ik helemaal kippenvel van. Helaas kwam een paar dagen later het bericht dat je er niet meer was. Veel te jong natuurlijk.. dat sloeg wel even in als een bom! Ik hoop dat je nu geen pijn meer hebt en dat je eindelijk rust hebt gevonden. Rust zacht, Nadine!

    Lieve familie en vrienden van Nadine,
    Wat een vreselijke tijd moet dit voor jullie zijn.. Ik hoop dat jullie toch nog op een goede en waardige manier afscheid hebben kunnen nemen van jullie geliefde Nadine. Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte de komende tijd!

    Liefs,
    Eveline Wildenboer

    Eveline - Rockanje
    11 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Lieve Nadine
    reactie 181   |   niet OK

    In november 2019 mocht ik jouw leren kennen. Je kwam naar mijn studio, helemaal in Zeewolde. We gingen prachtige foto's van jou maken en je moeder en zus waren ook gezellig mee.

    Het was een gezellige ochtend, we lachte, soms met een brok in ons keel.. want als ik de foto zag die ik maakte dan wist ik al hoe onwijs gekoesterd deze zouden worden. Ik weet nog dat ik zij: knuffel even lekker je zus dan maak ik een mooie foto! Al giechelend gaven jullie elkaar een dikke knuffel " uhh wij knuffelen echt nooit!!" zij je lachend. En die foto werd wat mij betreft de mooiste van de hele serie. Zo puur, zo liefdevol!

    Ik heb je maar 2 uur van je hele leven mogen kennen, en in die 2 uur heb ik een geweldige leuke meid gezien die ijzersterk in haar schoenen stond.

    Je hebt alles gegeven en nu mag je het loslaten... je kan rusten en ik weet zeker dat je net als bij mij, bij heel veel mensen een speciaal plekje in hun hart hebt ingenomen.

    Lieve Nadine... rust zacht.


    Nathalie - Zeewolde
    9 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • -
    reactie 180   |   niet OK
    Heaven couldn’t wait for you ❤️
    Je was een prachtig mens, rust zacht lieve Nadine

    S - Hellevoetsluis
    9 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • yannic Veldhuis
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    yannic - Deventer
    4 juni 2020
    reactie 179
   • Persoonlijke reactie...
    reactie 178   |   niet OK
    Lieve Nadine,
    Wat schrok ik toen ik las dat jij er niet meer bent. Ik ken je van de basisschool en hebben veel dingen samen gedaan. Zoals ons optreden op het nummer van Kinderen voor Kinderen-als ik minister president van Nederland zou zijn. Of die dag dat ik op school kwam en dat we hetzelfde blauwe truitje aanhadden. Ik herinner me ook nog dat als ik bij jou tussen de middag aten dat we altijd mini pizza's aten. Lieve Nadine, ik hoop dat je nu geen pijn meer heb en je rust hebt kunnen vinden. Dag lieve Nadine❤

    Shanti - Brielle
    4 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Invlechtmodel
    reactie 177   |   niet OK

    Een heel geduldig model,vond alles goed!
    We hadden een hele leuke dag,een mooie herinnering!


    Sandra - Hellevoetsluis
    1 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 176   |   niet OK
    Lieve Nadine,
    Ik ben er trots op altijd je kapster te zijn geweest.Je genoot van dit moment,als peuter viel je tijdens het knippen zelfs in slaap!
    Je vond het ook leuk om als invlechtmodel mee te gaan,als je daarna nog wel even naar de manege kon gaan!
    Paarden en het gehele boerenleven waren jouw passie en ik plaagde jou ermee dat he wel aan het programma"Boer zoekt vrouw"mee kon doen,om een leuke boer te vinden.
    Dit heeft echter niet zo mogen zijn,je werd ziek en al je plannen vielen in duigen!
    Ik heb respect en bewondering hoe je dit alles hebt ondergaan.
    Je hebt een plaatsje in mijn hart en zal je nooit vergeten.
    Veel liefs,
    Sandra Knops.


    Sandra - Hellevoetsluis
    1 juni 2020

    Deel deze pagina:

   • Persoonlijke reactie...
    reactie 175   |   niet OK
    Rust zacht lieve meid ❤️

    Charona - Hellevoetsluis
    23 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • Bonuszusje♥️
    reactie 174   |   niet OK
    Liefste Nadientje,
    Ik weet het nog zo goed. Meer dan 7 jaar geleden mochten we elkaar voor het eerst ontmoeten samen met jouw lieve papa. Mijn eerste indruk van jou was zo een dappere spontane vrolijke meid. Waar ik het zelf wel een beetje spannend vond had jij dat totaal niet. Je opende gelijk je hart. En we hebben de hele avond spelletjes gespeeld met elkaar en lekkere snacks gegeten. Het voelde gelijk zo vertrouwd! Veel van die avonden en weekenden volgden. En zoals je weet in het begin moest ik wel een beetje wennen. We zaten zo in een andere levensfase. Ineens had ik een bonuszusje van 9 jaar. Jij speelde nog met lego en ging altijd naar de manage. Waarna je weer bij ons kwam in je paardenoutfit en de hele gang begeven was van de geur. De geur die zelfs ik nu zo zal gaan missen...
    Maar door de jaren heen begrepen we elkaar beter. En ben ik zo dankbaar voor alle waardevolle herinneringen die we met jou en je lieve papa hebben mogen meemaken.
    Bijzonder vond ik het om zo dichtbij onderdeel te mogen zijn van jouw periode waar je van jonge meid zoekende was naar jouw pad. Van meisje die behalve dat ze van paarden hield het niet goed verder wist hoe of wat, tot die stoere boere meid met heldere toekomstplannen!
    Bedankt lieve Nadine dat ik deel heb mogen uitmaken van deze bijzondere jaren van jouw leven. Bedankt dat je in mijn leven bent gekomen. Je bent en blijft een heel bijzonder en sterk persoon. Jij hebt jezelf echt onvergetelijk gemaakt!
    Ik hou van jou♥️ Dikke knuffel van Sanne

    Sanne - Hellevoetsluis
    22 mei 2020

    Deel deze pagina:

   • de Boer
    Er is een reactie aan de nabestaanden achtergelaten door:
    de - rockanje
    22 mei 2020
    reactie 173

   Laat nabestaanden weten dat u aan hen denkt

   Plaats een reactie